Wosp=>kant
hehe :*
powiedzcie mi jedno, rzucacie sie o aukcje...ze ktos podbija cene, ze chce kupic jakis przedmiot...i nie pierdolcie ze zle rozumiem. na tym polega aukcja wiec nie widze w tym nic zlego. a wy od razu ze toi musi byc wal ze kreci na tym kase z boku. zdania swojego na coponioektorych nie zmienie. nie chce mi sie wiecej pisac nawet bo szkoda
powiedzcie mi jedno, rzucacie sie o aukcje...ze ktos podbija cene, ze chce kupic jakis przedmiot...i nie pierdolcie ze zle rozumiem. na tym polega aukcja wiec nie widze w tym nic zlego. a wy od razu ze toi musi byc wal ze kreci na tym kase z boku. zdania swojego na coponioektorych nie zmienie. nie chce mi sie wiecej pisac nawet bo szkoda
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
-
- Kontakt:
W całą akcje jest zaangarzowanych kilkaset tysięcy wolątariuszy i innych ludzi dobrej woli ; ) ale jak wiadomo nic nie jest idealne, i zawsze znajdzie się wolontariusz co sobie dziabnie coś z puchy jak by nie było jest to kradzież i nie powieram tego. Ale moze lepiej nie ma sensu rozgłaśniać takich spraw że coś ktoś gdzieś ukradł... jakiś znikomy % pieniędzy ktoś sobie przywłaszczy ale pamiętajmy że poza tym znikomym % wszystko jest sporzytkowane w dobrym celu. Ludzie stracą zaufanie do wielkiej orkiestry i nikt nie będzie chciał wzucić nic do puchy bo kazdy będzie myślał ze wolontariusze to złodzieje...
[S] single track 24' camuflage + ns coster + DT etc/71rap
-
- Kontakt:
skąd niby owsiak ma tyle aut, wlille jakich mało <<<<< to niewszystko on jest prostakiem i oszukuje ludzi np. przyklad z allegro >> ciekawe ile zaplacil allegro żeby zrobili osobne aukcje, pewnie zaprponowal 10% kasy zebranej z zysku aukcji internetowych no bo oczywiście reszta dla niego. niewiem ile kasy zbierają bo sie na to nigdy niepatrze ale gdyby te pieniądze poszly w calosci dla dzieci to niebylo by problmow żadnych jestem tego pewny !! jak go spotkam to niewiem <wrrrrr>
http://crbt.ovh.org/photogallery.php?photo=110 piekny lot na nowym orange
gg:3119933
"pewnie zaprponowal 10% kasy zebranej z zysku aukcji internetowych no bo oczywiście reszta dla niego" w takim razie skad ten caly sprzet na dzieci? i karetki, ktore jezdza po wiekszych miastach z wielkimi sercami po bokach?to nie jest kwestia zkupu fury za kilkadziesiat tysiecy tylko sprzet medyczny, ktory wart jest fortune, wiec nie ******* takich glupot, bo mnie krew zalewa. niech se bierze nawet 50%, ale nie chce mis ie w to wierzyc, to po pierwsze,a po drugie jest jedyna osoba w Poslce, ktora robi cos pozytecznego i nagle wszyscy mu dopisuja miliardy walow i innych machlojek...
gdyby chociaz jeden polityk zrobil dla ludzityle, co ten koles to przestalbym ich wszystkich od dzis nazywac zlodziejami...
odpierdoIcie sie od Owsiaka... niech sobie na tym zarabia na wille, ale na pewno robi przy tym duzo dobrego
gdyby chociaz jeden polityk zrobil dla ludzityle, co ten koles to przestalbym ich wszystkich od dzis nazywac zlodziejami...
odpierdoIcie sie od Owsiaka... niech sobie na tym zarabia na wille, ale na pewno robi przy tym duzo dobrego
http://tnij.org/dcpitbull
fast enough to get there, slow enough to feel here... bike
fast enough to get there, slow enough to feel here... bike
dlaczego wszyscy biorący udział mają 0 komentarzy i pozytywów? Dlatego, że to aukcje harytatywne i za każdą wygranądostaje się serduszko, że się zrobiło dobry uczynek. To jest jakby druga klasyfikacja, stara pozostaje (niektórzy mają po np 5000 pozytywów), ale w tych aukcjach nie jest brana pod uwagę.
Swoją drogą nie widzę sensu podbijania ceny przez organizatorów wośp, bo później przy podliczaniu kasy mieliby niescisłości.
Swoją drogą nie widzę sensu podbijania ceny przez organizatorów wośp, bo później przy podliczaniu kasy mieliby niescisłości.
"hehe :*
powiedzcie mi jedno, rzucacie sie o aukcje...ze ktos podbija cene, ze chce kupic jakis przedmiot...i nie pierdolcie ze zle rozumiem. na tym polega aukcja wiec nie widze w tym nic zlego. a wy od razu ze toi musi byc wal ze kreci na tym kase z boku. zdania swojego na coponioektorych nie zmienie. nie chce mi sie wiecej pisac nawet bo szkoda"
Chodzi o to, ze nie ladnie jest podbijac cene w swojej aukcji, albo np. proszenie o to kolegow czy znajomych, Mowie tutaj juz nawet o prawdziwych aukcjach, czy widziales zeby na prawdziwej aukcji, ktos sam podbijal cene przedmiotu, ktory na owa aukcje wystawil??
powiedzcie mi jedno, rzucacie sie o aukcje...ze ktos podbija cene, ze chce kupic jakis przedmiot...i nie pierdolcie ze zle rozumiem. na tym polega aukcja wiec nie widze w tym nic zlego. a wy od razu ze toi musi byc wal ze kreci na tym kase z boku. zdania swojego na coponioektorych nie zmienie. nie chce mi sie wiecej pisac nawet bo szkoda"
Chodzi o to, ze nie ladnie jest podbijac cene w swojej aukcji, albo np. proszenie o to kolegow czy znajomych, Mowie tutaj juz nawet o prawdziwych aukcjach, czy widziales zeby na prawdziwej aukcji, ktos sam podbijal cene przedmiotu, ktory na owa aukcje wystawil??
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
www.hcfr.pl
birol
wytlumacz mi bo nie jarze. co wy wiecuie na 100% czy sami sobie podbijaja czy to tylko domysly. jak domysly to chyba nie mamy o cyzm dalej dyskutowac. a sadze ze tyo domysly bo jak to Jaca dobrze zauwazyl...zastanowcie sie a nie pierdolcie. a przede wsyztskim to odpierdolcie sie od owsiaka i orkiestry z dennymi podejrzeniami i nie wiem czym...zawiscia?
wytlumacz mi bo nie jarze. co wy wiecuie na 100% czy sami sobie podbijaja czy to tylko domysly. jak domysly to chyba nie mamy o cyzm dalej dyskutowac. a sadze ze tyo domysly bo jak to Jaca dobrze zauwazyl...zastanowcie sie a nie pierdolcie. a przede wsyztskim to odpierdolcie sie od owsiaka i orkiestry z dennymi podejrzeniami i nie wiem czym...zawiscia?
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
-
- Kontakt:
nie rozumiem o co wogle ta kłótnia... co z tego że koleś licytuje?! i co z tego że wystawił taki komentarz? to że sprzedawał coś na aukcjach charytatywnych wcale nie znaczy, że jest w sztabie - mógł wystawić coś od siebie, wiem bo sam wystawiałem...
ktoś napisał że skąd niby Owsiak ma te wszystkie wille i samochody... naturalnie prośba o dowody itd. zostanie olana, i następna o zajrzenie na www.wosp.org.pl i przeczytanie rozliczeń z poprzednich lat także...
ps. nie twierdze że Owsiak jest biednym człowiekiem, on jest pewnie dosyć bogaty, ale NIC nie bierze z WOŚPa dla siebie.. przypominam że jest m. in. spikerem radiowym i prowadzi swój program w TV
ktoś napisał że skąd niby Owsiak ma te wszystkie wille i samochody... naturalnie prośba o dowody itd. zostanie olana, i następna o zajrzenie na www.wosp.org.pl i przeczytanie rozliczeń z poprzednich lat także...
ps. nie twierdze że Owsiak jest biednym człowiekiem, on jest pewnie dosyć bogaty, ale NIC nie bierze z WOŚPa dla siebie.. przypominam że jest m. in. spikerem radiowym i prowadzi swój program w TV
wiesz co robi ctrl + w ?
ej tyle kasy co on uzbiera strczylo by na 2 szpitale może no kurde kupi jakis tomograf da 1100 operacji serca i ile dla niego kurde ja uważam że koleś może robi dobrze ale zbira przy tym kokosy powinien byc kontrolowany co i jak....
http://crbt.ovh.org/photogallery.php?photo=110 piekny lot na nowym orange
kiel16 - zamknij przepraszam morde, co Ty chcesz osiagnac tym swoim gadaniem - jaki Ty to fajny jestes bo wiesz lepiej co zrobic z tymi pieniedzmi niz caly sztab ludzi? wiesz ile szpitali moga wybudowac? a ja sadze ze 2.5... a moze 1,5... co za roznica?!
WON na ulice i sam cos zrob jak taki kurwa madry jestes ;/
WON na ulice i sam cos zrob jak taki kurwa madry jestes ;/
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
siostra mojej panny dzieki jego pomocy miala robione wlasnie badania serca i prawdopodobnie dzieki jego pomocy jeszcze chodzi po tym swiecie. wiec nie jest to jednak gbur ktory kase dla siebie bierze tylko faktycznie cos robi. i kiel16, nie mow wiecej - milcz jak do mnie mowisz...
www.bikeaction.pl
dobra dobra weźcie wyluzujcie troche. CO wam przeszkadza podbijanie cen- przecież to nie chodzi o to zęby coś kurwa okazyjnie kupić tylko DAĆ JAK NAJWIECEJ FORSY DLA DZIECIAKÓW!! Choćby jakiś pierdolneity milioner miał bulić 99999999 za gume do żucia- przecież w tym cała idea. A co do samej orkiestry, to mi sie nie podoba tylko to ze Owsiak i panowie z zarzadu biorą z tego troche kasy dla siebie- tak samo jak cała rzesza techników itp- czy nie można sie szarpnąc i raz do roku coś zrobić za friko? Pomyślcie przez te 14 lat ile forsy poszło na ich pensje, woodstocki itp- no myśle że przynajmniej tyle co za jedną jak nie wiecej orkiestre w dobrych altach. I to mi sie nie podoba- jakby koles naprawde miał jaja toby to robił za zupełne free- dlatego bardziej szanuje caritas i to zę bez rozgłosu, dobrowolnie i bezinteresowanie przez CAŁY rok zbierają w ***** wiecej forsy i nie robią z siebie bohaterów. Ale nie popadam w czarnowidztwo- każda inicjatywa na zbieranie forsy na jakiś zobżny cel jest moim zdaniem godna pochwały
-
- Kontakt:
Owsiak nie bierze kasy dla siebie, puszki naklejki itd. są produkowane za free, urzędnicy - normalnie pobierają pensje (wszystko pisze tu http://www.wosp.org.pl/fundacja/index.php/18/2 ) ale jestem w 100% pewien, że w Caritasie itp też są np księgowi bo bez tego sie nie obejdzie... i owszem, został kupiony w zeszłym roku 1 samochód i pare laptopów, ale myśle że jak na organizacje 120 sztabów, obsługe 120tys wolontariuszy i **** wie ile czego jeszcze to jest cholernie mało, a wszystkie caritasy też mają samochody i laptopy, bo że jeżdża rowerami i kase liczą na liczydłach to mi sie nie chce wierzyć...
wiesz co robi ctrl + w ?