Jaki suport do amstaff'a 2005
Jaki suport do amstaff'a 2005
Jaki suport do amstaff'a, mam truvativa DH PIPE TEAM (1,37") i mi nie wchodzi. na środku mufy jest "wypustka" (pierścień na 1mm wysoki)i tam wkład sie blokuje i nie chce dalej sie wsunąć. (Stary support shimano wchodzi bez problemu !!)dzwoniłem do duncona i powiedzieli mi że każda rama tak ma.
użytkownicy amstff'ów powiedzcie jakie macie supporty i czy wasze ramy też mają takie coś !!!
użytkownicy amstff'ów powiedzcie jakie macie supporty i czy wasze ramy też mają takie coś !!!
Jak możecie to napiszcie jakie macie korby i jakie długości suportów w amstaff'ie. Ja sie wq bo mam jakaś starą korbe (tracer czy cos takiego) i założyłem najpierw suport o długości 113 (tak mi doradzili w sklepie po obejrzeniu korby), to do strony blatów wszystko gra, ale z drugiej korba ociera o rame, ze 116 było to samo, teraz czekam na 118 ale pewnie to nic nie da. Sprawdzałem czy moze mam wygiętą lewą korbe, ale raczej nie. Są jeszcze pakiety w ver. E czyli pod przerzutke/napinacz montowany pod nakrętke suportu ale w Krakowie takich nie ma. Napinacz mam Hand Made i przesuwa korbe o max 1,5 mm. I jak narazie dupa z jazdy :-/
<smok> U mnie blaty mają 24,43,42 i wchodzą.
<smok> U mnie blaty mają 24,43,42 i wchodzą.
mialem dwie korby w amstaffie:
stx rc na suporcie kinex dl 113 i bylo dobrze,poki nie pokrzywilem korby
ramiona deore+zebatka od husselfelta na suporcie lx octalink dlugosc 113 zdaje sie i bylo ok...
amorki:sr suntour mg dh-130mm skoku,dwie polki,troche nisko ale dalo sei jezdzic
dirt jumper 3 2003-tu juz bylo ok.
rama miala 16cali,rocznik 2003
stx rc na suporcie kinex dl 113 i bylo dobrze,poki nie pokrzywilem korby
ramiona deore+zebatka od husselfelta na suporcie lx octalink dlugosc 113 zdaje sie i bylo ok...
amorki:sr suntour mg dh-130mm skoku,dwie polki,troche nisko ale dalo sei jezdzic
dirt jumper 3 2003-tu juz bylo ok.
rama miala 16cali,rocznik 2003
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu