PRZESTROGA!! WAŻNE!!
ja wam pwiem tyle, ze wiem o tym chyba od pary tygodni. mialem taki incydent, ze nie dzwonilem na zadne 0-700... a na rachunku mialem w chuuj tyc hnumerow. (mam w stajonarnym limit, czyli ze wydzwonei za 200 zł i potem do konca miesiaca moge tylko alarmowe polaczenia robic, bo na wychodzące nie da ady). dobre jest to, ze w polowie miesiaca nie moglem juz dzwonic;] takze miejscie sie na bacznosci!
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6080322
a mi przyszło na maila!! ze wygrałem i takie tam. to sie wycfaniłem i wysłałem im żeby mi przyniesli osobiście to pojade.
wiem że mogło być to ryzykowne że samo odpisanie sie liczy jako zgoda ale przeczytałem uwaznie chyba z 1 stron tekstu i nigdzie nie było ze odesłanie =zgoda tylko było co chwile ze trzeba wypełnic pewne luki :D
wiem że mogło być to ryzykowne że samo odpisanie sie liczy jako zgoda ale przeczytałem uwaznie chyba z 1 stron tekstu i nigdzie nie było ze odesłanie =zgoda tylko było co chwile ze trzeba wypełnic pewne luki :D
http://www.pinkbike.com/photo/1335585/
-
- Kontakt:
"ja juz mialem kilka takich telefonow, babka dzwonila i gadala ze moj numer telefonu wygral w jakims tam konkursie, i podawala numer telefonu na ktory mam oddzwonic w sprawie odbioru nagrody .........."
DOkladnie tak mialem, juz dawno, tylko dzwonil ten znany lektor z tv. Czytal druzyne A i inne takie , nie pamietam juz nazwyska ;p
Tez to olalem, numer byl na 0 300 i jakies proste cyferki.
Na szczescie ( nie miej mnie za skurwysyna... ) kiedys mnie krecil hacking, phishing i wszystko co ciekawe zwiazane z sieciami :P Sam sie bawilem w domowego hosta i takie badziewie, ale byly problemy z dzialaniem. Kiedys tez wbilem sie na kabloowke i posciaglem sobie limiterki pasma, modem wyciagal pod 4-5mb/s kiedy lacza mialy 512 :) Ale niestety ktos byl tam lepszy ode mnie i po chyba roku przyszlo pismo do wyjasnienia, poszedlem pogadalem i potem adminowalem ta siec :D
A co do pytania o zyski z tego - haha - czlowieku - Zyla zlota, naiwnych ludzi jest mnostwo!
DOkladnie tak mialem, juz dawno, tylko dzwonil ten znany lektor z tv. Czytal druzyne A i inne takie , nie pamietam juz nazwyska ;p
Tez to olalem, numer byl na 0 300 i jakies proste cyferki.
Na szczescie ( nie miej mnie za skurwysyna... ) kiedys mnie krecil hacking, phishing i wszystko co ciekawe zwiazane z sieciami :P Sam sie bawilem w domowego hosta i takie badziewie, ale byly problemy z dzialaniem. Kiedys tez wbilem sie na kabloowke i posciaglem sobie limiterki pasma, modem wyciagal pod 4-5mb/s kiedy lacza mialy 512 :) Ale niestety ktos byl tam lepszy ode mnie i po chyba roku przyszlo pismo do wyjasnienia, poszedlem pogadalem i potem adminowalem ta siec :D
A co do pytania o zyski z tego - haha - czlowieku - Zyla zlota, naiwnych ludzi jest mnostwo!
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com