Przesadny lans na pinkbike'u

Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Wkurwia mnie takie cos wzucanie 20 obrazkow jednej rzeczy i tlumaczenie sie ze to poto zeby sprzedac. mozna se wzucic jedna fotke. A nie 5. Po za tym pinkbike to nie darmowy serwer na foty do sprzedawania. Bo nie mozna ich usunac tylko serwer na ktory ludzie maja wzucac foty jak jezdza.
Ssij pento
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

sulring - pb to server na ktory mozna wrzucac foty zwiazane z rowerami w nieograniczonej ilosci, byle by sie nie powtarzaly i z rowerami byly zwiazane

CZY CI (I INNYM) SIE PODOBA CZY NIE TO TAK JEST!!

:) jak sa fotki ktorych admini pb sobie nie zycza to je wypieprzaja. proste nie? cieszcie sie ze wasze albumy sa sliczne pachnace i zajebsite ;p

ja mam dwa, w jednym wrzucam fotki 'na odpierdol sie' czyli jak musze komus szybko pokazac zdjecie i mi nie idzie na gg albo cos, a w drugim mam fotki jak sie bajk moj zmienia, ewentualnie cos z jazdy jak mi juz sie uda na rower wyjsc ;]

ps fakt faktem gdyby mozna bylo z pb usuwac foty to bylo by tych hujowych 2 razy mniej...
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Kid
Kontakt:

Post autor: Kid »

zelek.um pisze:człowieku po to właśnie jest pinkbike żeby chwalić się częściami!!!

e tam... pie rdolenie,tak naprawde... jak widze 10-20 zdjec tej samej czesci to zygac mi sie chce rowniez...

a to,ze jest od pyty zdjec,ktore nie ukazuja nic ciekawego,no to coz... era aparatow cyfrowych... wchodze na dh-zone i widze jak w podpisach macie swoje rowerki... jak by to k urwa kogos obchodzilo? no kogo to obchodzi jaki ty masz rower? pokazcie swoje umiejetnosci... i tu nie chodzi o barspina z kraweznika,czy skok na dircie 2metrowym... bo to sa marne umiejetnosci;>

umiem cos ciekawego... robie zdjecie,lub krece filmik i pokazuje innym... a nie... jesli jestem marny to pozostawiam to dla siebie,a nie pokazuje calemu swiatu... ze POLAK to potrafi... banego pod kraweznik... ehh...
thugrider@wp.pl
dansk8
Kontakt:

Post autor: dansk8 »

A co cie gosciu to interesuje czy potrafi banego pod kraweznik czy skakad z 2metrowego dirta jak wnioskuje ty zapewne to potrafisz i sie nam o tym pochwaliles :/ ehhhh
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Hmm czesto ktos pyta na czym jezdzisz. Pooto mam fotke swojego roweru na pb. A co do kida ty pewnie umiesz wlasnie tylko wskoczyc pod kraweznik dlatego zostawiasz to sam dla siebie. ALe peace :)
Ssij pento
lukidh
Kontakt:

Post autor: lukidh »

Grave Digger
http://www.pinkbike.com/photo/?op=view&image=457976
Jak masz w chacie tak zimno że musisz siedzieć w kasku na bani to może lepiej by było gdybyś zainwestował w ogrzewanie a nie w rower :)
Przyszła zima to se rękawiczki i gogle kupiłeś rozumiem http://www.pinkbike.com/photo/?op=view&image=691991
To domyślam się że teraz jak jest - 30 stopni to siedzisz w chacie w zbroi :)
tylko gdzie jest fota na pinkbike"u?? aparat się zepsół od zimna??
Krzywy
Kontakt:

lukihdh jestes POPIERDOLONY idz sie siusiaiem pobaw jak taki spiety jestes :) akurat widzialem 1000 fot ktore bardziej na pb nie pasuja od fotki kasku i rekawiczek...

kto dal Ci prawo do oceniania czy fota pasuje na pb czy nie? ocenic to moga admini pb i jak oceniaja to wyjebuja fotki. wiec za przeproszeniem skoncz zanim zaczniesz i milcz jak do nas mowisz tak bedzie najlepiej jak zrobisz swoj serw ogolnoswiatowy na foty bedziesz mial prawo do wypierdalania z niego fot. pzdr. teraz mozesz tylko sie spinac ze nie mozesz uwazaj zeby w majty nie narobic
www.bikeaction.pl
Krzywy
Kontakt:

http://www.pinkbike.com/photo/?op=list& ... serid=1431

masz tutaj moj album do ktorego wrzucam wszystkie fotki po kolei, mi tez mozesz powskazywac czego tu nie powinno byc. co z tego ze jest 100 fot jednego roweru? naprawde tak to przeszkadza? a jak tak chcesz z tym walczyc pisz maile do typow z pogrozkami przeciez adresy sa podane ;p

http://www.pinkbike.com/photo/?op=list& ... erid=46359

tutaj masz wlasciwy album na pb, w ktorym nie ma 13metrowych gapow. i co tez zle?

hói mnie boli Twoje zdanie, wybitnie
www.bikeaction.pl
Tassadar
Kontakt:

Post autor: Tassadar »

DJ.Olo pisze: Pewnie ze nie jest grzech ale po co zasmiecasz tym pb ? Jak sie tak cieszysz z kazdej nowej czesci to idz sobie do kibla zwal albo popychaj w wentylek !! Co chwile sa zdjecia twojego bike albo jak zaliczas malenstwo lub tego malego shora ! moze bys cos lepszego pokazal ? jakas rzecz ktora naprawde mozna sie pochwalic a nie ciagle zdjecia czesci ! czesci ! czesci !
widzę że popychasz w wentylek :D
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

mnie denerwuje jak sobie przegladam wszystkie foty z jednego dnia i 2 strony to fotki jednego roweru z roznych ujec i w roznych sceneriach...
www.trialshop.pl
Dxx
Kontakt:

Post autor: Dxx »

łeee tam tez problemy macie, chyba zazdrosc wziela, a tacy niemcy maja to w duuupie, gdyby u nas wiara miala takie sprzety (my bysmy mieli) to tez nie zwracali byscie uwagi na to a tak to was/nas boli i tyle... moje zdanie// niech sobie lansiary zyja przynajmniej sprzedaja "nie uzywane" sprzety taniej niz w sklepach.

szkoda klawiatury na ten temat:D
ps: oczywiscie zaczal temat ktos kto dopiero zarejestrowal sie na forum...
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
Nemero
Kontakt:

Post autor: Nemero »

a niech sobie robią fotki :P jak ich cieszy robienie 15 forek sztywnemu widelcowi to powodzenia :) ich sprawa nio i ewentualnie adminów pinkbike :)
Pozdro...
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
Dejv_d3
Kontakt:

Post autor: Dejv_d3 »

dla mnie przesadnym lansem jest umieszczanie fotek jak sie robi backflipa czy inne tego typu:P tak sie napinaja ze inni nie potrafia

yo;/
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

lukidhżałosny jesteś... poraz kolejny proszę o ilnk do twojego albumu ;]
ElTorro
Kontakt:

Post autor: ElTorro »

Mnie tam nieprzeszkadzają takie foty, poprostu klikam dalej :D. Pozatym LAN$ to nic złego, chyba ze zaczynacie przesadzac i śmiac sie z innych, ktorzy maja gorszy sprzęt.
Pozytyw. :. zią .:.

http://tnij.org/torro
konex
Kontakt:

Post autor: konex »

Ale Wam się nudzi!!!!! Mówie do autora tego postu głównie,

widze że mój profil PinkBikeowy też się tutaj pojawił :P

A więc nie muszęsię nikomu tłumaczyć ale zrobie to...

kilka fotek widelca było wrzuconych na użytek giełdowy. Kupujący lubią obejrzeć potencjalny przedmiot zanim ubije się targu.
Tego nie mam zamiaru komentować bardziej.

Jesli chodzi o fotkę Boxxera to powiem tak. Zrobiłem to dla świętego spokoju. Dostawałem sporo wiadomości na gg i na P.W. z zapytaniami - co planuje, czemu sprzedaje rame, co teraz, itp... Byłem objeżdzany za chęć sprzedaży FR-ki mimo że to nie wasza sprawa, czy trace czy też nie...(A dla waszej wiadomości kupiłem ją za dobrą cenę i nic bym specjalnie nie tracił)
Więc jeżeli teraz w podpisie umieściłem takowe info wątpliwości się rozwiwają a ja mam święty spokój

To tyle na ten temat, a osobiście uważam że po to jest ten dział "Bikes Part & Gear" żeby umieszczać tam właśnie takowe zdjęcia. Ludzie na całym świecie umieszczają takie foty. Jak komuś się to nie podoba niech nie odwoiedza po prostu PB. Tak jak już wspomnieli co poniektórzy.

A muszę przyznać że często przed zakupem danej części zaglądam tam aby zobaczyć jak dana rzecz się prezentuje, jakie są konfiguracje i tak dalej, więc się cieszę że jest sporo tego typu zdjęć.

Pozdrawiam.
Chrabał
Kontakt:

Post autor: Chrabał »

Wiele razy tu sie już pojawiło stwierdzenie że "to mój profil na PB i mogę sobie tam umieszczać co chce" - takie podejście to można sobie mieć do swojej własniej strony www, a nie do PinkBike'a - to nie jest prywatny kosz tylko międzynarodowy portal i trzeba mieć świadomość że tych zdjęć nie ogląda tylko kolega z podwórka któremu chcecie się pochwalić nową częścią, ale tysiące innych ludzi na świecie.
Oczywiście że można umieścić tam zdjęcie roweru, czy jakiejś części, ale co kogo obchodzi jak wygląda Duro z pietnastej strony, pod piątym kątem - to już przesada.

Wystarczy spojrzeć na ilość zdjęć z różnych krajów: Niemcy - 6000, Czechy - 1000 ... Polska - 40000 !!! - można odnieść wrażenie że Polacy mają więcej do pokazania jeśli chodzi o umiejętności od Cechów i mogą się pochwalić lepszym sprzętem od Niemców - chyba to jednak nieprawda. Niemcy są wielokrotnie większym rynkiem rowerowym od nas więc jakby każdy tam prezentował swoje nowe zakupy z taką intensywnością jak Polacy to chyba PB musiałby zmienić serwer na większy :)).
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
Rufus
Kontakt:

Post autor: Rufus »

Wiecie co? Ja dochodzę powoli do innych wniosków. Pominę fakt często niepotrzebnego przyczepiania sie do zdjęc części.
Ciągle słyszę o tym, jak to trzeba jechać pozerów jacy są źli etc. Co następuje - wskazywanie kto jest pozerem, a kto nie. To jest żałosne, calutkie zjawisko. Mnie mało obchodzi jak ktoś używa swojego roweru bo to jego sprawa. Jeżeli ktoś jest w porzadku, to obojętne mi czy jeżdzi na karpielu po bułki. Jeśli nie podoba mi się czyjaś osobowość - nie zadaje się z tym kimś. Dlatego przestańcie wtykać nos w cudze życie, szczycić się jak bardzo denerwują was pozerzy... może to tylko kwestia czasu i z tego wyrośniecie, czego gorąco życzę.

Takie czyny, czy też opinie są dowodem jednego: ktoś dąży do hierarchizacji takiej, aby być jak najwyżej. Mówiąc krótko - kompleksy, poczucie niedowartościowania, odrzucenia... Możliwe, że to wina mody na hardkorowych chłopaków, lansowanej przez bravo wraz z całą ekipą. Zrozumcie w końcu, iż sport to zabawa, a każdy bawi się na swój sposób.
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
Szczep
Kontakt:

Post autor: Szczep »

amen. ]:->

Dobre podejście, oby coraz więcej ludzi doczekało swego czasu, aż w koncu to zrozumieją. :)
Pozdro.

P.S.- Grabs -> fajne te rękawiczki Cedrica :)
[url=http://images2.fotosik.pl/215/cc7232081b005fca.jpg]..na nowej miejscówce.[/url]
ODPOWIEDZ