a cóż to za rama ? ;}
a cóż to za rama ? ;}
dręczy mnie sprawa pewnej części mej niewiedzy, a rzecz w tym, że pojęcia nie mam kto jest producentem i co to za model ramy ukazanej na Foto-tygodnia: 12/2003...oto adresik (bez linka -- dunno jak to sie robi :p )
http://dh-zone.com/fota_tygodnia.php?id ... er=12_2003
no i jakby ktoś wiedział, prosze dać znać, bo bardzo mi się spodobała ;}
Pozdrawiam
http://dh-zone.com/fota_tygodnia.php?id ... er=12_2003
no i jakby ktoś wiedział, prosze dać znać, bo bardzo mi się spodobała ;}
Pozdrawiam
semper fi brpp;
#gg: 2717710 ;}
to jest amortyzator upside down, czyli golenie gorne (lagi) sa na dole, a cala reszta jest na gorze ;)))
popatrz sobie na modele marzocchi, manitou, DNM itp z tego co sie orientuje (czysta teoretyka, albo i przeczytane na forum) to daje to lepsza czulosc amora...
stosuja to w dwupolkach i zwyklych amorkach... jedni to lubia, inni nie ;)))
jezeli sie cos myle, to niech ktos mnie poprawi ;)))
popatrz sobie na modele marzocchi, manitou, DNM itp z tego co sie orientuje (czysta teoretyka, albo i przeczytane na forum) to daje to lepsza czulosc amora...
stosuja to w dwupolkach i zwyklych amorkach... jedni to lubia, inni nie ;)))
jezeli sie cos myle, to niech ktos mnie poprawi ;)))
...::: KAWASAKI ZX-6RR 2005 :::...
ramke masz bardzo fajna ale mnie dreczy inna nie wiedza powiedz prosze jak ci ta magura sie spisuje luzów nie łapie sam zastanawiam sie na d up sidem i mam jedynie obawy co do luzuw bo tak po zatym to up sid-y pracuja wysimienicie piekny kontakt z [podłozem siwietna czułośc pracay i odbicia .... ale nie o tym tu mowa to jak z tymi luzami ?
pozdro all pozytywni wariaci
gg3465517
gg3465517
a i dodam jeszcze że przejechał bym sie z ochota jakiś freeride na takim rowerku szybki zjadz uskok tak z 9 m wszystko ztrawi piekna maszyna ale nie mam czasu jechac tak daleko ale moż ety wpadniesz do wawy jak bys miał zamiar to wpadnij i sie odezwij u nas też jest z czego skoczyc
pozdro all pozytywni wariaci
gg3465517
gg3465517
No dzieki wszystkim za odpowiedzi, a co do tego, ja aktualnie mieszkam w Tychach wiec do Gliwic mam niedaleko, a musze Ci powiedziec ze to zdjecie wisi w A3 u mnie na scianie ;} mozesz sie kolegom chwalic ;P
juz wypatrzylem ja w nowym katalogu.... 6k zl ... lol
ale jest piekna... chlip ;}
juz wypatrzylem ja w nowym katalogu.... 6k zl ... lol
ale jest piekna... chlip ;}
semper fi brpp;
Dex!!!
Jedno mnie zastanawia, uczysz sie - ok, nie wiesz co to upside down - ok nie ma problemu
ale wytlumacz mi dlaczego masz najwiecej do powiedzenia bo ponad 160 postow juz oddales , skoro sie dopiero uczysz i twoja wiedze jest tak ograniczona ?! mozna by spekulowac ze uprawiasz rowerowanie teoretyczne ... ROTFL
Nie wieze zebys tyle pytan zadawal ...
(Jak to jakas prowokacja to spale niezla cegle ..)
Jedno mnie zastanawia, uczysz sie - ok, nie wiesz co to upside down - ok nie ma problemu
ale wytlumacz mi dlaczego masz najwiecej do powiedzenia bo ponad 160 postow juz oddales , skoro sie dopiero uczysz i twoja wiedze jest tak ograniczona ?! mozna by spekulowac ze uprawiasz rowerowanie teoretyczne ... ROTFL
Nie wieze zebys tyle pytan zadawal ...
(Jak to jakas prowokacja to spale niezla cegle ..)
Be fast or be dead