Pranie rekawic
Pranie rekawic
mam rekawice 661 schortcut i chcialbym je wyprac (wiadomo czemu) ale nie che ich zepsuc w trakcie prania Jak to sie robi ?
-
- Kontakt:
ja wzielem rekawiczki,ochraniacze i szorty azonica,pierdolnalem do wanny,napuscilem troche letniej wody,posypalem proszkiem,pomieszalem troche i zostawilem na godzinke.po tej godzince czy poltora wzielem te rzeczy,porzadnie oplukalem i powiesilem zeby sobie wyschly :).I wszystko swiezutkie i pachnace.
rekawiczki 661 descend 03 albo 04-nie pamietam,ochraniacze 661 4x4 03,gatki azonic catalyst 04.
rekawiczki 661 descend 03 albo 04-nie pamietam,ochraniacze 661 4x4 03,gatki azonic catalyst 04.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
A ja sie tak niebawie, wrzucam do pralki, razem z gabkami z kasku - 661, ochraniaczami na nogi i rece tez 661, rekawiczki rowniez 661 nasty, bluza - fox'a i szorty od motodiablow (czasem wrzuce jeszcze plecak), wszytsko na 40C na program do syntetykow (choc pare razy zdazylo mi sie ustawic na normalny). Piore to juz ponad rok (1 - 2 razy w tygodniu)i wszytsko gra, nic sie nieskurczylo - prawie zero nakladu pracy fizycznej a ciuchy czyste i swierze juz nastepnego dnia rano
-
- Kontakt: