smieszne teksty
no to ja wchodze do sklepu rowerowego i sie pytam czy sa stery 1 i 1/8 cala a kolo co ???? ja stery 1i1/8 cala on mowi ze nie wie co to to ja mu pokazuje przy rowerze a on to jest uklad kierowniczy a nie jakies stery kolo ********
albo raz sie klucilem z kolesiem ze amortyzatory maja skok a on ze nie maja tylko to jest taki blad fabryczny
albo raz sie klucilem z kolesiem ze amortyzatory maja skok a on ze nie maja tylko to jest taki blad fabryczny
VooDoo Street
Ta sama konstrukcja co VOODOO ale geometria dostosowana do streetu. Bardziej stromy kat główki 70 º. Dłuższy przedni trójkąt. Dodatkowe wzmocnienie w okolicy mufy suportu. Bardzo krotki tylny trójkąt o długości 406mm powoduje niesamowita łatwość w wykonywaniu „bunny hopa” i wheelie czyli kwintesencji jazdy street. Zaprojektowana w USA wspólnie z Robertem Mokwa Pawlem Wisla i Piotrem Maslakiem którzy znają się na rzeczy i którzy obecnie katują dwie takie ramy …
Ta sama konstrukcja co VOODOO ale geometria dostosowana do streetu. Bardziej stromy kat główki 70 º. Dłuższy przedni trójkąt. Dodatkowe wzmocnienie w okolicy mufy suportu. Bardzo krotki tylny trójkąt o długości 406mm powoduje niesamowita łatwość w wykonywaniu „bunny hopa” i wheelie czyli kwintesencji jazdy street. Zaprojektowana w USA wspólnie z Robertem Mokwa Pawlem Wisla i Piotrem Maslakiem którzy znają się na rzeczy i którzy obecnie katują dwie takie ramy …
Kolega sprzedaj przy mnie prez koma. ramę rb bandit ds (kupujący jusz wcześniej widział ramę, wiedział że to sztywniak)...cena okej...wszystko okej a tu nagle taki tekst- a jaki duży tylny amortyzator mi tam wejdzie, chbya raczej mały, co? - ocipieliśmy...
http://www.pinkbike.com/photo/924780/
naaakurwiaj!
naaakurwiaj!
a u mnie w skzole jak przepisywałem gotowca na georgafir na wfie bo akurat niemialem stroju to podszedł do mnie wuefista i mowi o gotowce sie ma i zabrał mi kartke i patrzy w nią przez chwile potem nagle pyta: kot Cie uczy angielskiego ? Wszyscy co tam siedzieli zaczeli sie smiac a on sie zrobił czerwony i poszedl :D, albo mam w opisie ze sprzdam rame, a tu mi koles mowi dobra wysyłaj ja mowie ok a ten mi w ostatnmim momecie pyta jakie są w tym roweze koła ? <lol2> jak mu powiedziałem ze to sama rama jest to powiedział ze go w ***** chciałem zrobic <rotfl>
koło przod: DoubleTrack,Dt championBlacmShimano m475
I widelec CMP (jak nowy)gg 9669817
I widelec CMP (jak nowy)gg 9669817
Siedze z kumpem w komputerowym i gadam o głośnikach:
<ja>a niech pan podkręci na max
<kolo> ok
Podkręcił......
<ja>(dre sie bo głośniki na max) słabe one są
<kolo>(dre sie bo głośniki na max) no nie są mocne
<kumpel>(dre sie bo głośniki na max) a jaki jest teraz najlepszy procesor??
<ja>(śmiech)
<kolo>(śmiech)
<pracownicy> (śmiech)
<luddzie>(śmiech)
<kumpel>No to jaki??
<wszyscy> wieeelki śmiech
<ja>a niech pan podkręci na max
<kolo> ok
Podkręcił......
<ja>(dre sie bo głośniki na max) słabe one są
<kolo>(dre sie bo głośniki na max) no nie są mocne
<kumpel>(dre sie bo głośniki na max) a jaki jest teraz najlepszy procesor??
<ja>(śmiech)
<kolo>(śmiech)
<pracownicy> (śmiech)
<luddzie>(śmiech)
<kumpel>No to jaki??
<wszyscy> wieeelki śmiech
http://www.biketeambo.fora.pl/
sory ze odgrzewam trupa ale przypomnialo mi sie zajefajna histroia!
Mamy w klasie takiego lamusa!
No i moj koles se kupil xcp i przywiozl sie na nim , ten lamus go na 100% widzial, kolega se po penym czasie kupil naklejki bombera i ponaklejal je na amora! Po jakims czasie lamus sie pyta ile dales za swojego bombera? a my wszyscy w becht! i wytlumaczylismy mu ze to xcp dj!
No po paru miechach kupilem se z5 z 99roku na qr20! Przywiozlem sie pod szkole, stalismy w 4 rowerzystow pod szkola, on podchodzi i zaczelismy mu gadac:
- fajny bomber? itp (on lyknal to)
- po chwili brecht i zaczelismy mowic ze to przeciez xcp na qr20 tylko z naklejkami bomera (uwierzyl tez)
a teraz po pol roku sie przez przypadek wygadalem ze to bomber :/
ale pompe mamy z niego!
Albo mial kupic se jakis rower, zlorzyc.
pewnego dnia przychodzi do szkoly i sie pyta czy widzielismy taki rower :
"dewoler" my zaskoczeni (nie znalismy jeszcze wtedy destroyera) koles szukal na necie "dewolera" i nic nie znalazl! A tez po miesiacu przez przypadek wapadlem na allegro na destroyera , i brecha byla maxymalna!
gadalismy pozniej na pointa, paint i balistica balastik albo bombastik!
heheh pompa maxymalna z typa jest!
Mamy w klasie takiego lamusa!
No i moj koles se kupil xcp i przywiozl sie na nim , ten lamus go na 100% widzial, kolega se po penym czasie kupil naklejki bombera i ponaklejal je na amora! Po jakims czasie lamus sie pyta ile dales za swojego bombera? a my wszyscy w becht! i wytlumaczylismy mu ze to xcp dj!
No po paru miechach kupilem se z5 z 99roku na qr20! Przywiozlem sie pod szkole, stalismy w 4 rowerzystow pod szkola, on podchodzi i zaczelismy mu gadac:
- fajny bomber? itp (on lyknal to)
- po chwili brecht i zaczelismy mowic ze to przeciez xcp na qr20 tylko z naklejkami bomera (uwierzyl tez)
a teraz po pol roku sie przez przypadek wygadalem ze to bomber :/
ale pompe mamy z niego!
Albo mial kupic se jakis rower, zlorzyc.
pewnego dnia przychodzi do szkoly i sie pyta czy widzielismy taki rower :
"dewoler" my zaskoczeni (nie znalismy jeszcze wtedy destroyera) koles szukal na necie "dewolera" i nic nie znalazl! A tez po miesiacu przez przypadek wapadlem na allegro na destroyera , i brecha byla maxymalna!
gadalismy pozniej na pointa, paint i balistica balastik albo bombastik!
heheh pompa maxymalna z typa jest!
Popis nie podpis!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
TO ja miałem taka sytuacje:)
Jade z kumplem na rowerach przy naszym wspaniałym jeziorku tam jest zakaz jazdy na rowerach i nas pały zatrzymały...(nie pierwszy raz więc ans znali i wiedzielismy zę dostaniemy 50 zł:)) i kolo do kumpla gdybyś się nie zatrzymał to bym CI pałe w szprychy wsadził, a on na to "a to by CIe kurwa zabolało" ":) jaki lol... warty tych 50 zł...
Jade z kumplem na rowerach przy naszym wspaniałym jeziorku tam jest zakaz jazdy na rowerach i nas pały zatrzymały...(nie pierwszy raz więc ans znali i wiedzielismy zę dostaniemy 50 zł:)) i kolo do kumpla gdybyś się nie zatrzymał to bym CI pałe w szprychy wsadził, a on na to "a to by CIe kurwa zabolało" ":) jaki lol... warty tych 50 zł...