snow jam goclaw
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nie no ja takich lamusów to nie rozumiem totalnie: w zimie pewnie nie jeździsz bo za zimno, w lato natomiast dlatego że polska jest hujowa i nie ma miejscówek a na podsumowanie sezonu stwierdzasz ze poziom w polsce jest niższy niż w innych krajach. człowieku w tym temacie skutecznie przypieczętowałeś swoją głupote...
Uaktualniono: 10:30 CET dnia 23-styczeń-2006
Observed At: Warsaw, Poland
Elevation: 351 ft / 107 m
[Partly Cloudy]
-21 °C
niewielkie zachmurzenie
Wilgotność: 84%
Punkt rosy: -23 °C
Wiatr: 1 mph / 2 km/h zmienny
Ciśnienie: 30.98 cali / 1049 hPa
Widzialność: 0.8 mil / 1.3 km
UV: 1 out of 16
Zachmurzenie: Few 1200 ft / 365 m (Above Ground Level)
Pogoda jest superr !!! swieci sloneczko :D
Jedziemy!!!
Observed At: Warsaw, Poland
Elevation: 351 ft / 107 m
[Partly Cloudy]
-21 °C
niewielkie zachmurzenie
Wilgotność: 84%
Punkt rosy: -23 °C
Wiatr: 1 mph / 2 km/h zmienny
Ciśnienie: 30.98 cali / 1049 hPa
Widzialność: 0.8 mil / 1.3 km
UV: 1 out of 16
Zachmurzenie: Few 1200 ft / 365 m (Above Ground Level)
Pogoda jest superr !!! swieci sloneczko :D
Jedziemy!!!
do mnie mowisz? czy ty udajesz idiote,czy nim jestes?Serdak pisze:nie no ja takich lamusów to nie rozumiem totalnie
przypuszczam,ze wiecej razy jezdzilem w zime na bajku niz ty... chyba,ze rowniez preferujesz jazde prawie kazdego wieczora,niezaleznie od godziny i pogody...
ja jestem osoba,ktora nie patrzy na to czy jest sezon,czy nie... bo mnie to nie dotyczy,jezdze kiedy chce,niezaleznie co widze za oknem.
nic takiego nie powiedzialem,nie probuj mi tego wmowic i nie ******* glupot.Serdak pisze:dlatego że polska jest hujowa i nie ma miejscówek a na podsumowanie sezonu stwierdzasz ze poziom w polsce jest niższy niż w innych krajach. człowieku w tym temacie skutecznie przypieczętowałeś swoją głupote...
bo robisz z siebie totalnego palanta,dopowiadajac sobie wszystko.
thugrider@wp.pl
ty robisz z siebie palanta poprzez swoją własną hipokryzje
szczerze mówiąc to sram na to; a co do snow jamu to było naprawde wporzo zarówno pod względem atmosfery jak i trików.
Kid pisze:szczegolnie w twarz i w rece jest cieplo jak sie jezdzi,tak? buahaha... b.k.
i weż mi powiedz ze sobie wszystko dopowiadam :/ jak dla mnie to co wynika z pierwszej wypowiedzi to maksymalna odwrotonośc przesłania drugiej.Kid pisze:przypuszczam,ze wiecej razy jezdzilem w zime na bajku niz ty... chyba,ze rowniez preferujesz jazde prawie kazdego wieczora,niezaleznie od godziny i pogody... .
szczerze mówiąc to sram na to; a co do snow jamu to było naprawde wporzo zarówno pod względem atmosfery jak i trików.
nic strasznego. Gorzej było jak było -27 i probowałem jeździc w nocy. Troche płuca nie dawały rady, założyłem 1-wszy raz szalik i kurtke ortalionowa i szalik zamienił sie w zbroje na twarz (zamarzł). Ostatnio jeździłem jakos o 2-6 jak zwykle w 2 bluzach (z kaputrem) i było ciut za ciepło. Bez kuertki. Czapa zadaszkiem i zdjałem rękawice. Było mi ciepło.
dupa.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: