Oby tylko była pogoda. Najpewniej w weekend. Może też po pracy w któryś dzień taki jak dzisiaj ale na pewno nie dzisiaj ani nie jutro ani nawet w piątek [8O(
chwilowo sa tak kiepskie ze nawet nie warto ich zamieszcza ale jak tylko wyjde z domu (a niezbyt moge bo ponoc jestem chory..:).) to zrobie cyfrowka i bedzie git :)
piotrex- kiedy bedzie skladana petycja? W tym tygodniu? Aha - i tak na marginesie, to chyba mamy fuksai nikt sie nie przyczepil do masowy (ze bydlo), takze dziekowac opatrznosci!
BTW - piotrex, sprawdz maila, to wazne:P
Ooooo.... piotrex... złożyłeś rower?? No to może mi też złożysz jak taki maister jestes;]
Ktoś (albo coś) mi dzisiaj mówiło, że ktoś (albo coś) planuje kolejną masówkę w najbliższych dniach... piotrex, to prawda??
hehe w tym ze zlozylem to sie zgadza ze byla spora przesada :) bez yasia rower by nie powstal :) i ja bym sie rowerami nie zainteresowal :).
ja o zadnej masie nic nie slyszalem
Ok, poradzielm sobie.
piotrex - ja kta moja tabelka bedzie TROSZKE inna, to sie chyba swiat nie zawali nie?:P Bo ja troszke przerobilem (wielkosc okienek).
Korres te zdjęcia na pinkbiku to owszem są z lasu ale gdzieś w nowej hucie, nie wiem gdzie, tamte tereny są mi całkowicie obce ale wiem że to jest jakiś tam wąwóz, na jakimś filmiku był chyba pokazany.