A ja sądze że najabrdziej będziemy jezdzic sami po sobie. Chyba wszyscy wiemy ze nasz naród ejst jednym z najwredniszych względem siebie i innych. Zobaczycie ze teraz przy prawie każdym zdjęciu takiem lanserskim Będa komentarze Polaków :) ZObaczycie
Apropos tych komentarzy prosiłbym Was abyście napisali (skomentowali) pod obrazkiem mojego najnowszego roweru co Wy byście dokupili do roweru. Rama jest nowa, kiera i mostek też. Hamulec DX z klamką jest w drodze do mnie ale nie wiem jak z resztą. Tylko proszę nie pisać wulgaryzmów w komentach ponieważ zajmuje się składaniem i jeżdżeniem na "dualu" od 2 miesięcy.
komentarze to bardzo fajny pomysl... jak widze wyzej to więkrzosci chodzi o zjechamiu komus dupy. Mysle ze PB dal te opisy by ktos kto wie jak dobrze latac mogl dac dobrą rade a nie powiedziec fajne alebo chu****owe foto jak by o to chodzilo to by dali punkty. a co do tego "lansu" to rzeczywiscie jakas sraka dlatego ze ktos ma kase a nie ma zaparcia i psychiki do skokow to znaczy ze sie lansuje a jak ktos wymiata sypie ostymi trikami i ma gowniany rower to nikt o nim nie pomysli nawet ja bym raczej takich ludzi tu pokazywal a nie full suspension xc ;P