Składam rower - pomocy
Składam rower - pomocy
Czesc!
Chce złozyć rower, jestem początkujący wiec nie musi być to jakaś super maszyna, jak narazie kupiłem rame dragstara i stery VP. Dam rade kupic reszte za jakieś 800zl, jak tak to napiszcie co i gdzie kupować(jezeli by sie dało to wszystko nowe, ale uzywki tez mogą być).
(Jak macie pisac zebym uzył opcji szukaj to lepiej wogule nic nie piszcie)
Chce złozyć rower, jestem początkujący wiec nie musi być to jakaś super maszyna, jak narazie kupiłem rame dragstara i stery VP. Dam rade kupic reszte za jakieś 800zl, jak tak to napiszcie co i gdzie kupować(jezeli by sie dało to wszystko nowe, ale uzywki tez mogą być).
(Jak macie pisac zebym uzył opcji szukaj to lepiej wogule nic nie piszcie)
chudy98 Trochę mało ale jak pokombinujesz to może dasz radę.
Polecam www.allegro.pl
www.rowerowy.com
www.extreme-shop.com.pl
Tam poszukaj okazji, poszukać również możesz na forum, bo co drugi dzień ktoś składa rowerek za 1500-2000zł ;/
Polecam www.allegro.pl
www.rowerowy.com
www.extreme-shop.com.pl
Tam poszukaj okazji, poszukać również możesz na forum, bo co drugi dzień ktoś składa rowerek za 1500-2000zł ;/
chudy98 zadne nie bedzie bo za takie pieniadze to za dobrych rzeczy sie nie kupi a on a nowych to mozesz zapomniec w zasadzie
co potrzebujesz ? moge ci pchnac nowe koloz gianta ac za 100 zl przednie , za 10 dorzuce mostek zoom nowke w zasadzie , pedzie jakies platformy tanio , moze cos jeszcze by sie znalazlo jak cos odezwij sie na gg 6966102 spr popytac po znajomych i moze cos sie zalatwi zeby zmiescic sie w tej kwocie no i zeby to chlam nie byl
co potrzebujesz ? moge ci pchnac nowe koloz gianta ac za 100 zl przednie , za 10 dorzuce mostek zoom nowke w zasadzie , pedzie jakies platformy tanio , moze cos jeszcze by sie znalazlo jak cos odezwij sie na gg 6966102 spr popytac po znajomych i moze cos sie zalatwi zeby zmiescic sie w tej kwocie no i zeby to chlam nie byl
www.mm-foto.pl
NO to tak jak bym składał cos takiego:
- Widelec przedni CMP 250zł
- koła jakies z MakroCashu za 150 zł komplet
- kiera Truvativ XC risbear(nie wiem jak to sie pisze) za 50zł
- Korba jakas Shimano za 100
- reduktor do SingelSpeeda na mk biku jakies 60zł
- 2 K- rady za 30 zł sztuka, moze być za 60 wytrzymalsze.
- Klamki jakies tanie za 16 zł
- hamulce V-ki za 18 zł na allegro sztuka jest
-siodło i sztyca 70 zł maks.
-zacisk tez cos ale ceny nie zanm :):D
- pnacerze ze 20-30zł
- no i dętki za 20 zł
Razem:860 zł
Mysle ze mozesz dozucić. Ale rada jak masz na czym jezdzić to zbieraj an poządny sprzęt.
- Widelec przedni CMP 250zł
- koła jakies z MakroCashu za 150 zł komplet
- kiera Truvativ XC risbear(nie wiem jak to sie pisze) za 50zł
- Korba jakas Shimano za 100
- reduktor do SingelSpeeda na mk biku jakies 60zł
- 2 K- rady za 30 zł sztuka, moze być za 60 wytrzymalsze.
- Klamki jakies tanie za 16 zł
- hamulce V-ki za 18 zł na allegro sztuka jest
-siodło i sztyca 70 zł maks.
-zacisk tez cos ale ceny nie zanm :):D
- pnacerze ze 20-30zł
- no i dętki za 20 zł
Razem:860 zł
Mysle ze mozesz dozucić. Ale rada jak masz na czym jezdzić to zbieraj an poządny sprzęt.
Kup xcr, to nie jest taki zly amor. Kolo do tyl kup sobie jakies na dm 24 za 170 moge meic takie jedno na piascie deorce 525 i tych szprychach za zlotowke. Do przodu wez jakis chlam za 30 zl i zostaje ci 400 zl na reszte. Uzywana kiera i mostek za 60. Do tego sztyca kalloy 30 i siodelko velo 40.
Reszte jakies w miare uzywki i da rade. Ja swoj rower zlozylem za jakies max 1200 zl :) A jakby all bylo nowe to wylazi 2 k poand. Wiec napewno dasz rade. Tylko nie kupuj teraz bo zima jest. Poczekaj do wiosny i pozbieraj troche. Kupuj w maire dobre rzeczy bo pozniej bedziesz zalowac.
Reszte jakies w miare uzywki i da rade. Ja swoj rower zlozylem za jakies max 1200 zl :) A jakby all bylo nowe to wylazi 2 k poand. Wiec napewno dasz rade. Tylko nie kupuj teraz bo zima jest. Poczekaj do wiosny i pozbieraj troche. Kupuj w maire dobre rzeczy bo pozniej bedziesz zalowac.
Ssij pento