Szekokośc Truvativa Howitzer'a ?
-
- Kontakt:
Szekokośc Truvativa Howitzer'a ?
Mam możliwość kupienia po okazyjnej cenie suport howitzer'a tylko nie wiem jaki jest szeroki a potrzebuje minimum 118mm, szukałem na storonie truvativa i nic nie znalazłem. Moze ktoś z was sie orjętuje jaką ma szerokość?
[S] single track 24' camuflage + ns coster + DT etc/71rap
-
- Kontakt:
konex notak ale nie wiem jak szerokie są te łozyska ;/ i jeśli ma być czerszy jak 118mm to czy nie będzie za szeroki mam ss i na obecnym suporcie 118mm zębatke z tyłu mam maksymalnie na krawędzi bębenka na piaście a blat korby po wewnętrznej stronie bo inaczej nie było równolegle i łańcuch spadał ;/
[S] single track 24' camuflage + ns coster + DT etc/71rap
też interesuje się tym suportem ale znalazłem jedynie że jest on integralny z korboą husfelt howitzer. Ale myśle ze do husfelta zwykłego też spasuje.
Śmiem mysleć że jest os troszke silniejszy od np: GP bo po 1 ma 2 większe łozyska poza ramą no i napewno ze 2 w środku.
Nowy kosztuje 170 ale samego nie znalazłem do kupienia na żadnej z polskich stron lub sklepów.
Śmiem mysleć że jest os troszke silniejszy od np: GP bo po 1 ma 2 większe łozyska poza ramą no i napewno ze 2 w środku.
Nowy kosztuje 170 ale samego nie znalazłem do kupienia na żadnej z polskich stron lub sklepów.
http://www.pinkbike.com/photo/1335585/
-
- Kontakt:
Suport jest na bank bardzo mocny jednakże nie jest kompatybilny z "zwykłymi" korbami zylko z Howitzerem, ponieważ on ma inną konstrukcje pająka. W tej korbie pająjk jest wygięty w stronę suportu i dzięki temu zębatka jest w normalnej pozycji jak w zwykłych korbach i pasuję do standardowych napinaczy.
team www.CYKLOTUR.com
thx za podanie tej długości to ważne.kyrys pisze:suport ma szerokosć 136mm i dział tylko z specjalną korbą truvativ husfelt howitzer na 06 :/
fajna lipa :-[
Ja od początku doszłem do takiego wniosku.
Możliwe że korby z poprzednich lat da się zamontowąć na tym środku ale odpadają napinacze i będzie przeje.bana linia łańcucha.
SZkoda!
team www.CYKLOTUR.com