DH-FORUM by www.BULL-HORN.com <- zobacz!
DH-FORUM by www.BULL-HORN.com <- zobacz!
Jakiś czas temu zostało uruchomione nowe forum o tematyce strikte downhill, 4cross, freeride. dirt, street itd.
Forum było jakie było, ostatnio się zabraliśmy za graficzny układ forum oraz techniczne niedopatrzenia.
Działy zostały także pozmieniane i ulepszone według gustu i upodobań paru osób znających się na forach, w tej grupie znalazł się także jeden moderator dh-zone kolega motomysz.
Adres forum to www.FORUM.bull-horn.com
Serdecznie zapraszamy i dziękujemy za przeczytanie tematu.
Forum było jakie było, ostatnio się zabraliśmy za graficzny układ forum oraz techniczne niedopatrzenia.
Działy zostały także pozmieniane i ulepszone według gustu i upodobań paru osób znających się na forach, w tej grupie znalazł się także jeden moderator dh-zone kolega motomysz.
Adres forum to www.FORUM.bull-horn.com
Serdecznie zapraszamy i dziękujemy za przeczytanie tematu.
WWW.BULL-HORN.COM
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
tadzio-krk nie zastanawia Cię to? Tamto forum jest jak mówisz: "zajebiste" ma "miłą atmosferę, można się czegoś dowiedzieć" itd itp. a mimo to sam nadal tu siedzisz, na "dh-złomie" który wszystkich jedzie... dziwne nie?
Bull-Horn fajne forum, ale coś sie długo włancza, i triche oklepany ten styl, podobny do setek tysięcy innych forów.
A tak w sumie, wszyscy narzekają ze na dh zonie ich jadą, a wszędzie dookoła jest miło ładnie i przyjemnie - sielanka normalnie klimat disco polo gdzie prowadzącym jest Zygmunt Chajzer (tak tak to mniej więcej słowa Wojewódzkiego).
No ale przez to to forum ma charakter, tu trzeba trochę "powalczyć" o swoje racje, a nie zakładać temat i od razu zastrzegać że "proszę o nie jechanie mnie..."
Pozdro dla wszystkich którzy dają rade...!
Bull-Horn fajne forum, ale coś sie długo włancza, i triche oklepany ten styl, podobny do setek tysięcy innych forów.
A tak w sumie, wszyscy narzekają ze na dh zonie ich jadą, a wszędzie dookoła jest miło ładnie i przyjemnie - sielanka normalnie klimat disco polo gdzie prowadzącym jest Zygmunt Chajzer (tak tak to mniej więcej słowa Wojewódzkiego).
No ale przez to to forum ma charakter, tu trzeba trochę "powalczyć" o swoje racje, a nie zakładać temat i od razu zastrzegać że "proszę o nie jechanie mnie..."
hahah, Slay, zaczynam temat czytać i tez sobie pomyslałem "ku*** nemero ma nowy nick..."...
hehe...
Mi tam nie przeszkadza ze na dh-złomie panuje nienawiść, agresja, i wogole... ja tego nie zauważam... i staram sie nie byc agresywny do innych forumowiczow:D
Ale spoko Bull-Trąby, będę was odwiedzał i sie wypowiadał:)
see Ya!
hehe...
Mi tam nie przeszkadza ze na dh-złomie panuje nienawiść, agresja, i wogole... ja tego nie zauważam... i staram sie nie byc agresywny do innych forumowiczow:D
see Ya!
www.feel-free.pl
Pual wsumie to z tym co napisałeś "proszę o nie jechanie mnie..." to ma jakiś sens :P wsumie wcześńiej tak o tym nie myślałem .... bardziej mnie to wkurzało a to rzeczywiście taka walka o swoje z charakterrkiem.....Paul pisze:tadzio-krk nie zastanawia Cię to? Tamto forum jest jak mówisz: "zajebiste" ma "miłą atmosferę, można się czegoś dowiedzieć" itd itp. a mimo to sam nadal tu siedzisz, na "dh-złomie" który wszystkich jedzie... dziwne nie?
No ale przez to to forum ma charakter, tu trzeba trochę "powalczyć" o swoje racje, a nie zakładać temat i od rady zastrzegać że "proszę o nie jechanie mnie..."
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
-
- Kontakt:
tadzio-krk to nie jaaaaaaaaaaaaa kurdeeeeeeee ! :]yasiuuu pisze:hahah, Slay, zaczynam temat czytać i tez sobie pomyslałem "ku*** nemero ma nowy nick..."...
hehe...
see Ya!
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
HaHaHa,nie rozumiem tego co niektórzy probuja przekazac.Mowicie ze dh-zone jest taki i taki,ze nikt sie nie szanuje - ze nigdy nie znajdziecie odpowiedzi na postawione przez Was pytanie - to po co tu dluzej siedzicie,co? Po co nabijacie kolejne posty i marnujecie swoj czas z ludzmi ktorzy nie potrafia sprostać waszym wymogą? Są setki innych forum poswieconych tematyce rowerowej - moze tam was zrozumieją. W takim razie dlaczego forum dh-zone jest tak licznie odwiedzane i ma kilka tysiecy zarejestrowanych uzytkownikow? Jeśli wam się nie podoba panująca atmosfera to wydupcać stąd i to w podskokach - nikt was tu na siłę nie trzyma! I szacunek dla tych ktorzy potrafią sie odnalezc i stwarzaja tak miłą atmosferę ,że zawsze chce tu wracać.Pozdro !
'Wszystko zaczyna sie w glowie' - Arnold Schwarzenegger.
-
- Kontakt: