"Niegrzeczne dziewczynki"
jaaa... poprostu masakra... nie rozumiem tego zupełnie :/ jak ja byłem młody <lol> ... no dobra - jak kończyłem 4 lata temu gimnazjum to takie przypadki były sporadyczne, teraz o tym nie słyszy się tylko z gazet, ale też z podwórkowych historii czy nawet od samych osób zainteresowanych - poprostu kurestwo jest trendy :/
A ta dziewczyna z tymi fotkami... trochę mi żal jej, bo bolesnie się przekonała, że chłopak nie był wart złamanego grosza... a przecież chciała dobrze, chciała mu ulżyć trochę ;P
A ten skan z gazety z danymi to czyste chamstwo...
A ta dziewczyna z tymi fotkami... trochę mi żal jej, bo bolesnie się przekonała, że chłopak nie był wart złamanego grosza... a przecież chciała dobrze, chciała mu ulżyć trochę ;P
A ten skan z gazety z danymi to czyste chamstwo...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Moja dziewczyna jest normalna... tylko się cieszyć. No po prostu brak słów na ludzką głupotę...
A najbardziej zwalaste było to , Ze panienka w tym artykule chodziła z gościem AZ 3 tygodnie... Ja tam czekam już ponad pół roku a jeszcze mogę poczekać. Jak tak chce się jej , że aż wytrzymać nie może to niech idzie do burdelu.
pozdro 4 all
A najbardziej zwalaste było to , Ze panienka w tym artykule chodziła z gościem AZ 3 tygodnie... Ja tam czekam już ponad pół roku a jeszcze mogę poczekać. Jak tak chce się jej , że aż wytrzymać nie może to niech idzie do burdelu.
pozdro 4 all
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
GG:8899894
Paul A ja nie rozumieim ciebie. Miałem laske o 5 lat od siebie młodszą. Ale jak byś ją zobaczył i z nią porozmawiał dał byś jej minimum 17-18 a ma 15. Także twoje stwierdzenie jest dla mnie bynajmniej dziwne. Nadal daże ją wielkim szacunkiem mimo iz jest dośc duża różnica. Mogło by się wydawać zę to jeszcze dziecko, oczywiście wiekowo tak ale nie fizycznie i psychicznie.
A co do tematu. To dużo wini tutaj gupota takich nastek. Naoglądaja się w tych swoich pisamkach, w necie czy w tv jakiś pierdół o wielkich miłościach itp itd. A potem wychodza właśnie takie sprawy jak ta. Dają się one ponieśc fantacji, nie myslą głową tylko "pizdą" (ze się tak wyraże), żeby potem mozna pochwalić się koleżanką że ona to że ona tamto.
A co do tematu. To dużo wini tutaj gupota takich nastek. Naoglądaja się w tych swoich pisamkach, w necie czy w tv jakiś pierdół o wielkich miłościach itp itd. A potem wychodza właśnie takie sprawy jak ta. Dają się one ponieśc fantacji, nie myslą głową tylko "pizdą" (ze się tak wyraże), żeby potem mozna pochwalić się koleżanką że ona to że ona tamto.
Dam dupy za gar zimnej zupy....
za0_DR/FR
Jak wyżej, poza tym chodziło mi o te dziweczyny które są głupie i puste i w sumie bradzije sie facetom dziwie ze się z takimi zadają, (czyżby problemy z rówieśniczkami) ale oczywiście zdarzają sie też takie przypadki jak Twoja była, co powinnno nas cieszyc;]Paul pisze:bywa i tak... ale to tylko ta gorsza strona medalu bo nadal są dziewczyny które mają zdrowe podejście do tematu.
Breeder pisze:zawsze może być gorzej: www.maya15.za.pl
Nie działą mi galeria ;/
Szkoda tylko ze ta panienka jak będzie miała 30 lat to będzie musiała trzymac nogi razem bo jej miednica wypadnie.
Swoja droga .. "minimum 100zł" .. to jest bezcen !!! W dobrym burdelu 1 godzina kosztuje ok 400 zł !!! A tzw "eksluzywne" prostytutki, które reklamują sie w necie biorą po 300 zl za loda .. a ta 100 :| masakra...
Pozatym pisze o sponsoringu ... "sponsoring" to 5000-15 000 zł na miesiąć... i laska jest "na telefon" ...
Moge zrozumieć ze kobieta, panienka sie sprzedaje, ale nie moge zrozumiec ze za bezcen. Dojdzie do tego że nabawi sie kiły, AIDS i opryszczki :P za 100 zł
Aż szkoda gadać ;/
=======================================
Chciałem jej wysłac mejla i sie umówić ale sie nie da ;/
Działa to komuś :>
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
SHIT!ale tak juz jest w tych czasach matki i ojcowie widza syna daja mu kase on kupuje szara bluze pitbulla czy czegos tam jakies dresy...jara fajki itd itd a rodzice nic..tak samo jest z dziewczynai matka widzi ze cora ma mini ze jej tylek widac bluzke zakrywajaca tylko okolice piersi plus duze wyciecie na dekolt i te nic....przykre:-/
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side