co byście na to powiedzieli? :] moze troche by to "ożywiło" wizualnie forum :)
roweru nie ma i nie bedzie... pogodzilem sie z tym. :|
Kody HTML powinny działać. a nie ;/
Ale źle nie jest w sumie. Działa dość szybko i jest wystarczająco czytelne, oprawione w fajną szatę graficzną. Jeżeli mogłyby się pojawić avatary, emotikony (ale podstawowe) i podstawy html-a byłoby jeszcze lepiej. byleby nie powstał z tego przekolorowany portal trendy yo 13-latków..;p
Ale źle nie jest w sumie. Działa dość szybko i jest wystarczająco czytelne, oprawione w fajną szatę graficzną. Jeżeli mogłyby się pojawić avatary, emotikony (ale podstawowe) i podstawy html-a byłoby jeszcze lepiej. byleby nie powstał z tego przekolorowany portal trendy yo 13-latków..;p
a mnie sie podoba jak jest , o tym kim jestes mowia twoje slowa a nie obrazki ktore napierdalaja po oczach , ja sobie nie wyobrazam, ze w moich wypowiedziach sie znajduje 10000 emotow ktore tez piekne nie sa ,, dobrze jest jak jest
pisze bez ladu i skladu bo dopiero wstalem :P
pisze bez ladu i skladu bo dopiero wstalem :P
ja nie myśle co mówie , ja mówie co myśle , talent daje iskre samoistnie zabłysne
-
- Kontakt:
No to moja propozycja dla Modów i Nikoma:
ZRÓBCIE ANKIETKE czy mają być Avatarki czy nie.
www.forum.deck.pl - udzielam sie na tym forum i nie zauwazyłem zeby z powodu avatarów coś tu wolniej chodziło... więc niech w tej kwestii też wypowie się Nikom.
Jak tam wyzej ktoś z Was wspomniał avatarki w rozmiarach 50x50 to nic strasznego. Czasem właśnie czytając forum wystarczy spojzec na avatar i juz bedziemy wiedzieli kto napisał dany post - po to własnie zostały one wymyślone. Żeby nie trzeba było czytać nicków :]
Czekam z niecierpliwością na więcej opinii na ten temat.
Pozdrawiam
ZRÓBCIE ANKIETKE czy mają być Avatarki czy nie.
www.forum.deck.pl - udzielam sie na tym forum i nie zauwazyłem zeby z powodu avatarów coś tu wolniej chodziło... więc niech w tej kwestii też wypowie się Nikom.
Jak tam wyzej ktoś z Was wspomniał avatarki w rozmiarach 50x50 to nic strasznego. Czasem właśnie czytając forum wystarczy spojzec na avatar i juz bedziemy wiedzieli kto napisał dany post - po to własnie zostały one wymyślone. Żeby nie trzeba było czytać nicków :]
Czekam z niecierpliwością na więcej opinii na ten temat.
Pozdrawiam
roweru nie ma i nie bedzie... pogodzilem sie z tym. :|