lol tak sobei mysle... a jak by pogadac z organizatorami tegorocznego POZNAN GAME ARENA... wkoncu jednym zesponsorow "skate arena" jest redbull... wkoncu to wszystko jest organizowane na teranach WTP (miedzynarodowych targow) i miejsca jest tam w brut, mnustwo schodow, uliczek, zakretow, ogromnych hal na ktorych mozna doorbic drewniane elementy... !
nie wiem.. ja rzucam tylko pomyslami... i wydaje mi sie e sa one bardziej realne niz zawody w szklanych centrach handlowych :)
elo elo
Niekonwenjonalne zawody!!
heh ja nie bardzo sie do tego nadaje :D:D ale mysle ze jak by sie zebrali poznanscy bikerzy do kupy to cos by z tego bylo :) szczerze bardzie mi sie podoba pomysl z targami... bo jest tam duuuzo wiecej miejsca i o wiele wieksze mozliwosci jesli chodzi o zrobienie jakiegos toru czy cos :) a okraglak to tylko zjazd w dol po zaokraglonych schodach... !! ale to trzeba maila czy cos wyslac do organizatorow PGA zeby cos z tego bylo (wsumie maila moge wyslac :D) !! e ale w akich sprawach to sie musi jakas grupa zebrac a nie jedna osoba, a tym bardziej nie ja sam :D
majnen galerien:
www.mustava.prv.pl
www.mustava.prv.pl
dobra. najnowsze info.
wlasnie wrocile z konferencji z CH.
sa bardzo zainteresowani tymi zawodami ale niestety nie w samym CH.
oddali nam do calkowitej dyspozycji parking na najwyzszym poziomie czyli wszstko bedzie sie odbywalo na swierzym powietrzu...
DH samo w sobie sie nie odbedzie ale chcemy zorganizowac 2 dniowa impreze cos w stylu Szklarki.
bedzie napewno dirt, to moge zapewnic odrazu... co wymyslimy wiecej to sie napewno dowiecie... chcemy zaprosic firmy rowerowe aby zrobic jak w szklarce miasteczko rowerowe... moze uda nam sie zalatwic jakies zespoly Rockowe, beda nagrody, bedzie jedna duza impreza... oczywiscie nie wczesniej niz na wiosne...
ogolnie chcymy zorganizowac ogolnopolska impreze rowerowa... wiecej info bede nadawal w trackie tworzenia projektow tej imprezy...
pzdr
wlasnie wrocile z konferencji z CH.
sa bardzo zainteresowani tymi zawodami ale niestety nie w samym CH.
oddali nam do calkowitej dyspozycji parking na najwyzszym poziomie czyli wszstko bedzie sie odbywalo na swierzym powietrzu...
DH samo w sobie sie nie odbedzie ale chcemy zorganizowac 2 dniowa impreze cos w stylu Szklarki.
bedzie napewno dirt, to moge zapewnic odrazu... co wymyslimy wiecej to sie napewno dowiecie... chcemy zaprosic firmy rowerowe aby zrobic jak w szklarce miasteczko rowerowe... moze uda nam sie zalatwic jakies zespoly Rockowe, beda nagrody, bedzie jedna duza impreza... oczywiscie nie wczesniej niz na wiosne...
ogolnie chcymy zorganizowac ogolnopolska impreze rowerowa... wiecej info bede nadawal w trackie tworzenia projektow tej imprezy...
pzdr