Rozmiar koła z tyłu !!
Rozmiar koła z tyłu !!
chce wymienic tylne kolo i zastanawiam czy by nie wstawic 24 cali
glowka powina mi wytrzymac mam amor 120 skoku rame pointa z wzmacniana glowka w mielcu
jezelimacie jakies zdjecia to wstyawcie tu
i co o takim rozwiazaniu myslicie ????!!!???!!??!!
a bende jezdze na dircie i street
glowka powina mi wytrzymac mam amor 120 skoku rame pointa z wzmacniana glowka w mielcu
jezelimacie jakies zdjecia to wstyawcie tu
i co o takim rozwiazaniu myslicie ????!!!???!!??!!
a bende jezdze na dircie i street
Miturak dobra nieco konkretow ;]
po pierwsze to podobne tematy byly , poza tym jesli chcesz wstawic takie kolko to chyba w jakims celu ?? trudno powiedzic co kto mysli o takim rozwiazaniu bo to ty musisz wiedziec czego chcesz ;] geometria pewnie sie zmieni , point na 26 jest juz zwrotny i bardzo fajna ramka , ja bym spr i wsadzil 24"
po pierwsze to podobne tematy byly , poza tym jesli chcesz wstawic takie kolko to chyba w jakims celu ?? trudno powiedzic co kto mysli o takim rozwiazaniu bo to ty musisz wiedziec czego chcesz ;] geometria pewnie sie zmieni , point na 26 jest juz zwrotny i bardzo fajna ramka , ja bym spr i wsadzil 24"
www.mm-foto.pl
wg.mnie najpierw zmien rame a potem kola.... ja zmienilem kolo z wielkim zalem bo mialem supre v zajlepsza obrecz na ziemi ale niestety potrzebowalem qpic kolo z piasta pod tarcze... i wybralem kolo na 24" bo mysle przyslosciowo :D... mam zamiar qpic dirt streeta marcoka a tam wchodzi tylko 24" ... zrob tak jak ja najpierw zaplanoj qpno czesci do bika do przodu<czas> zebys potem nie zalowal
szyszeq, brawo wyboru dirt streeta... i zlapania sie na marketingowe sztuczki marcoka :D
a co do pointa jezdzi sie wykurwiscie na 26/24 i 130mm z wysoka kiera pure+kilka centymetrow podkaldek pod mostkiem... tylko dla glowki to za duzo :P wiem bo mialem, ale za to chopperek smieszny jest wtedy, ale na lepszym baju nie jezdzilem jeszcze niz na nim :D
a co do pointa jezdzi sie wykurwiscie na 26/24 i 130mm z wysoka kiera pure+kilka centymetrow podkaldek pod mostkiem... tylko dla glowki to za duzo :P wiem bo mialem, ale za to chopperek smieszny jest wtedy, ale na lepszym baju nie jezdzilem jeszcze niz na nim :D
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt