cenny czesci
cenny czesci
witam kuzol byl dzisaj w hurtowni rowerowej i co sie dowiedzial ze od lutego 70 % czesci rowerowych zacznie drozec co jest spowodowane przez harfe i inne wieksze sklepy w polsce tak np korba truvativ husenfelt kosztuje ok 200 a bedzie drozsza o 100 zl tak samo dm 24 jego cena wzrosnie o ok 15 zl wienc polecam kupic czesci teraz jesli ktos chce miec tanie
pierdolenie kotka za pomocą młotka.....właśnie na początku roku są największe ceny u przedstaicieli....przykład? prześledź sobie ceny shimano w roku 2005
a to że ceny pujdą w górę to nie pomyslałeś o tym że wina może leżeć po innej stronie niż przedstawiciele?
z tego co się orientuję to :
rower+sport i w/w harfa jakoś rok temu dbali o to żeby ceny za bardzo nie podskoczyły wręcz potaniały na 2005........w tym roku pewnie będzie tak samo
a to że ceny pujdą w górę to nie pomyslałeś o tym że wina może leżeć po innej stronie niż przedstawiciele?
z tego co się orientuję to :
rower+sport i w/w harfa jakoś rok temu dbali o to żeby ceny za bardzo nie podskoczyły wręcz potaniały na 2005........w tym roku pewnie będzie tak samo
z tego, co się orientuję to prawda z tym podniesieniem cen w harfie, kumpel był na pokazach właśnie w harfie jakieś miesiąc temu i mówił mi właśnie, że hussefelt będzie kosztował jakieś 340zl. tak, więc pozostaje nam kupowanie na allegro
[url]http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=95499[/url]
-
- Kontakt:
tak cenna podskoczy juz na 100% bo gadalem z wlascicielami hurtowni i cena podskoczy z tego wzgledu ze popierwsze jakas zmiana jest w podatkacha po 2 harfa ajolt i inne badziewia ujebaly sobie ze podwysza cennyBomb_A a na allegro to tak czy tak podrozeje jesli ktos chce jescze tanie czesci to prosze o kontakt ze mna moge cos zamowic z hurtowni napewno bedzie taniej gg 8501524
Taaa
Sklepom bardziej zalezy na popularyzacji sportu, tak mi sie wydaje. A jezeli podniosa ceny to zainteresowanie spadnie, wiec beda musieli podniesc ceny zeby przezyc, wiec w koncu nikt nie bedzie u nich kupowal i upadna.
Moze przesadzam ale chce uswiadomic jak jest
I wlasciciele sklepow dobrze wiedza ze jak dadza duzo wyzsza cene to im sie nie oplaci, bo sobie z usa sciagniemy
Tyle
Jak dla mnie to plota
Sklepom bardziej zalezy na popularyzacji sportu, tak mi sie wydaje. A jezeli podniosa ceny to zainteresowanie spadnie, wiec beda musieli podniesc ceny zeby przezyc, wiec w koncu nikt nie bedzie u nich kupowal i upadna.
Moze przesadzam ale chce uswiadomic jak jest
I wlasciciele sklepow dobrze wiedza ze jak dadza duzo wyzsza cene to im sie nie oplaci, bo sobie z usa sciagniemy
Tyle
Jak dla mnie to plota
Bzdura. Harfa może sobie podnosić ceny a rynkiem i tak rządzi prawo podaży i popytu. Jak sprzęt będzie za drogi nikt go nie kupi a na to tylko czekają sklepy internetowe na przykład takie jak mojegp kumpla który sprowadza części z Niemiec i ma bardzo dobre ceny.Sam prawie wszystko kupuje u Niego.Polecam www.extreme-shop.com.pl
Poza tym jak można było zaobserwować w zeszłym roku nasi dystrybutorzy zaczynają przeglądać na oczy i urealniać swoje ceny które w większości były chore dla większości normalnych bikerów. I po trzecie kursy walut są ostatnio dosyć niskie i to także sprzyja obniżaniu cen a nie ich podnoszeniu. Pozdrawiam, bądzcie dobrej myśli w przeciwnym razie zastrajkujemy
Poza tym jak można było zaobserwować w zeszłym roku nasi dystrybutorzy zaczynają przeglądać na oczy i urealniać swoje ceny które w większości były chore dla większości normalnych bikerów. I po trzecie kursy walut są ostatnio dosyć niskie i to także sprzyja obniżaniu cen a nie ich podnoszeniu. Pozdrawiam, bądzcie dobrej myśli w przeciwnym razie zastrajkujemy
niemłody zapaleniec
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
...czy aj weim czy podniosa ceny??zdaje mis ie ze ceny pozostana normalne...tylko mzoe nowe modele te co majak ajkies unowoczesnienia itd beda drozsze...ale tak to watpie zeby np korba podrozala o 100plnow...to nie logiczne...
...ale mowa tu o duzych sklepach/dystrybutorach...a taki sklepik mniejszy moz ebedzie mial normalne ceny...ja tam nie wiem...ale w takim wypadku to lepiej rower spzredac i auto kupic...albo motocykl...
pozdro
...ale mowa tu o duzych sklepach/dystrybutorach...a taki sklepik mniejszy moz ebedzie mial normalne ceny...ja tam nie wiem...ale w takim wypadku to lepiej rower spzredac i auto kupic...albo motocykl...
pozdro
pinkbike-to nie smietnik...zanim dasz tam fote dokladnie to przemysl...