http://www.allegro.pl/show_item.php?item

JOHNYKEIKO
Kontakt:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item

Post autor: JOHNYKEIKO »

totalna sciema!!!koles sprzedaje hamulec ktory...sprzedal dnia 06.12.2005!!!patrzcie na poprzednie aukcje!!!!!ten sam tekst, te same zdjecia cena była 213(ok) teraz koles krzyczy 300!!!
chyba kupie!
co wy na to ????brać????
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

idż do dupy
http://dhcyc.pinkbike.com
JOHNYKEIKO
Kontakt:

a niby po co ?
Grzesiu
Kontakt:

Post autor: Grzesiu »

kurwa sprzedał za 213 przegapił zakonczenie aukcji doadał się z kolesiem ze po pozytywie i wystawił ejszcze ra z;/ trudno się domysleć ?? ja tez miałem taką akcje z telefonem ze zapomnialem zakończyć i dupa sprzedałem za 200zł a chciałem 250 tosie z kolesiem dogadałem ze po pozytywie i wystawiam jeszcze raz ;/
http://www.pinkbike.com/photo/935615/
krisnos
Kontakt:

Post autor: krisnos »

OK.ALE TO JEST NIE ZGODNE Z REGULAMINEM(hehe)!CZYZ NIE TAK?!!!TYLEZ POSTÓW BYŁO NA TEN TEMAT!non stop słychać na forum aby donosić na kombinatorów>>>heile jest postow(podejrzane), a ja nie moge?
domyslec sie nie jest trudno, ale to jest w porzo(tak sie mowi?)!
JOHNYKEIKO
Kontakt:

ja mu nie ufam!mam prawo?
myśle ze tak!
koles wali w ............
koniec
npr
Kontakt:

Post autor: npr »

omg
TERRORYSTA!
Hg65
Kontakt:

Post autor: Hg65 »

z tego co widać to jest tak jak mówi Grzesiu bo ma pozytywny komentarz od typa który kupił ten hamulec za 213zł.
PEOPLE=SHIT
andrut
Kontakt:

Post autor: andrut »

hahahahahah to sa moi kumple, pewnie gieras dc ,u nabijał cenę a krzychu(SPRZEDAJĄCY GO O TO POPROSIŁ)no ale nikt nie zalicytował więcej, tak więc widzisz...

to są kumple:D
kupie
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

grimeca s8 aaaaaafuuuuuuuuuuuuuuuuu.... nie ma bardziej ścierwiastego hamulca na świecie
EVANGELION
Kontakt:

Post autor: EVANGELION »

skoro mowisz ze grimeca sys 8 to shit to pewnie ktorys z twoich kumpli albo ty sami kupiliscie jakis godny pozalowania zniszczony model albo poprostu jestes za glupi aby go uzywac.Duzo osob jezdzi w polsce na tym np ja i nie mam klopotu z hamowaniem.

a ty jestes typowym dh-zonowym lolem ktory siedzi przed kompem i konia trzepie bo ma 16 latek i wszystko moze.

widac z ze nie znasz sie na sprzecie,albo masz wiecej lat i poprostu jestes opuzniony w rozwoju intelektualnym

tzn .wygladasz na starszego a zachowujesz sie jak dzieciak z gimnazjum ktory bardzo chce zdac mature !!!!

JESTES GODNY POZALOWANIA TO TAKIE MALE POJEBY JAK TY NISZCZA I ZASMIECAJĄ TE FORUM GLUPIMI KOMENTARZAMI NA TEMAT SPRZETU O KTORYM SLYSZELI LUB WIDZIELI U KOLEGI.

SZMIESZNY JESTES MAM POLEWE Z CIEBIE I TWOJEGO PODEJSCIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jadzie !!
Hope
Kontakt:

Post autor: Hope »

Deebil czy Pojeb? Ludzie troche powagi!!!!!!!!!!!!!!!!
Rufus
Kontakt:

Post autor: Rufus »

evangelion, zamknij pysk z łaski swojej, bo odkąd czytam twoje wypowiedzi na forum nie przypominam sobie czegokolwiek wartego uwagi... kretynskie argumenty i slownictwo pomine milczeniem.

tematu nie bede komentowac, ręce opadają.
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
KFP_Wwa
Kontakt:

Post autor: KFP_Wwa »

łohoho zeby wkurzyc kolege Rufusa ktory z reguly jest wesolym milym chlopakiem to juz trzeba naprawde sie postarac :)

JOHNYKEIKO nie czytalem innych wypowiedzi ale pomysl ze ten kto 'wygral' mogl to byc kolega tego co wystawial i podbijal mu aukcje a ktos kto wygrywal wycofal sie z aukcji i wkoncu nie sprzedal tego hamulca? pomysl troszke

tak samo jak dobre czesci sprzedawane tanio na allegro zaraz ktos pisze ze jakis walek czy cos - ja osobiscie tez tak robie ze jak ktos z forum chce przeprowadzic transakcje przez allego dla bezpieczenstwa to wystawiam np. zq 10zl on licytuje i koncze aukcje (przez co nie musze placic gigantycznych prowizji) :)
20 inches isn't a crime
EVANGELION
Kontakt:

POCZYTAL BYS RUFUS KSIAZKE LEPIEJ PROPONUJE CI NA POCZATEK ,,KONOPIELKE'' ALBO JANCIA WODNIKA OD POSLUSZNEJ WODY.

A DOPIERO ,,HARRY POTTER''

POPROSTU GOSC MNIE WKURWIL BO SIE BEDZIE WYPOWIADAC NA TEMAT HAMULCA JAK BY NIEWIADOMO Z ILU PIECOW CHLEB JADL.

TYCH ZNAWCOW NA FORUM TO JEST OD ZAJEBANIA ALE NIKT KONKRETNIE NIE POOTRAFI SIE WYPOWIEDZIEC NA TEMAT SPRZETU.

NAJLEPIEJ NASPISAC ,,TEN SPRZET JEST ******* Z DUPY,WIEM CO MOWIE BO KOLEGA KOLEGI MA''
jadzie !!
EVANGELION
Kontakt:

A CO DO KRETYNSKICH ARGUMENTOW .

SLUCHAJ STARY Z TEGO CO WIEM TO TY ZADNEJ SZKOLY PRAKTYCZNIE NIE SKONCZYLES A JA JESTEM JUZ W POLOWIE DRUGIEGO KIERUNKU NA AKADEMII MEDYCZNEJ TAZKE JAKO CZLOWIEK WYKSZTALCONY BO MOGE SIEBIE TAK NAZWAC DARUJE TOBIE TEN KOMENTARZ I NIE BEDE JUZ Z TOBA DYSKUTOWAL BO MI DO POZIOMU NIE DOCHODZISZ,TAZKE NIE MAMY O CZYM WOGULE ROZMAWIAC
jadzie !!
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

EVANGELION stary wuluzuj troche co ;]

Male doswiadczenie masz na allegro ale jak juz ktos pisal , cena dla niego za niska dogadal sie i nie sprzedal tylko komentarz poszedl.
www.mm-foto.pl
ODPOWIEDZ