Do czego jest ta rama?? Czy jest lepsza od dragstara? Ja jeszcze nie wiem jak bede jezdził, bo dopiero zaczynam i szukam ramy "uniwersalnej" czy cocaine'a sie bedize dla mnie nadawała??
Dragstar jest mniej cieniowany i jest ogólnie mocniejszy. Cocaine to ramka bardziej zawodnicza lub do lżejszych zastosowań, typu enduro.
Chyba ma tez minimalnie dłuższy trójkąt z tyłu ale nie jestem pewien.
Ja mam coce i moim zdaniem spoko ramka. Śmigam na niej od roku i nic jeszcze sie z nia nie stalo. Jest moze malo podatna na tricki (geo)ale dla chcacego nic trudnego;)aaa... i trójkąt ma krótszy niż w dragu;) [info for konex;)]
mialem kiedys coce, troche dostala ode mnie dupe i po okolo 10 miesiacach uzytkowania pekla mi w miejscu gdzie montowany jest hak na przezutke, osobiscie polecalbym bym ramke Prodigy Johny Bravo ktora jest ladniejsza krotsza i lepsza i co najwazniejsze nie wiele drozsza !
mam tą ramke i ją polecam ;) jeżeli byś brał to tylko i wyłącznie 14" bo ja wziąłem 16" i jestem trochę zawiedziony :/ od około roku ją ujeżdżam i nic się nie dzieje poza tym że pęka hak przerzutki :( ale to nie problem bo sprytniejszy kolega zrobi Ci hak za 10zł o wiele mocniejszy :D w moim przypadku tak było
Ja właśnie tka myslałem o prodigy, ale gdzieś czytałem ze on jest dobry tylko do dirtu i streetu, ale jak mowicie ze jest uniwersalny no to chyba go wezme, ale jeszcze sie zastanawiam bo na allegro jest tania cocaina z dodatkami urzywana http://allegro.pl/show_item.php?item=82755055 i to by mi sie opłacłało
chudy98zachlanny 2 razy traci... ten z allegro *** wie jaki bedzie, koles ma 1 oponie, wiec po co ryzykowac i hujowa to jest rama.
Kup nowa Prodigy i bedziesz zadowolony :D
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
Mialem doczynienia z tymi dwoma ramkami i na twoim miejscu wziął bym prodigi :) Na cocainie faktycznie jeździ się fajnie ale taki troche przydługawy dla mnie jest a na JB prodigy jest w sam raz ;)