Sztywna rama waszych marzen ?
Nie zgadzam się z Maxem... Sztywniaki sa dla ludzi ktorzy cwicza technike ... na fullu nie nabierzesz takiej techniki jak na sztywniaku bo fulle wybaczają błędy. Szczegolnie fulle wielkości Maxa (karpiel z AvA). Gdyby najpierw ludzie nie cwiczyli na sztywniakach to poziom swiatowego FR/DH byłby naprawde znikomy.....
Ja pojezdze jeszcze na Gangu przynajmniej z rok zanim przesiade sie na fulla, bo mam zamiar nabrać troche skilla zanim sie przesiade.
Takie moje zdanie... nikt nie musi sie zgadzac.
Ja pojezdze jeszcze na Gangu przynajmniej z rok zanim przesiade sie na fulla, bo mam zamiar nabrać troche skilla zanim sie przesiade.
Takie moje zdanie... nikt nie musi sie zgadzac.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=40069
3443576
3443576
-
- Kontakt:
skok w tym mialo byc wlasnie 150-170. chociaz ja pod siebie i tak bym robil 130-150, mufa 100mm, wachacz pod 24" tylko, oska 12mm/150mm.
druga sprawa ze generalnie jebiie ich w dupe i nie bede robil juz nic. jak chcesz to mozesz takie cos zamowic sobie bezposerdnio u nich bo projekt i tak juz zajebany..
druga sprawa ze generalnie jebiie ich w dupe i nie bede robil juz nic. jak chcesz to mozesz takie cos zamowic sobie bezposerdnio u nich bo projekt i tak juz zajebany..