!! Uwaga Kraków !!

tadzio-krk
Kontakt:

!! Uwaga Kraków !!

Post autor: tadzio-krk »

witam, dla niektorych to moze sie wydac smieszne i glupie oraz moga w to nie wierzyc ale jak nie chca to nie.. a wracajac do tematu to od kumpla slyszalem ze jego kumple w krakowie w te wakacje beda probowali krasc rowery w krakowie.. m.in. na dualu,dolach i tych okolicach. Apeluje do wszystkich :P jesli chcecie miec rower to starajcie sie nie jezdzic samemu. Dane kolesia podam gdy cos zacznie sie dziac i zglosze to na policje, kazdy kto w okresie wiosny i lata bedzie widzial dziwnych typow przypakowanych oraz zobacza lub dowiedza sie ze ktos kradnie rowery w krk to prosze o kontakt poprzed gg (1540654) prosze mnie nie opierdzielac bo staram sie tylko wam pomudz bo ja bym nie chcial stracic bika..

pozdro
kopcik
Kontakt:

Post autor: kopcik »

noo mozliwe:/ ****** zlodzieje:/
TC
Kontakt:

Post autor: TC »

Kurcze szkoda, ze takie informacje krąża, ale z drugiej strony na ten sezon też były takie ostrzeżenia i nic sie nie działo, wiec moze teraz tez bedzie spokoj. Ale jakby co to sie bedzie najwyzej wozic batonika w plecaku i bedzie dobrze.
Dzięki za info.
tadzio-krk
Kontakt:

TC wiesz moze tamto bylo ale to jest 100% pewne tylko czy im sie uda to jest pytanie jakby co to miejsice ze soba sztyce albo cus :>
Nemero
Kontakt:

Post autor: Nemero »

AA takie tam :) co roku taka sama informacja jest podawana nie mówie ze nie wierze ale juz sie przyzywailem do krojenia :/ więc trzeba jedzic grupami z kosami i gazami i tyle :)

Pozdro for ALL
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
tadzio-krk
Kontakt:

nemero nie takie tam bo jak stracisz bika to zobaczysz, jakby sie cos dzialo to prosze dokladniejsze info o kolesiach to wezme dam dane kolesia ktory to w pewnym sensie "organizuje"
Dragon-kr
Kontakt:

Post autor: Dragon-kr »

Nemero nie wkurwiaj mnie taką gadką!!!
przyzwyczajaj się dalej ale jak ktoś Ci podpierdoli rower to zaczniesz wtedy jojczeć!!
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

Nemero sie nie boi bo ma dupe pelna naboi!!NEMERO APEL DO CIEBIE-NIE KOZACZ BO BEDZIESZ PLAKAL POTEM!!
co do autora-w sumie moze i dobrze ze piszesz...ale temat przydalo by sie podniesc w okolicach marca jak sniego zejdzie :)
tak btw-na czym Ty jezdzisz :>??
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
tadzio-krk
Kontakt:

author agang pm 2004 reszty nie chce mi sie pisac pozatym skladam ;P
Massaroth
Kontakt:

Post autor: Massaroth »

Nemero O tak! Gaz - dobra rzecz... Już mi dpupe i ROWER nie raz uratował... :///
Jak się nie wywrócisz to się nie nauczysz...
Krakus_dh
Kontakt:

Post autor: Krakus_dh »

mamy butelki z benzyną i kamienie wymioerzone w dresy:p
http://www.pinkbike.com/photo/924780/

naaakurwiaj!
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

Faktycznie poprzednie info się nie sprawdziło.... ale żadnego nie można lekceważyć... W Krakowie zginęło już trochę rowerów... żeby zapobiec kolejnym kradzieżą trzeba faktycznie zawsze jeździć w dużej grupie i mieć jakieś narzędzia, a jeżeli gatunek szelestów ma przewagę to spierdalać, a nie kozakować...
Tyle z mojej strony.. jak jesteś nemero przyzwyczajony do krojenia to twoja sprawa.. chociaż nie wiem co chciałeś przez to powiedzieć...
tadzio-krk
Dzięki za info!! :)
tadzio-krk
Kontakt:

Xxsin pisze:Faktycznie poprzednie info się nie sprawdziło.... ale żadnego nie można lekceważyć... W Krakowie zginęło już trochę rowerów... żeby zapobiec kolejnym kradzieżą trzeba faktycznie zawsze jeździć w dużej grupie i mieć jakieś narzędzia, a jeżeli gatunek szelestów ma przewagę to spierdalać, a nie kozakować...
Tyle z mojej strony.. jak jesteś nemero przyzwyczajony do krojenia to twoja sprawa.. chociaż nie wiem co chciałeś przez to powiedzieć...
tadzio-krk
Dzięki za info!! :)
Xxsin moze sie nie sprawdzilo ze nie mieli jakiejs okazji czy cos, ale info moglo bys prawdziwe ..

pozdro
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

tadzio-krk trochę, źle to napisałem :)
Dragon-kr
Kontakt:

Post autor: Dragon-kr »

tadzio-krk

tak czy siak dzięki za info.....chociaż innym się to powinno przydać bo mnie raczej w tym sezonie to raczej nie....

Nemeroskoro się nie boisz stracić roweru i przywykłeś do takich informacji to może ktoś powinien Ci rower dla nauczki zapierdolić....co?!?!

nie no.....chyba troszkę przesadziłem, ale chłopaczek coraz bardziej mnie drażni
tadzio-krk
Kontakt:

dragon-kr nie ciebie pierwszego :D
http://dh-zone.com/forum/viewtopic.php? ... sc&start=0

pozdro :D
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

ej skoro znasz kolesia a on zna tych kolesi to moze ich nam wystawisz ?? mysle ze znajdzie sie ekipa ktora skutecznie i wybije ten durny pomysł z głowy
tadzio-krk
Kontakt:

nie wiem mozna sprobowac tylko trzeba wziasc ekipe jakas porzadna i sprobowac to zalatwic..
ale czy to wypali to nie wiem :> temat trzeba bedzie odswierzyc przed wakacjami wtedy gdy sie zaczyna jezdzic ..
mikael
Kontakt:

Post autor: mikael »

nemero kurwa z kosami i gazami chłopie wex sie zastanów:// ja już widze akcje z Toba- wyskauje grupa dresów a ty "popilnuje rowerów" albo ejszcze jakiś inny sposób na wyjscie po angielsku. Nie ch(U)ojrakuj bo sie pierwszy na tym przejedziesz.
A rzeczywiscie w zeszłym roku też były takie pogróżki i nic z tego nei wyszło..myśle że koleś po porstu straszy..ale jeśli jest tak naprawde to tak jak pisze grucha- wsytaw ich to mozę sie uda im wyperswadować te brzydkie zabawy:)
ODPOWIEDZ