sprzet za jak najmniejszą kase
-
- Kontakt:
i to ma byc setup do streetu/dirtu?? powodzenia przy barspianch z 2pólką:Ddżony pisze:a co powiecie o :
rama: dartmoor 13"
amor: duro triple
koła: vuelty i piasty quando i jakies szprychy zwykłe
kiera mostek : komplet amoeby
korba: truvativ hussefelt
pedały: ns pancake
opony: kenda k-rad
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
No więc na duro tripple w dircei barspinow za bardzo nie pokrecisz... Ramka i osprzet ujdzie. Ale to co podałeś to i tak nie wszystko. Najlepszym rozwiązaniem będzie sign ds. Albo jakis gotowy składak z allegro.dżony pisze:a co powiecie o :
rama: dartmoor 13"
amor: duro triple
koła: vuelty i piasty quando i jakies szprychy zwykłe
kiera mostek : komplet amoeby
korba: truvativ hussefelt
pedały: ns pancake
opony: kenda k-rad
EDIT:
PawianBiker wyprzedziłeś mnie o 2 minuty :P
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3073431
[b]NEGOCJUJ CENY![/b]
[b]NEGOCJUJ CENY![/b]
dżony
tak jak pisza wyzej, duro tripple podaruj sobie na wstepie, sztywny widelec tylko i wylacznie, to bedize twoja najlepsza inwestycja.a jesli sztywny to wzialbym jednak jako ramke destroyera.. bo stal wiec mniejsze ryzyko urwania glowki przez sztywne widly..ale to CZYSTA TEORIA...bo nie slyszalem o dartmoorze w ktorym by sie glowka ujebala od sztywnego.....ale o innych ramach alu tak. plus namacalne przyklady kolegow :P
'zwykle szprychy' tez sobie podaruj, nawet najlepsza obrecz na 'szprychach ocynkowanych 20 gr + nypel/szt' bedzie sie giac jak cholera.
dt champion 1zl/szt albo jakies odpowiedniki ( generalnie, szprychy zaczynajace sie od 1 zl za sztuke )
na pedziach mozna przyoszczedzic, o ile nie przeszkadzaja ci luzy i piasek w biezniach..bo te tansze modele to sa tak 'umownie' uszczelniane.. ja tam katuje juz 2,5roku wellgo ( gdy jeszcze czerwone sprzedawali :P ).... juz tak poobdzierane ze niedlugo mi sie chyba rozlacza na 2 czesci :P.. luzy takie ze hu hu..ale sie kreca :P
korba bardzo fajna.
tak jak pisza wyzej, duro tripple podaruj sobie na wstepie, sztywny widelec tylko i wylacznie, to bedize twoja najlepsza inwestycja.a jesli sztywny to wzialbym jednak jako ramke destroyera.. bo stal wiec mniejsze ryzyko urwania glowki przez sztywne widly..ale to CZYSTA TEORIA...bo nie slyszalem o dartmoorze w ktorym by sie glowka ujebala od sztywnego.....ale o innych ramach alu tak. plus namacalne przyklady kolegow :P
'zwykle szprychy' tez sobie podaruj, nawet najlepsza obrecz na 'szprychach ocynkowanych 20 gr + nypel/szt' bedzie sie giac jak cholera.
dt champion 1zl/szt albo jakies odpowiedniki ( generalnie, szprychy zaczynajace sie od 1 zl za sztuke )
na pedziach mozna przyoszczedzic, o ile nie przeszkadzaja ci luzy i piasek w biezniach..bo te tansze modele to sa tak 'umownie' uszczelniane.. ja tam katuje juz 2,5roku wellgo ( gdy jeszcze czerwone sprzedawali :P ).... juz tak poobdzierane ze niedlugo mi sie chyba rozlacza na 2 czesci :P.. luzy takie ze hu hu..ale sie kreca :P
korba bardzo fajna.
ten koleś pode mną to ***** :D:D