Niekonwenjonalne zawody!!
no z barierkami jest faktycznie olbrzymi problem bo nie ma w sumie jak tego zabezpieczyc, tak samo np wiraz w alejce centrum musialby byc wyposazony w np drewniany profil z 2m wysokosci zeby nikt sie nie wjebal w szyby, schody zawsze sa przy tych szklanych barierkach wiec tez trzeba by jakos tak to poprowadzic zeby nie bylo opcji ze kos przypadkiem zaryje w barierke i wypadnie, dalej: sam zjazd schodami ruchomymi, niezaleznie w ktora strone idacymi bylby po prost jedna wielka dzika masakra dla opon... watpie zeby dalo sie przejechac tam nawet na takich bykach jak gazzy 3.0 z miekko ustawionym amorem nie tnac gum
moze zamiast dh bardziej pokaz fr? w blue city w wawie byloby calkiem niezle, zdemontowac barierke w tej uhm auli czy czyms na srodku, odpowiednio wysoka spadaczka i drop jest, kilka dirtow nieopodal, ew jakas sekcja NS? wtedy mozna by z nimi sie dogadac na pokaz dwudniowy - zakladajac ze sklepy beda otwarte, inaczej zbuntuja sie
pomysl trudny acz mozliwy
moze zamiast dh bardziej pokaz fr? w blue city w wawie byloby calkiem niezle, zdemontowac barierke w tej uhm auli czy czyms na srodku, odpowiednio wysoka spadaczka i drop jest, kilka dirtow nieopodal, ew jakas sekcja NS? wtedy mozna by z nimi sie dogadac na pokaz dwudniowy - zakladajac ze sklepy beda otwarte, inaczej zbuntuja sie
pomysl trudny acz mozliwy
http://bodzio.pinkbike.com/
jezeli chodzi o profile to jest pomysl aby je zrobic z drewna lub sklejki... mamy nawet do tego opowiednia osobe ktora takie rzeczy robi...
szklo tez sie zabezbieczy... materace sa do zalatwienia w kazdej chwili....
no ale coz/... teraz to mozemy sobie gdybac...
jak cos juz bedzie wiadomo na ten temta to dam znac... bo narazie to tylko projekt...
szklo tez sie zabezbieczy... materace sa do zalatwienia w kazdej chwili....
no ale coz/... teraz to mozemy sobie gdybac...
jak cos juz bedzie wiadomo na ten temta to dam znac... bo narazie to tylko projekt...
-
- Kontakt:
dr_jeckyl wystarczy chcieć ;]
ARKADIA
Al. Jana Pawła II 82
Warszawa
(przy Rondzie Zgrupowania Armii Krajowej "Radosław" - dawniej Rondo "Babka")
Telefon: (22) 331 34 00
Fax: (22) 331 34 01
www.arkadia.com.pl
arkadia@arkadia.com.pl
ARKADIA
Al. Jana Pawła II 82
Warszawa
www.arkadia.com.pl
arkadia@arkadia.com.pl
Jest to realne a jesli zglosilo by sie to do TV do mozna centrum przekonac ze to reklama i wogole... mozna powiedziec zeby w TV powiedzieli ze jest to pierwsze ch w polsce gdzie sa takie zawody i pierwsze ch ktore przyczynia sie do rozwoju tego typu sportow ktore sa coraz popuralniejsze u nas i ze za granica takie robia i takie tam powiedzec to napewno ch sie zgodzi i znajda sie sponsorzy.
Sory za bledy szybko pisalem
Sory za bledy szybko pisalem
-
- Kontakt:
Co do sponsorow to pucharow dh nie sponsoruja bo ni sa reklamowanie i nie ma ich prawie wogole w TV a jesli bylo by w TV cos z takich zawodow to znalezli by sie napewno, jesli nie jakis program o tym czy cos to zeby bylo chociaz w wiadoosciach zeby ludzie zaczeli sie tym sportem interesowac jesli my nie bedziemy nic w tym kierunku robic to ciezko bede a jesli sie uda to bede coraz wiecej takich imprez a wiecej imprez to nowe miejscowki i wogole. moze za kilkanascie lat bede tak jak w czechach
"niekonwencjonalne zawody" - myslalem, ze to bedzie topic o prostytucji... ;)
pomysl ogolnie zajebisty, tylko nei bardzo moge to sobie wyobrazic :) w kazdym raize ze bylyby to jedne z pierwszych/pierwsze (?) zawodow na swiecie tego typu :)
pomysl ogolnie zajebisty, tylko nei bardzo moge to sobie wyobrazic :) w kazdym raize ze bylyby to jedne z pierwszych/pierwsze (?) zawodow na swiecie tego typu :)
http://tnij.org/dcpitbull
fast enough to get there, slow enough to feel here... bike
fast enough to get there, slow enough to feel here... bike
Paul pisze:dr_jeckyl wystarczy chcieć ;]
ARKADIA
Al. Jana Pawła II 82
Warszawa
www.arkadia.com.pl
arkadia@arkadia.com.pl
Mozecie o tym zapomniec nikt tam nie da zrobic zawodow :[ , ale pomysl fajny
Uuuuuu, będzie ciężko. Przynajmniej żaden mądry człowiek nie odda wam centrum handlowego na dzień, nie weźmie odpowiedzialności za ew. szkody, no i nie będzie się zajmował burdelem jaki taka imprerza może spowodować. Generalnie, mnie by nawet przez głowe taka myśl nie przeszła, ale różne rzeczy się dzieją na tyym świecei i życzę powodzenia :p
http://dhcyc.pinkbike.com
Też powiem żebyście zeszli na ziemię.
Zadajcie sobie pytanie czy coś takiego jest potrzebne centrom handlowym takim jak Arkadia czy Galeria. Czy nawet info w tv że będą takie zawody przyciągnie tam kogokolwiek poza samymi bikerami?? Pewnie że nie. Nikt inny z tego powodu nie przyjdzie na zakupy. Znając życie wspomniano by o tym na koniec faktów czy informacji w formie ciekawostki, mówiąc "w pewnym centrum handlowym..." i tyle.
Nie chcę studzić waszego zapału, ale ja na miejscu dyrekcji centrum handlowego na takie zabawy bym się nie zgodził, biorąc pod uwagę zagrożenie dla wszystkich szkalych balustrad i witryn, a także konieczność ograniczenia poruszania się dla klientów. Pewnie połowa ludzi byłaby bardziej zirytowana tym że muszą zasuwać do innych schodów bo te są zamknięte, niż podniecona zawodami.
Jeszcze gdyby to miałaby być impreza na światowym poziomie, z udziałem znanych i najleszych zawodników, wszyscy profesjonalnie ubrani w teamowe ciuchy itd - prawdziwe show... to może, może,
ale nie gdy 90% startujących będą stanowić podwórkowi rowerzyści na sztywiakach z duro i w obdrapanych kaskach. Wiem że zaraz na mnie masa osób naskoczy, ale powtarzam - trzeba myśleć realnie, i nie jako biker, tylko jako przeciętny obywatel, dla którego takie aspekty wizualno-estetyczne grają najważniejszą rolę.
Zadajcie sobie pytanie czy coś takiego jest potrzebne centrom handlowym takim jak Arkadia czy Galeria. Czy nawet info w tv że będą takie zawody przyciągnie tam kogokolwiek poza samymi bikerami?? Pewnie że nie. Nikt inny z tego powodu nie przyjdzie na zakupy. Znając życie wspomniano by o tym na koniec faktów czy informacji w formie ciekawostki, mówiąc "w pewnym centrum handlowym..." i tyle.
Nie chcę studzić waszego zapału, ale ja na miejscu dyrekcji centrum handlowego na takie zabawy bym się nie zgodził, biorąc pod uwagę zagrożenie dla wszystkich szkalych balustrad i witryn, a także konieczność ograniczenia poruszania się dla klientów. Pewnie połowa ludzi byłaby bardziej zirytowana tym że muszą zasuwać do innych schodów bo te są zamknięte, niż podniecona zawodami.
Jeszcze gdyby to miałaby być impreza na światowym poziomie, z udziałem znanych i najleszych zawodników, wszyscy profesjonalnie ubrani w teamowe ciuchy itd - prawdziwe show... to może, może,
ale nie gdy 90% startujących będą stanowić podwórkowi rowerzyści na sztywiakach z duro i w obdrapanych kaskach. Wiem że zaraz na mnie masa osób naskoczy, ale powtarzam - trzeba myśleć realnie, i nie jako biker, tylko jako przeciętny obywatel, dla którego takie aspekty wizualno-estetyczne grają najważniejszą rolę.
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
ja mam trochę inną propozycję... czy to nie za blue city był slopestyle? narciarski czy snowboardowy nie pamiętam... o ile dobrze kojarzę to z tyłu są schody... co za problem napisać do www.techramps.com niech załatwią przeszkody i slopestyle, z tym, że rowerowy?
denerwują mnie osoby, które piszą, ze to polska polska.. i co? przez takich jak wy to jest właśnie polska...
ale wg mnie pomysł ze slopestylem za centrum ma trochę większą szansę na realizacje... chociaż nie wykluczam tego pierwszego
denerwują mnie osoby, które piszą, ze to polska polska.. i co? przez takich jak wy to jest właśnie polska...
ale wg mnie pomysł ze slopestylem za centrum ma trochę większą szansę na realizacje... chociaż nie wykluczam tego pierwszego
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!