hm... co marnuje zycie?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
hahaha jak to przeczytalem to muslem isc majtki ze smiechu zmienic hahaha tak oczywiscie bo kaliber to byli grzeczni chlopcy i rymowali tylko o lalkach barbi i ksaizkach dla dzieci hahaha dojebales jak dzik w sosne, to prawie tak jakby go ze szkoly za zle zachowanie wywalil, swoja droga taki post to dobry trzening miesni brzucha. hahaha pokoj z toba ziomek :Dnisan pisze:magik byl z kalibra, potem go wyjebali za cpanie i zalozyl paktofonike geniuszu.luk4szm pisze: skoro mysli ze Magik byl z Kalibra...
'nie można mówić ze trawa to gówno itd. dlaczego w holandii jest to legalne'
a ja moge powiedziec ze trawa to jest straszne gowno, bo kilkoro znajomych przez zielsko sie niezlych problemow nabawlilo i co?
*** mnie boli holandia, jak ktos chce jarac trawa to niech do holadnii jedzie. za 20 lat zobaczycie jak ten kraj bedzie wygladac ;/
a ja moge powiedziec ze trawa to jest straszne gowno, bo kilkoro znajomych przez zielsko sie niezlych problemow nabawlilo i co?
*** mnie boli holandia, jak ktos chce jarac trawa to niech do holadnii jedzie. za 20 lat zobaczycie jak ten kraj bedzie wygladac ;/
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
A ja nigdy nie cpalem, a mam takie zwiechy jak on mowi :(
Ja sie lubie wprowadzac w trans muza, duzo bpm, mega sieka na bani, volume 10/10 i po kilku minutach wpada sie w taki swiat, ze nie wie sie gdzie sie jest... centranlie mozna minac przystanek przeznaczenia, ominac w miescie wlasna dziewczyne nie zauwazywszy ze przeszla itd...
I to tez uzaleznia, jak ja sobie tak sieki nie poslucham pare dni to mnie nosi... jak sie wtedy dorwe do kompa to jeb najmocniejsze co jest i sieka tak pare godzin i znow zlansowana bania. Na poczatku ma znaczenie jeszcze co leci, potem to moze byc 10sek loopa przez 30min......
www.Terrorcore.pl , polecam sobie sprawdzic, tylko maja byc mocne kolumny, duuuuzo voluma i nie patrzec na to ze glowa boli, za chwile przestanie.
Nie moge sie od tego odzwyczaic ;/
Idiotycznie brzmi co? Cpanie muzy? :/ A jednak...
Generanlie wszystko co w jakikolwiek sposob wprowadza w nieco inny stan swiadomosci potrafi uzaleznic :(
Ja sie lubie wprowadzac w trans muza, duzo bpm, mega sieka na bani, volume 10/10 i po kilku minutach wpada sie w taki swiat, ze nie wie sie gdzie sie jest... centranlie mozna minac przystanek przeznaczenia, ominac w miescie wlasna dziewczyne nie zauwazywszy ze przeszla itd...
I to tez uzaleznia, jak ja sobie tak sieki nie poslucham pare dni to mnie nosi... jak sie wtedy dorwe do kompa to jeb najmocniejsze co jest i sieka tak pare godzin i znow zlansowana bania. Na poczatku ma znaczenie jeszcze co leci, potem to moze byc 10sek loopa przez 30min......
www.Terrorcore.pl , polecam sobie sprawdzic, tylko maja byc mocne kolumny, duuuuzo voluma i nie patrzec na to ze glowa boli, za chwile przestanie.
Nie moge sie od tego odzwyczaic ;/
Idiotycznie brzmi co? Cpanie muzy? :/ A jednak...
Generanlie wszystko co w jakikolwiek sposob wprowadza w nieco inny stan swiadomosci potrafi uzaleznic :(
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
poszukaj na kazie filmu z rehearsalu grupy satyricon, zdobądź nagrania 1349, ewentualnie jak chcesz zobaczyc teledysk to prosze bardzo, ale nie oddaje on tego co Frost wyprawia na perce http://www.candlelightrecords.co.uk/can ... ulptor.wmv
SPRZEDAM - swinger6, 9.5 x 3.0 sprezyna 450, stan bdb! Monster 03, stan bdb, 1800 zl
mam ogolnie beke z ludzi, ktorzy twierdza, ,ze jaranie to nie sa dragi... i ze to zwykla uzywka jak kawa czy papierosy... nie pale juz jakis czas, ale uwazam ze jestem wje bany, musz enie palic wogole, ,bo wiem, ze jakbym zajaral to na pewno nie skonczyloby sie to jednym razem... zeby nie wydawac kupy siana na dragi zaczalem lekko dilowac, wszystko bylo fajnie, palilem za free a do tego mialem jeszcze zawsze kilka groszy w kieszeni... a teraz co? mam 3 razy w tygodniu dozor i czekam na sprawe z dwoma zarzutami 3-10 lat... "kurcze, co za niefart"
http://tnij.org/dcpitbull
fast enough to get there, slow enough to feel here... bike
czytalem topic od konca w sumie... jak zobaczylem to "ale jak ma sie doła to to pomaga...(ziele)" to mi normalnie rece opadly...
stary, nawet tego nie ruszaj, po takich tekstach stwierdzam, ze masz mega predyspozycje do zostania narkusem/alkoholikiem
stary, nawet tego nie ruszaj, po takich tekstach stwierdzam, ze masz mega predyspozycje do zostania narkusem/alkoholikiem
http://tnij.org/dcpitbull
sorki za reaktywacje ale musicie to oblookać koniecznie są to zdjęcia policyjne dziewczyny która zaczęłą ćpać here w wieku 16 lat i foty jak się zamieniała "powoli" w zombie przez jeszcze 14 lat swojego qrestwa Brrrr
http://hyperreal.info/drugs/go.to/art/1472
http://hyperreal.info/drugs/go.to/art/1472