24- 26 dirt street- przyszlosc MTB ?? :P
-
- Kontakt:
asddadehrfdsofdjsaojdadjoa.........Zielony ale ty **********, aż sie płakać chce. Taki bystry jestes to zoorganizuj zawody, złoż dla uczestników rower który według ciebie jest prawdziwnym MTB, zasponsoruj nagrody itp. Wtedy i tak szanse nie bedą równe bo każdy jest przyzwyczajony do swojego roweru który złożył pod sobie według wlasnych gustów.
Czemu niby mamy mieszac na zawodach bmx i mtb? To są dwie zupełnie inne bajki. Jak cie tak bardzo boli że polscy prosi mają 24" i startują w jednych zawodach z osobami na 26" to kup sobie bmxa, tam wszyscy mają równe koła i równe szanse(według ciebie)
Masz chyba straszne kompleksy związane z zawodami w białym skoro potrafisz pisac tyle posów, a w każdym to samo i bez sensu.
MTB to 26" i 24" - bajka pierwsza
BMX to 20" - bajka druga
I ****!!! skoro nie potrafisz odnaleźć różnic to idz i nie wracaj...
Czemu niby mamy mieszac na zawodach bmx i mtb? To są dwie zupełnie inne bajki. Jak cie tak bardzo boli że polscy prosi mają 24" i startują w jednych zawodach z osobami na 26" to kup sobie bmxa, tam wszyscy mają równe koła i równe szanse(według ciebie)
Masz chyba straszne kompleksy związane z zawodami w białym skoro potrafisz pisac tyle posów, a w każdym to samo i bez sensu.
MTB to 26" i 24" - bajka pierwsza
BMX to 20" - bajka druga
I ****!!! skoro nie potrafisz odnaleźć różnic to idz i nie wracaj...
-
- Kontakt:
Zielony zdecyduj się pasują Ci zawody czy Ci nie pasuja??? bo sam sobie przeczysz.> Zielony < pisze:CesasH21no wlasnie 24 jest zwrotniejszy, wiec jak sa np. zawody jakies mtb, to powinno sie rozgraniczac wielkosc kol, bo 24 ma wieksze szanse niz 26, dlatego tez BMX maja swoje zawody i MTB maja swoje, bo BMXy maja wieksze szanse..
Caly czas mam na mysli dirt i street !!!
-
- Kontakt:
PaulJestem zadowolony z zawodow w Bialym stoku, nierozmawiamy o moim zadololeniu do tych zawodow, to tylko byl przyklad.
Chcialem wiedziec jaka jest opinia innych na ten temat i teraz juz wiem co innni mysla.
Ja nic nie przecze... moze to tak wyglada, hehe
Chcialem wiedziec jaka jest opinia innych na ten temat i teraz juz wiem co innni mysla.
Ja nic nie przecze... moze to tak wyglada, hehe
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
STREET to tylko BMX
-
- Kontakt:
Ależ długi ten temat.. ja mysłeże ludzie myślaze 24" jest mocniejsze itp.. a ich podstawową zaleta jest łatwa dostępność obreczy na 48 dziur a na 26 jest takich mało... możę dlatego..
mozę to lans.. taka moda z zachodu..a kto to wie...:)wiem jedno.. oldschool rulz.. i po co zmieniac coś co jest dobre.. ja zostane przy 26:)i wogółe elo:)
narazie
mozę to lans.. taka moda z zachodu..a kto to wie...:)wiem jedno.. oldschool rulz.. i po co zmieniac coś co jest dobre.. ja zostane przy 26:)i wogółe elo:)
narazie
http://www.pinkbike.com/photo/1009540/
-
- Kontakt: