BOP strona www
-
- Kontakt:
BOP strona www
nie moglem znalezc na necie strony producenta ( o ile takowa istnieje)... w szukajce tez nie bylo... zna ktos adres ?
Giant Reign
www.bikershop.pl <<<strona dystrybutora...
shit jak shit na 2006 rok się szykuje suuuper zajebioza więx prosze nie bluźnić, sam już na nią zbieram, rama jest praktycznie kopią a-ganga i będzie zajebista!!
shit jak shit na 2006 rok się szykuje suuuper zajebioza więx prosze nie bluźnić, sam już na nią zbieram, rama jest praktycznie kopią a-ganga i będzie zajebista!!
http://www.pinkbike.com/photo/924780/
naaakurwiaj!
naaakurwiaj!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
te ramka tylko na pierwszy rzut oka przypomina agang'a bo przedni trojkat ma podobny, tyl zupelnie inny
po za tym nie wiem czy wiecie ale Agang'i ostro katowane niezle pekaja - plusem jest to ze nie ma problemu z gwara i wymianiaja bez problemow.
Ciekawe czy jak ten BOP bedzie tak samo wytrzymaly to czy beda wymieniac je tak bezproblemowo jak Agang'i? bo ja w to watpie
Dla mnie ta rama wyglada na zwykla rame z tajwanskiego katalogu jak reszta czesci BOP'a w tym katalogu (kiery/mostki itp...), zobaczymy za rok ile bedzie peknietych i sie przekonamy.
Pozdro.
po za tym nie wiem czy wiecie ale Agang'i ostro katowane niezle pekaja - plusem jest to ze nie ma problemu z gwara i wymianiaja bez problemow.
Ciekawe czy jak ten BOP bedzie tak samo wytrzymaly to czy beda wymieniac je tak bezproblemowo jak Agang'i? bo ja w to watpie
Dla mnie ta rama wyglada na zwykla rame z tajwanskiego katalogu jak reszta czesci BOP'a w tym katalogu (kiery/mostki itp...), zobaczymy za rok ile bedzie peknietych i sie przekonamy.
Pozdro.
20 inches isn't a crime
Krakus_dh ty człowieku jakiś nie dorobiony po maxie jesteś, gówno sie znasz, gówno umisz a komentujesz... ten twój bop to wielka hujnia i jeśli mówisz ze to kopia aganga to chyba w życiu aganga nie widziałeś !! A jeśli sie wzorowali na agangu to **** umieją te ziomki od tej ramy , bo powinni stworzyć coś nowego a nie troszke inną kopie, a więc? GÓWNO
A tak na marginesie to agang od tamtego roku robi poziome haki, a nawet poprzednie pionowe były lepsze niż bopa opa hopa
A tak na marginesie to agang od tamtego roku robi poziome haki, a nawet poprzednie pionowe były lepsze niż bopa opa hopa