CHCECIE DIRT JAM ???
CHCECIE DIRT JAM ???
jak chceie to moge zrobic jakis dirt jam..nakrecać wszystkich zeby sie spokali ktoregos tam dnia u mnie, przydotuje hopki tak zeby wsztskie były czynne....
i zeby był wypas...
zaprosze jakies laski zeby nie było gay party....
itd..
kwestia czy chcecie.....czy komus sie bedzie chciało zapierdlalc na ten tarchiomin na kranach warszawy
mo mam pomysł zeby cos takiego zorganizwoać... nbie wiem tyklko czy bedzi keotos chcetny....
mozna by wtedy jakies video krecic ....sesje foto zrobic....przy okazji
i dobrze sie bawic....
a dla poczadkujacych mam małe dirciki....wiec luz..dla kazdego dos dobrego
tylko nie ma nic dla dh i fr odrazu mowie.
jak to widzicie ? uda sie to to?
warto to jakos ogarniać/nakrecać?
eeeeeeeee????
i zeby był wypas...
zaprosze jakies laski zeby nie było gay party....
itd..
kwestia czy chcecie.....czy komus sie bedzie chciało zapierdlalc na ten tarchiomin na kranach warszawy
mo mam pomysł zeby cos takiego zorganizwoać... nbie wiem tyklko czy bedzi keotos chcetny....
mozna by wtedy jakies video krecic ....sesje foto zrobic....przy okazji
i dobrze sie bawic....
a dla poczadkujacych mam małe dirciki....wiec luz..dla kazdego dos dobrego
tylko nie ma nic dla dh i fr odrazu mowie.
jak to widzicie ? uda sie to to?
warto to jakos ogarniać/nakrecać?
eeeeeeeee????
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=160013
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
trzeba wybrac dobra date,,,,,,zeby nie by³o akurat za wielu zaowdów.....
mysle ze ze 2 tygodnie po szklarskiej bedzi eok....czyli w po³owie sieropina........wtedy zostaje sam w domu na 3 tygodnie to si ezrobi d³uzszy jam.....przenocuje wsztsich i przdze impreza jak siema
wie cmyslez e po szklarsjaiej 2 tygodnie co wy na to?
mysle ze ze 2 tygodnie po szklarskiej bedzi eok....czyli w po³owie sieropina........wtedy zostaje sam w domu na 3 tygodnie to si ezrobi d³uzszy jam.....przenocuje wsztsich i przdze impreza jak siema
wie cmyslez e po szklarsjaiej 2 tygodnie co wy na to?
brusier zostaje..... szerman jest freeide.... a brusier dirt/street setupowy....
a co do jamu... to juz pisze...jeszcze raz o co mi chodzilo
proponuje zeby zrobic "to" 2 tygodnie po szklarskije porebie..wtedy chyba nie bedzie za duzo zawodow..... a i wszyscy zdaza po szklarskiej ochlonac....
zreszta sami cos zapropnujcie jak ktos ma lepszy pomysl na termina to niech pisze....... w sume to Wymacie tam skakac ja ma tona codzien..... wiec dla was jest termin..... ja postarams ie tylko tylko to jakos dobrze zorganizowac.....
czekam na propozycje
proponuje 14 lub 21 sierpnia....
a co do jamu... to juz pisze...jeszcze raz o co mi chodzilo
proponuje zeby zrobic "to" 2 tygodnie po szklarskije porebie..wtedy chyba nie bedzie za duzo zawodow..... a i wszyscy zdaza po szklarskiej ochlonac....
zreszta sami cos zapropnujcie jak ktos ma lepszy pomysl na termina to niech pisze....... w sume to Wymacie tam skakac ja ma tona codzien..... wiec dla was jest termin..... ja postarams ie tylko tylko to jakos dobrze zorganizowac.....
czekam na propozycje
proponuje 14 lub 21 sierpnia....