konex pisze:b]Cszyvy[/b] Przecież to kompletnie inna klasa hamulców. SYS12 a HFX9 ;/
A ja swoją SYS8 kupiłem za 299 i sądze że będzie to lepszy hamulec od Hayesa.
ale zjebales.... hahaha kupiels najwieksze hujstwo jakjie moze byc grimecka sys 8.... stary mialem i na przod i na tl... pozbylem sie tego tak szybko jak to kupilem:D:D:D ci co byli ze mna na obozie sami to potewierdza hamulec codziennie musial byc odpowietrzany... nie hamowal.... zycze milej zabawy i gratuluje trafnego wyboru;]
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
R_O_S_A miales jakas trefna wersje. Ja mialem XT a budowa to jest odpowiednik sys8 i powiem Ci ze swojego hayesa zamienilbym z checia na XT baaa jeszcze doplacil
motomysz pisze:Hej, znam gościa, brałem od niego tysiace rzeczy. Rzeczywiscie likwiduja sklep. Wszystko jest w 100% ucziwe. Polecam. Szkoda ze tak sie dzieje.
3,143k4r2 pisze:R_O_S_A miales jakas trefna wersje. Ja mialem XT a budowa to jest odpowiednik sys8 i powiem Ci ze swojego hayesa zamienilbym z checia na XT baaa jeszcze doplacil
budowa budowa ale wykonanie i praca to juz nie to samo
A ja to bym uwazał na waszym miejscu kiedyś na allegro był gośc co zdobył zaufanie i sprzedawał pamięć do kompów wszystko było ok miał juz duzo komentarzy (ponad 100) same pozotywy, wystawił aukcje z równie okazyjnymi cenami i sprzedał wszystko goście powpłacali kase na konto a ten znikł z kasa i tyle go widzieli ...