KIEŁ16 chlopie jak masz 13 lat to ty nie podniesiesz do gory tego demo z shiverem..Radze ci chlopie nie kupuj fulla tylko jakiegos zajebistego HT jesli juz.. Wpadac na 3 turnusa bedzie sie dzialo :D:D:D:)
heh ja roweru nierozkrecalem bo niebylo miejsca w przedziale i stal na korytarzu ;o ogolnie to bedzie srogo na tym obozie :D zebysmy tylko niemusieli sprzatac znowu hotelu to bedzie luzik :D
KIEŁ16 Jak bedziesz mial demosa i niebedziesz na nim nic umial to masz jak w banku ze bedziesz mial oboz jak enzo :D i to nie z zazdrosci a jeszcze jak jestes maly ( niski ) i bedziesz wygladal na tym biku jak niewiem kto to wogle naprawde najlepiej zostaw tego bullita pocwicz troche a na demo masz jeszcze czas
KIEŁ16 nie chodzi o wzrost tylko o sile..A jesli masz 13 lat to nie podniesiesz takiego motoru do gory!Ja mam 16 lat i przesiadlem sie z P2 na Stinky i mi ciezko ..A co dopiero tobie...
Tylko na 3 turnusie pewnie bedziemy mieli z dupy pogode:(:( bo to jednak koniec wakacji i wtedy pogoda sie jebie,a to jeszce gory sa.:/ No dziwne Michał DH razem w pokoju jestesmy bedzie pianie..:):)
Własnie trzeba by było juz troche pogadac jak byc w pokojach (chociaż jeszcze 5 miesiecy :P), Ja chyba pojade z kumplem o rok odemnie starszym (ma 14lat). To jeszcze 2 osoby do pokoju.
R_O_S_A i co jeszcze :P jak sie nauczysz no foot to no foot cancan to ci podam ))) KIEŁ16 bierze tego demo nawet sie nie zastanawiaj ******* to ze nie umiesz jeździc, duzo zalezy od ekipy czy sie śmiać bedą czy nie bo np jesli będzie SIWY :((( to będzie taka sama głupia atmosfera jak rok temu ze kazdy kazdego gnoiłbędzie