Kupował kiedyś ktos z was części w niemczech np na ebay'u albo w austrii ??
Jak tak to mozecie napisac czy wszystko bylo ok czy nie bylo zadnych porblemów . Szczególnie interesuja mnie teraz zakupy w Wiedniu bo niedlugo tam bede . Jest tam moze jakas ciekawa gielda ? i czy duzo bym zaoszczedzil kupujc rower w ausrii nie licza zadnych podatków ? Bede wdzieczy za wszystkie odpowiedzi :]
Kupowanie części za granicą
-
- Kontakt:
Nie sie boja tylko sie nie da...
Tylko nieliczne firmy kurierskie oferuja przesylke za granice za pobraniem, trwa to i tak kawalek czasu i kosztuje wpiiiizduuu...
A akurat niemca mozna ufac jesil o to chodzi.
Za rame ziomek mojej ciotce przyslal w pudelku rachunek i nr konta z PROŚBA zaplaty, heh... 100% zaufania.
Podoba mi sie takie cos jako ze ja jestem cholernei uczciwy i lubie takie interesy.
Tylko nieliczne firmy kurierskie oferuja przesylke za granice za pobraniem, trwa to i tak kawalek czasu i kosztuje wpiiiizduuu...
A akurat niemca mozna ufac jesil o to chodzi.
Za rame ziomek mojej ciotce przyslal w pudelku rachunek i nr konta z PROŚBA zaplaty, heh... 100% zaufania.
Podoba mi sie takie cos jako ze ja jestem cholernei uczciwy i lubie takie interesy.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com