Ej no co nudzi sie ludzia zima jest:( Przejda sniegi przejda tematy :P Narazie mamy -20 stopni wiec do wiosny jeszcze daleko:( A ja mysle sobie ze taki np Daren Berecloth siedzi sobie teraz gdzies gdzie jest cieplo i smiga na rowerku oglada tv i ma wszystkow dupie:) Ale nasz kraj to nie USA..
mi sie tam temat podoba, ciekawy jest chociaz. A nie po setny "lepszy drag czy point"... oliskoszele wyluzujcie bo wasze wypowiedzi sa z dupy jak stad do chin, nie podoba wams ie? to zamknac szczeki
Marcal - jak cie to tak bardzo ciekawi to skontaktuj sie z nimi i po sprawie. myslisz, ze duzo osob tutaj bedzie dokladnie znalo odpowiedz na twoje pytanie? wiec albo jest to prowokacja to dosc bzdetnego (bravo'wego) tematu albo nie jestes za madry :)
Xxsin stul morde. Co sie do niego przywalacie??
Odpowiedzi typu "walą konia" czy "Po **** wtykasz do tego nos" określaja stan waszego mózgu. Teraz jest chyba "off".
Xxsin chciales byc smieszny? eeeeeeeee niewyszlo ci zdeczka, chyba ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem... ani jedno ani drugie nie jest powodem do dumy wiec nie pozostaje nic wiecej jak wspolczuc ci...
to dla rozluznienia emocji powiem wam co robią prosi (ja)... od listopada sie obijam, nie jezdze, ogladam codziennie NWD (wszystkie serie - w ramach merytorycznego przygotowania do sezonu)... a jak mam ochote to ide do szkoły... i szukam sponsora:D
a ci starsi prosi chyba studiują... jak polscy studenci, czyli pewnie sie nie oszczędzają:)