!! Uwaga Kraków !!
-
- Kontakt:
!! Uwaga Kraków !!
witam, dla niektorych to moze sie wydac smieszne i glupie oraz moga w to nie wierzyc ale jak nie chca to nie.. a wracajac do tematu to od kumpla slyszalem ze jego kumple w krakowie w te wakacje beda probowali krasc rowery w krakowie.. m.in. na dualu,dolach i tych okolicach. Apeluje do wszystkich :P jesli chcecie miec rower to starajcie sie nie jezdzic samemu. Dane kolesia podam gdy cos zacznie sie dziac i zglosze to na policje, kazdy kto w okresie wiosny i lata bedzie widzial dziwnych typow przypakowanych oraz zobacza lub dowiedza sie ze ktos kradnie rowery w krk to prosze o kontakt poprzed gg (1540654) prosze mnie nie opierdzielac bo staram sie tylko wam pomudz bo ja bym nie chcial stracic bika..
pozdro
pozdro
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nemero sie nie boi bo ma dupe pelna naboi!!NEMERO APEL DO CIEBIE-NIE KOZACZ BO BEDZIESZ PLAKAL POTEM!!
co do autora-w sumie moze i dobrze ze piszesz...ale temat przydalo by sie podniesc w okolicach marca jak sniego zejdzie :)
tak btw-na czym Ty jezdzisz :>??
co do autora-w sumie moze i dobrze ze piszesz...ale temat przydalo by sie podniesc w okolicach marca jak sniego zejdzie :)
tak btw-na czym Ty jezdzisz :>??
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
-
- Kontakt:
Faktycznie poprzednie info się nie sprawdziło.... ale żadnego nie można lekceważyć... W Krakowie zginęło już trochę rowerów... żeby zapobiec kolejnym kradzieżą trzeba faktycznie zawsze jeździć w dużej grupie i mieć jakieś narzędzia, a jeżeli gatunek szelestów ma przewagę to spierdalać, a nie kozakować...
Tyle z mojej strony.. jak jesteś nemero przyzwyczajony do krojenia to twoja sprawa.. chociaż nie wiem co chciałeś przez to powiedzieć...
tadzio-krk
Dzięki za info!! :)
Tyle z mojej strony.. jak jesteś nemero przyzwyczajony do krojenia to twoja sprawa.. chociaż nie wiem co chciałeś przez to powiedzieć...
tadzio-krk
-
- Kontakt:
Xxsin moze sie nie sprawdzilo ze nie mieli jakiejs okazji czy cos, ale info moglo bys prawdziwe ..Xxsin pisze:Faktycznie poprzednie info się nie sprawdziło.... ale żadnego nie można lekceważyć... W Krakowie zginęło już trochę rowerów... żeby zapobiec kolejnym kradzieżą trzeba faktycznie zawsze jeździć w dużej grupie i mieć jakieś narzędzia, a jeżeli gatunek szelestów ma przewagę to spierdalać, a nie kozakować...
tadzio-krk
pozdro
tadzio-krk
tak czy siak dzięki za info.....chociaż innym się to powinno przydać bo mnie raczej w tym sezonie to raczej nie....
Nemeroskoro się nie boisz stracić roweru i przywykłeś do takich informacji to może ktoś powinien Ci rower dla nauczki zapierdolić....co?!?!
nie no.....chyba troszkę przesadziłem, ale chłopaczek coraz bardziej mnie drażni
tak czy siak dzięki za info.....chociaż innym się to powinno przydać bo mnie raczej w tym sezonie to raczej nie....
Nemeroskoro się nie boisz stracić roweru i przywykłeś do takich informacji to może ktoś powinien Ci rower dla nauczki zapierdolić....co?!?!
nie no.....chyba troszkę przesadziłem, ale chłopaczek coraz bardziej mnie drażni
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nemero kurwa z kosami i gazami chłopie wex sie zastanów:// ja już widze akcje z Toba- wyskauje grupa dresów a ty "popilnuje rowerów" albo ejszcze jakiś inny sposób na wyjscie po angielsku. Nie ch(U)ojrakuj bo sie pierwszy na tym przejedziesz.
A rzeczywiscie w zeszłym roku też były takie pogróżki i nic z tego nei wyszło..myśle że koleś po porstu straszy..ale jeśli jest tak naprawde to tak jak pisze grucha- wsytaw ich to mozę sie uda im wyperswadować te brzydkie zabawy:)
A rzeczywiscie w zeszłym roku też były takie pogróżki i nic z tego nei wyszło..myśle że koleś po porstu straszy..ale jeśli jest tak naprawde to tak jak pisze grucha- wsytaw ich to mozę sie uda im wyperswadować te brzydkie zabawy:)