mEGA TANIE OPONKI DO STREETU I DIRTU:]
mEGA TANIE OPONKI DO STREETU I DIRTU:]
tak jak w temacie :] myślałem o kendach flame ale mówią ludzie że to gówno :] acha i z góry mówie że cena ok 30-50zł sztuka:]
mnie sie flame podobają ale co wy o nich sądzicie:]?
mnie sie flame podobają ale co wy o nich sądzicie:]?
mam flame od pol roku i jak narazie nie narzekam... co prawda dirt nie jezdze, tylko street, "trial". czasami lekki fr, ale trzymaja sie w miare dobrze. na betonie jak przyklejone, jak troszke popada to jest gorzej, ale znosnie... na sniegu nie szlo ujechac, ale tu nie ma co sie dziwic
i jesli mam cos lepszego doradzic w tej cenie to k-rady.
sam bym wtedy wzial, ale gotowki nie starczylo...
i jesli mam cos lepszego doradzic w tej cenie to k-rady.
sam bym wtedy wzial, ale gotowki nie starczylo...
luk4szm
-
- Kontakt:
Ja bym na Twoim miejscu bral K-Rady. Idealne nie sa, ale jak nie masz kasy, to to dobry wybor. Na Allegro sa teraz bardzo dobre ceny (zwlaszcza, jak potrzebujesz na 26").
A Flame'y to taka troche loteria... Bo teoretycznie sa to opony do lansu (tzw. "plazowe") i jazdy po miescie, nie do skakania. Oczywiscie w Polsce uzywa sie ich prawie wylacznie do skakania wlasnie i wiekszosc z tego, co wiem, nie narzeka. Ale zdarzaly sie przypadaki, ze je szlag trafial po paru tygo(dniach) jazdy.
Poszukaj w archiwum tego forum, w recenzjach na www.rower.com i www.mtbr.com
A Flame'y to taka troche loteria... Bo teoretycznie sa to opony do lansu (tzw. "plazowe") i jazdy po miescie, nie do skakania. Oczywiscie w Polsce uzywa sie ich prawie wylacznie do skakania wlasnie i wiekszosc z tego, co wiem, nie narzeka. Ale zdarzaly sie przypadaki, ze je szlag trafial po paru tygo(dniach) jazdy.
Poszukaj w archiwum tego forum, w recenzjach na www.rower.com i www.mtbr.com
Ja bym Ci proponował Larseny. Nówki, jeszcze nie wytarte wspaniale trzymają się na piachu, na asfalcie też. Szerokość 2,35 kosztuję ok 70-80 zł, ale 2,0 widziałem już po 50 zł... Tylko kurde nie pamiętam gdzie, ale nawet kumpel kupił po 50 zł, tylko że nie przez Neta. Musisz się trochę rozejrzeć...! ALe naprawdę polecam!
--->>MAXXIS LARSEN TT<<---
--->>MAXXIS LARSEN TT<<---
ZaraZ na RoweREk ;] ;] ;] >>raCzEj mENN...!
-
- Kontakt:
ja mam opony maxxis hansventure, wiem że to jest do freeride i dh, ale środkowy bieżnik jest mocno starty i teraz są jak semi-slick, do streetu super, oponka jest gruba i prędko się nie zetrze i jest bardzo przyczepna (na teren kamienisty w końcu), jak chcesz to za 70 zł ci je sprzedam, tutaj możesz je oblookać http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... erid=34692
dodam że 2 nowe kosztują 200 zł
pozdro
dodam że 2 nowe kosztują 200 zł
pozdro
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297