Obraz Ojca Rydzyka !!!!
Obraz Ojca Rydzyka !!!!
http://allegro.pl/show_item.php?item=83007470
Zapraszam, zachęcam do przeczytania całego opisu obrazu.
Wg. mnie jest to przeogormna prowokacja, z jednej strony autor pisze jak to on kocha Rydzyka.
Ale spójżcie na symbolike obrazu
2 slepo wpatrzone kaczuszki
Anioły o "LASKACH" - szkoda ze bez beretów :)
Szukajciew wiecej przenośni :)
DLA MNIE BOMBA :P
Zapraszam, zachęcam do przeczytania całego opisu obrazu.
Wg. mnie jest to przeogormna prowokacja, z jednej strony autor pisze jak to on kocha Rydzyka.
Ale spójżcie na symbolike obrazu
2 slepo wpatrzone kaczuszki
Anioły o "LASKACH" - szkoda ze bez beretów :)
Szukajciew wiecej przenośni :)
DLA MNIE BOMBA :P
"Anioły na obrazie mają laski - symbolizują one stare, od dawna oddane w pełni Ojcu Tadeuszowi istoty."
"Jednak Ojciec sam z siebie nie świeci [...] Zielone światło nie jest symbolem dolara, lecz nadziei!"
"I znowu osoby z gruntu złe, będą śmiać się z dwóch bliźniaczych kaczuszek u Jego stóp [...] Obrócone ku Niemu, chłoną jego światło"
gosciu, ktory to namalowal, jest dla mnie genialnym artysta - oddal sytuacje w polsce w genialnie zamaskowany sposob i potrafi to sprzedac za duze pieniadze zapewne
"Jednak Ojciec sam z siebie nie świeci [...] Zielone światło nie jest symbolem dolara, lecz nadziei!"
"I znowu osoby z gruntu złe, będą śmiać się z dwóch bliźniaczych kaczuszek u Jego stóp [...] Obrócone ku Niemu, chłoną jego światło"
gosciu, ktory to namalowal, jest dla mnie genialnym artysta - oddal sytuacje w polsce w genialnie zamaskowany sposob i potrafi to sprzedac za duze pieniadze zapewne