Swinger 6 vs 5 element

Tomasz-DH
Kontakt:

Swinger 6 vs 5 element

Post autor: Tomasz-DH »

Co powiedzie o tym sparingu ?? który lepszy ?? oczywiście swinger to 2005 190x50 a 5 element 200 mm dajcie znać który lepszy co sie jebie który łatwiejszy w obsłudze który lepiej pracuje wybiera itp. dzieki.
Bender
Kontakt:

Post autor: Bender »

w obsludze takie same, jebiom sie tak samo, w ogole wszystko prawie to samo...
SPRZEDAM - swinger6, 9.5 x 3.0 sprezyna 450, stan bdb! Monster 03, stan bdb, 1800 zl
Tomasz-DH
Kontakt:

ile ma skoku ten swinger co chcesz spylić ?? i za ile daj znac na gg 8525149 lub emajl pawel.dom@op.pl
Dragon-kr
Kontakt:

Post autor: Dragon-kr »

ja się przyłączam do pytania Tomasz-DH, z tym że:
Swinger 6, 5 element, fox dhx 5

jakie są ich wady i zalety
Coilerdh
Kontakt:

Post autor: Coilerdh »

swinger i 5 element to praktycznie to samo , zaletą ich jest to ze nei bujają , wadą ze nie wybieraja raczej mniejszych nierówności . A fox jest aktywny cały czas ale za to więcej buja :)
do amatorki brał bym foxa po prostu wygodniej sie jeździ :D
sprzedam orzech Lazer ONE biały za 40 zeta, rozmiar L/XL stan idealny
frango
Kontakt:

Post autor: frango »

nie wiem skąd u ciebie ta informacja że manitou ani 5th element nie wybierają małych nierówności?! ja jakoś nie zauważyłem by mój swinger 4way nie wybierał małych kamyczków... powiedziałbym, ze to bardziej kwestia systemu zawieszenia...
a co do porównania... według mnie wszystkie są tam samo dobre... podejrzewam że serwis manitou jest najlepszy, foxa pewnie drogi, a 5th elementa... nie wiem... za to do tego ostatniego damper chyba najłatwiej kupic zaje.bistą tytanową sprężynę :)
pozdro

frango
Michał DH
Kontakt:

Post autor: Michał DH »

o 5 elemencie i 6-way sie niewypowiadam bo niemialem z nimi stycznosci chociaz maja ne u niektorych uzytkownikow niezadobre opinie a fox dhx 5.0 chodzi idealnie i to wlasnie jego bym wybral z tych 3 nie tylko do amatorki jak to powiedzial Coilerdh
http://tiny.pl/rqbn
Tomasz-DH
Kontakt:

spx sam bym wzioł foxa dhx 5.0 ale jego cena przekracza moje normy. 5 element nówke za 1000 zł moge miec swingera z 900 zł a nie wiem za ile foxa ale jak by się do 100 wyrobił to bym go od kopa brał. Przestraszyłem się słysząc ze swinger cieknie z zaworów i dlatego chcciał bym foxa albo 5 elem. jeśli ktoś ma foxa lub 5 elementh lub nawet swingera dajcie znać gg 8525149 mail pawel.dom@op.pl. ale 5 elementh lub foxa od 3.0-5.0 wezme czekam na oferty i piszcie jeszcze co wiecie o tych damperach co się sypie na co się narzeka itp. dzieki za czas.
Lights
Kontakt:

Post autor: Lights »

Tomasz-DH To ty masz tego lamerskiego bloga www.happy-dh-friends.blog.onet.pl ??
=)
Tomasz-DH
Kontakt:

nom to muj blog a co ?? nie podoba się to nie wchodź :D:D:P:) bez obrazy
Lights
Kontakt:

Do samego bloga nic nie mam... ale to tego żałosnego lizania sponsora na blogu.... o ile wiem to takie sprawy załatwia się bezpośrednio, a nie pisząc na stronie prośbę o zasponosorowanie ;]
Nie będę wchodził na tego bloga.. niestety raz wszedłem i żałuję..... bo żal czytać takie treści.... A i dlaczego macie same komentarze "szalonych trzynastek"?? Czyżby nikt inny na stronę nie wchodził??
=)
Wooyek
Kontakt:

Post autor: Wooyek »

Sorry za wspieranie OT, ale tak mnie Lights zaintrygowales, ze az sobie wszedlem na tego bloga :) I jestem w szoku :P

"Jak widać na zdjęciu rama jest pęknięta na tylnim trójkącie, dzięki czemu jazda na tej ramie staje się niebezpieczna i może spowodować kontuzje naszego Adasia. [...] Prosimy o zakup jednej ramki w tym używanej, gdyż nówka może być droga a gorsza."

Mam 2 opcje:
- jestescie pedalami :P
- nabijacie sie i prowadzicie tego bloga dla zwaly
- skakaliscie bez kaskow i uderzyliscie sie mocno w glowe

Ale jak dla mnie czad :D Ciekawe, co oznacza "jedna ramka, W TYM uzywana" - czyli, ze maja kupic jedna, z czego jedna bedzie uzywana? :) Zreszta co ja sie bede nabijal - sprawa jest powazna, naszemu Adasiowi grozi niebezpieczenstwo! :D

LOLtrzy ;)
Tomasz-DH
Kontakt:

Lights wali mnie kto wchodzi na strone. Pisze co chce i nie do sponsora tylko ogólnie !! ze sponsorem rozmawiam twarzą w twarz jak coś jest potrzebne a to jest tyko informacja. załuj sobie nikt ci nie kazał wchodzić
Tomasz-DH
Kontakt:

wieice co wali mnie czy wchodzicie na strone czy nie. ja i adam jestesmy kumplami a blog nie wiem po co jest myśle nad jego usunięciem bo to faktycznie kicha ale niech sobie będzie. jak beda zawody to bedzie o czym pisać narazie to takie same niedojebane zeczy piszemy.
KIEŁ16
Kontakt:

Post autor: KIEŁ16 »

napisz ile cie wyjdzie ten i ten bo praca jakość jest bardzo podobna :)
http://crbt.ovh.org/photogallery.php?photo=110 piekny lot na nowym orange

gg:3119933
Wooyek
Kontakt:

KIEŁ16 => jak zwykle dojebales juz na wstepie... A moze bys raczyl przeczytac caly temat, zanim walniesz glupie pytanie?
KIEŁ16
Kontakt:

Post autor: KIEŁ16 »

Wooyek tak sie składa że jeżdziłem na obu i moge powiedzieć że mają taką samą prace, aobu dwa mocne więc wzią bym tańszego! a ty sie zamknij bo masz jakiś góniany damper gianta i madrzysz sie na tym dh-zonie
http://crbt.ovh.org/photogallery.php?photo=110 piekny lot na nowym orange

gg:3119933
Lights
Kontakt:

Tomasz-DH a co to są "zeczy"?? Jesteś dyslektykiem czy debilem??
Co do jak to na blogu napisaliście "tylniego damperka" to polecam FOXa Vanille DH. Używałem go rok i byłem bardzo zadowolony.... ale dorwałem avalancha Mtn 3 ;], który bije na głowę tego "tylniego damperka"
=)
Wooyek
Kontakt:

KIEŁ16 pisze:Wooyek tak sie składa że jeżdziłem na obu i moge powiedzieć że mają taką samą prace, aobu dwa mocne więc wzią bym tańszego! a ty sie zamknij bo masz jakiś góniany damper gianta i madrzysz sie na tym dh-zonie
Tak sie sklada, ze autor pytania juz napisal, za ile moze miec obydwa, niestety Ty jestes za tepy, zeby przejrzec watek... Zreszta nie wiem, po co pytasz, ktory jest tanszy, zamiast od razu napisac, ze dzialaja tak samo?

A co do mojego dampera, to ciekaw jestem, czym Ty sie mozesz pochwalic, ze sie "madrzysz" :> Bo jezdzic to ja tez naprawde na wielu rzeczach jezdzilem (w tym 5th Element, na Swingerze nie mialem przyjemnosci)... I to, jaki mam sprzet raczej nie ma zbyt wiele wspolnego z tym, jakich rad moge udzielac, a jakich nie - a juz na pewno Ty nie mozesz o tym decydowac, miedzy innymi dlatego, ze jestes prymitywem :)
ODPOWIEDZ