Śmierć
Śmierć
tak mnie coś na zakładanie tematów wzięło :D o więc: wiadomo kazdy z nas jest w innym wieku, duzo przezlyli niektorzy no i wiadomo ze moze nas spotkać smierć (nie móiec że koniecznie na biku). poporstu nie da sie śmierci uniknąć. i co byście chcięli by zrobiono z Waszym rowerem po Waszej śmierci? ja dokładnie nie wiem ale chyba chciałbym być z nim przez wieczność jakoś :P
www.roztocze.yoyo.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
dokładnie jak przemooooo
jak już umre to pewnie dawno zapomne o moim bike'u :D:D a jeżeli bede miał wtedy jakiegos wyjebanego nicolaia z 18 wersją 888 to pewnie dostane takiego samego po śmierci...ale nigdy sie nad tym nie zastanawiałem....
strasznie Ci sie nudzi :D:D
jak już umre to pewnie dawno zapomne o moim bike'u :D:D a jeżeli bede miał wtedy jakiegos wyjebanego nicolaia z 18 wersją 888 to pewnie dostane takiego samego po śmierci...ale nigdy sie nad tym nie zastanawiałem....
strasznie Ci sie nudzi :D:D
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
kenda K-rad 26 cali
-
- Kontakt:
(troche nie realne, ale....) teoria chaosu - dorbnostka ktora zmienisz , z poczatku moze wydawac sie dobra, lecz pociagnie za saba wiele nieprzewidzianych wydarzen, ktore mialy sie nie wydarzyc... czyli np. podniesiesz pilke, ktora wytoczyla sie malemu dziecku na ulice... poslizgniesz sie i wpadniesz pod tramwaj i utnie ci noge, nei bedzies zmogl jezdzic. uratowales kogos, ale ratujac kogos, zawsze cierpi ktos inny. nie mowie tu o cofaniu sie w czasie i naprawiania swoich bledow, bo i to pewnie pociagnelo by za soba nieprzewidziane skutki.
taki maly eot ;p
taki maly eot ;p
-
- Kontakt:
ech co za filantropia ... myslisz ze ktos by widzial jak rozkrecic twoj rower ? twoi kumple raczej nie ciagneli by go do serwisu zeby rozlozyc a rodzice na pewno by nie umieli ... dla nich z reszta to zadna roznica ... jak bys umarl to by nie bylo tak pieknie
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
-
- Kontakt:
Myslalem, ze temat bedzie troszke glebszy - np co byscie chcieli zeby sie zmienilo na swiecie po waszej smierci, albo jak myslicie jakby zareagowali ludzie itd...
Ja sadze, ze w moim wypadku - pare osob by ta wiesc ucieszyla, kilka postawilo by tu [*] , kilka by plakalo...
Za rok nikt by nie pamietal, ze byl ktos taki.
Przykre
Ja sadze, ze w moim wypadku - pare osob by ta wiesc ucieszyla, kilka postawilo by tu [*] , kilka by plakalo...
Za rok nikt by nie pamietal, ze byl ktos taki.
Przykre
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Co do mojej smierci...
Umrzec mozesz w kazdej, najmniej spodziewanej chwili.
I jesli ja umre w taki sposob ktory bedzie mozna ze mnie cos pozbierac, to oddam swoje cialo na organy - komus niech sie przyda, bo mi juz nie bedzie potrzebne zapewne.
A reszta bebechow ktore zostanie, spalic i wysypac mnie na gdzies w gorach np
Tak naprawde to nie marwtie sie swoja smiercia
bo wiem, ze tutaj na ziemi wierze w Boga, i chyba wiem ze wezmie mnie do siebie do Krolestwa Niebieskiego.
Umrzec mozesz w kazdej, najmniej spodziewanej chwili.
I jesli ja umre w taki sposob ktory bedzie mozna ze mnie cos pozbierac, to oddam swoje cialo na organy - komus niech sie przyda, bo mi juz nie bedzie potrzebne zapewne.
A reszta bebechow ktore zostanie, spalic i wysypac mnie na gdzies w gorach np
Tak naprawde to nie marwtie sie swoja smiercia
bo wiem, ze tutaj na ziemi wierze w Boga, i chyba wiem ze wezmie mnie do siebie do Krolestwa Niebieskiego.
Dlaczego przykre - w Biblii jest napisane ze mamy martwic sie tym co ludzkie, a nie tym co zwiazane ze smiercia. Jesli byles dla kogos naprawde bliska osoba, to bedzie o Tobie pamietac chociazby i do konca swojego zycia, niezaleznie co by sie dzialo.MaxDamageDA pisze:Za rok nikt by nie pamietal, ze byl ktos taki.
Przykre
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
heheh lizzard to sa kurwa dziwne rzeczy ... ja tez w nic nie wierze bo tak ale nie moge sobie wyobrazic co jest po smierci ... pewnie nas juz nie ma ale jak to sobie wyobrazic ? cala swiadomosc i rozum uchodzi z czlowieka ... straszne
mietek a masz takich kolegow ktorzy by z checia sie zabrali za rozbieranie twojego roweru po smierci ?? mi by to nawet do glowy nie przyszlo ...
mietek a masz takich kolegow ktorzy by z checia sie zabrali za rozbieranie twojego roweru po smierci ?? mi by to nawet do glowy nie przyszlo ...
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/