Śmierć
-Przemooo- hmm no w zasadzie ja tez w nic takiego nie wierze ale sadze ze to moze jest tak ze jak umieramy to wszystko zapominamy i sie rodzimy od nowa jakby :/ przynajmniej tak sadze. Co do kolegow no ja takich nie chcialbym miec
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
GG:1560098
-
- Kontakt:
nie da sie wyobrazic tego, co bedzie po smierci, bo nigdy nie mielismy z tym stycznosci i nikt nam nie opowiadal.
tak samo ciezko jest wyobrazic sobie kosmite. jak p. spilberg nakreci film o kosmitach, musi jakichs wymyslec, ale jak by nie wymyslil, tez bysmy nie mogli sobie wyobrazic tego :D (ale mamy na to jakis poglad, bo widzielismy takowych w filmie ;p)
albo inny przyklad: ptanie: co to jest rzeka?
70% ludzi odpowie, ze to jest takie cos, woda, ze plynie... ale w zasadzie nikt nei wie, chociaz jestesmy tego swiadomi, ze cos takiego jest, trudno nam okreslic co to jest (troche pokrecone ;p)
jest oczywiscie definicja rzeki, ale na dobra sprawe wiekszosc ludzi nie potrafi okreslic co to jest. tak samo jag ogien. co to jest? nie gaz, nie woda... wiemy, ze cos takiego istnieje, ale ciezko okreslic co to jest... (w taki lopatologiczny sposob)
tak samo ciezko jest wyobrazic sobie kosmite. jak p. spilberg nakreci film o kosmitach, musi jakichs wymyslec, ale jak by nie wymyslil, tez bysmy nie mogli sobie wyobrazic tego :D (ale mamy na to jakis poglad, bo widzielismy takowych w filmie ;p)
albo inny przyklad: ptanie: co to jest rzeka?
70% ludzi odpowie, ze to jest takie cos, woda, ze plynie... ale w zasadzie nikt nei wie, chociaz jestesmy tego swiadomi, ze cos takiego jest, trudno nam okreslic co to jest (troche pokrecone ;p)
jest oczywiscie definicja rzeki, ale na dobra sprawe wiekszosc ludzi nie potrafi okreslic co to jest. tak samo jag ogien. co to jest? nie gaz, nie woda... wiemy, ze cos takiego istnieje, ale ciezko okreslic co to jest... (w taki lopatologiczny sposob)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ogladales film "Efekt motyla "??:Plizzard king pisze:(troche nie realne, ale....) teoria chaosu - dorbnostka ktora zmienisz , z poczatku moze wydawac sie dobra, lecz pociagnie za saba wiele nieprzewidzianych wydarzen, ktore mialy sie nie wydarzyc... czyli np. podniesiesz pilke, ktora wytoczyla sie malemu dziecku na ulice... poslizgniesz sie i wpadniesz pod tramwaj i utnie ci noge, nei bedzies zmogl jezdzic. uratowales kogos, ale ratujac kogos, zawsze cierpi ktos inny. nie mowie tu o cofaniu sie w czasie i naprawiania swoich bledow, bo i to pewnie pociagnelo by za soba nieprzewidziane skutki.
czy napewno przykre ? zycie jest tylko jedno jakbysmy mieli siedziec wspominac i marudzic to ten swiat bylby cholernie nudny ktos umarl ? trudno .. szkoda czlowieka ale zycie toczy sie dalej chocby nie wiem jak by ktos plakal i lamencil to i tak nic tej osobie zycia nie przywrociMaxDamageDA pisze:
Za rok nikt by nie pamietal, ze byl ktos taki.
Przykre
tez myslalem ze topic bedzie glebszy
ehh co zmia robi z bikerami NA ROWER !
Hej mlody junaku smutek zwalcz i strach
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ja to bym najpierwchciał mieć pożądny rower, a dopiero później sie martwić co sie z nim stanie :P a "śmierć czycha na nas w pełni życia" więc według mnie mówienie że jest sie za młodym na świerć jest troche bez sensu. bo zawsze możesz zginąć w wypadku, zamachu, strzelaninie lub w jakikolwiek inny sposób. co nie zmienia faktu że póki co to mało mnie śmierć obchodzi. :P
PEOPLE=SHIT
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: