taki se o ...trailer mcc1
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
kona02ja nie mam problemu.
Nie wyrazilem opini na temat tego filmiku, tylko powiedzialem, ze spodziewalem sie lepszej abubaki, to wszystko, a to czy mi sie podoba czy nie, to mam prawo powiedziec. Wiec nie wiem czemu sie czepiasz mnie, widze niektore rzeczy tak a nie inaczej, to czemu mam siebie oklamywac, pisze to co mysle.
Nie wyrazilem opini na temat tego filmiku, tylko powiedzialem, ze spodziewalem sie lepszej abubaki, to wszystko, a to czy mi sie podoba czy nie, to mam prawo powiedziec. Wiec nie wiem czemu sie czepiasz mnie, widze niektore rzeczy tak a nie inaczej, to czemu mam siebie oklamywac, pisze to co mysle.
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
STREET to tylko BMX
e luz chopaki. abubaca jest jaka jest, szkoda ze mi sie zawsze sezon konczy jak mam zajebista wene do jazdy no ale coz ;) przeciez mi nie chodzi o to zeby kazdy sie podniecal tylko jak komus sie nie podoba to nie i juz! i dobrze zawsze ejst cisnienie zeby sie poprawic. jak powiedzialem , w duzym filmiku nie ma w sumie nic ciekawego jesli chodzi o street, w ciagu 3 godzin nie mozna nakrecic czegos wartego uwagi. wiec jesli ktos chce moze czekac cierpliwie na streetride w moim wykjonaniu ale to pooozno bedzie...natomiast jesli ktos pamieta 3F [jest na www] to mysle ze wczensiej bedzie 3F2 ...ale to tyle w kwestii projektow, narazie jest taki trejler se o i czekam dalej na opionie, ale prosze o konkrety. jesli sie komus tez nie podobalo to pisac tylko co konkretnie
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
jest dobrze:) abubaca mi sie podobała(pozdro zielony ;))... nic nie mam do zazucenia... tylko nie wiem 3emu ale brakuje czegos w tych polskich amatorskich produkcjach!! przynajmniej mi... wszystko ok (tylko rozmiar tego 2 minutowego filmiku)...
pozder
pozder
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=55183