Frnacuski downhill
Frnacuski downhill
Co możecie mi powiedzieć o downhillu we francji?? Możecie mi podać jakiś zawodnków czy jakieś znane ośrodki czy może jakieś zawody??
-
- Kontakt:
cedric garcia
anne-charoline chauson
miguel martinez
julien camellini
zreszta co ja bede pisal, poczytaj
http://www.commencal.com/team/team1/index.htm
anne-charoline chauson
miguel martinez
julien camellini
zreszta co ja bede pisal, poczytaj
http://www.commencal.com/team/team1/index.htm
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
vouilloz :] pamiętam gościa. do tej pory nikt w dh mu nie dorównał, ani gracia, ani peat, ani jakieś barrelle, pascale itp.
Zresztą młodzi nie wiedzą :] - gość 10 razy (o ile pamiętam - z rzędu) zdobył puchar świata dh. Zawsze śrubował takie czasy, że nie było mocnych. W pamieci utkwił mi zjazd, w którym urywał czas steve'a peat'a. zerwał coś 0,1s i wpadł na odcinek techniczny. spadła mu noga z pedała, więc odpuścił i lajtowo pojechał do mety. był... piąty :]
Poza tym gość miał niepowtarzalny styl, flow po trasie :]
o takich ludziach się nie zapomina.
Nithhogg, jeżeli planujesz jechać do francji, to raczej nie zawiedziesz się możliwościami, jakie tam są.
Zresztą młodzi nie wiedzą :] - gość 10 razy (o ile pamiętam - z rzędu) zdobył puchar świata dh. Zawsze śrubował takie czasy, że nie było mocnych. W pamieci utkwił mi zjazd, w którym urywał czas steve'a peat'a. zerwał coś 0,1s i wpadł na odcinek techniczny. spadła mu noga z pedała, więc odpuścił i lajtowo pojechał do mety. był... piąty :]
Poza tym gość miał niepowtarzalny styl, flow po trasie :]
o takich ludziach się nie zapomina.
Nithhogg, jeżeli planujesz jechać do francji, to raczej nie zawiedziesz się możliwościami, jakie tam są.
-
- Kontakt: