Chcę wymienić napęd na tańszy 8rzędowy.
Chcę wymienić napęd na tańszy 8rzędowy.
Kupiłem napęd 9rzędowy do rowerku ale rezygnuje z tego na rzecz czegoś tańszego - 8rzędowego. Będzie mocniejsze a zarazem będe miał wiecej kaski na amorka :D
Przy okazji - na sprzedaż Kaseta Deore 11-32, Łańcuch PC-59 nowy, przerzutka XT 2005 krótki wózek Info gg: 3540496.
A wracając do pytania, to co sądzicie o tym jakbym sobie zamontował taką konf:
- manetka Alivio
- przerzutka Alivio bo bardziej pancerna i metalowa od Deore.
- Kaseta Sram 3.0. 11-30T
- Łąńcuch PC-48 albo 58.
Co wy na to??
Przy okazji - na sprzedaż Kaseta Deore 11-32, Łańcuch PC-59 nowy, przerzutka XT 2005 krótki wózek Info gg: 3540496.
A wracając do pytania, to co sądzicie o tym jakbym sobie zamontował taką konf:
- manetka Alivio
- przerzutka Alivio bo bardziej pancerna i metalowa od Deore.
- Kaseta Sram 3.0. 11-30T
- Łąńcuch PC-48 albo 58.
Co wy na to??
wookie85 Manetka już jest sprzedana, i teraz mam do wyboru... kupić komplet LX-a za 140 albo zmienić na 8-mkę i mieć komplet alivio za 8 dyszek. Ale wtedy musiałbym zmieniać łańcuch i kasetke. Przerzutka doskonale wiem że obsłuży 8 biegów, bo to kwestia ograniczenia jej zakresu działania 2 śrubkami :P i chętnie bym ją zostawił ale ze względów finansowych...rozwazam zamiane na cos tanszego.
A naped manetka alivio, sram 5.0, PC48 i XT to moim zdaniem niemal naoped idealny do mocniejszej jazdy i nie tylko :P
A naped manetka alivio, sram 5.0, PC48 i XT to moim zdaniem niemal naoped idealny do mocniejszej jazdy i nie tylko :P
tyle kasy wydales i 50 zl chcesz zaoszczedzic :D daj spokoj , sprzedaz xt za mniej niz kupiles nie ma sensu
lx manetki kup uzywany , trudno cos takiego uszkodzic a sa po 90 zl komplet a 50-60 same prawe ( jak cos moge zalatwic alilvio komplet uzywanych za 50 zl )
przerzutke bym sobie na pewno zostawil
lx manetki kup uzywany , trudno cos takiego uszkodzic a sa po 90 zl komplet a 50-60 same prawe ( jak cos moge zalatwic alilvio komplet uzywanych za 50 zl )
przerzutke bym sobie na pewno zostawil
www.mm-foto.pl
-
- Kontakt:
kasrta sram 5.0 bujam sie na niej i zero kłopotów, przezutka niech bedzie i ąłńcuch sram pc 38 tez mam juz 2 i spoko jest, a manetka hehe
xtr rok 2004 akurat na 8 biegów no popatrz mam na sprzedaż:D bbaaardzo tanio odezwij sie na PM albo gg- 6813189 :D:D
xtr rok 2004 akurat na 8 biegów no popatrz mam na sprzedaż:D bbaaardzo tanio odezwij sie na PM albo gg- 6813189 :D:D
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/