Gdzie kupić Mountain Cycles San Andreas?
Gdzie kupić Mountain Cycles San Andreas?
Orientujecie sie gdzie można kupić ramkę San Andreas w Warszawie albo najlepiej w internecie?
Aha, chodzi o same ramki. Nie framesety..jak na downhill.pl
Aha, chodzi o same ramki. Nie framesety..jak na downhill.pl
-
- Kontakt:
Jezdzilem na tej ramie za czasow kiedy wyszly GIANTy ATX ONE DH i seria BOX, rama swietna na owe czasy. Blokada skoku itd... Swetny futurystyczny wyglad przyzwoita praca zawieszenia jednym slowem gites ramka. Na chwile obecna znajdziesz wiele ciekawszych rozwiazan w zdecydowanie lepszych cenach. Poza tym nie wiem jak innym ale mi sie nie podobaja ramy ktore wygladaja jak puszka po konserwie.
n0 ridE n0 fUN
3,143k4r2 No wiem, dystrybutorem byl DUNCON, ale nie mają ich w ich sklepie int. Zawsze mozna spytać..
Skylinegtr Mam już coś a'la Bullit - czyli polskiego "Bullitka" FR3.0...:]
A o tą ramkę się z ciekawości pytam, bo chciałbym sie zorientować jak wyglada cenowo i tak dalej.
Zgadałem się z kumplem i za kilka dni moze ją przetestuje
Dzięki 3,143k4r2 za dość rzeczową odp.
Skylinegtr Mam już coś a'la Bullit - czyli polskiego "Bullitka" FR3.0...:]
A o tą ramkę się z ciekawości pytam, bo chciałbym sie zorientować jak wyglada cenowo i tak dalej.
Zgadałem się z kumplem i za kilka dni moze ją przetestuje
Dzięki 3,143k4r2 za dość rzeczową odp.
ale ty chłopie jestes zabawny:D jeden z tych co ciagle chca cos zmieniać, a do tego te foty na pinku:D sam sprzet, i komentarze- "fizik poległ" - przeceiż chyba kazdy tu wie że go sprzedałeś na allegro? Zachowujesz sie jak dzieciak, nie mam pytań:) Ta ramka cały czas wisi w paru sklepach, na pewno w krk secesja:) ale jakie tam sa ceny to wie kazdy
-
- Kontakt:
Skylinegtr pisze: w andreasie jest tak sztywny wachacz że masz uczucie że złapałeś detke..
wahacz jest faktycznie bardzo sztywny ,ale na boki, nigdy nie bedziesz mial uczucia ,ze lata na prawo i lewo tak jak w niektorych ramach.... A co do pracy zawieszenia to kwestia dampera- jak wsadzisz do VP- free DNM'a Burnera to tez bedzie sie beznadziejnie jezdzic...
mikael pisze:ale ty chłopie jestes zabawny:D jeden z tych co ciagle chca cos zmieniać, a do tego te foty na pinku:D sam sprzet, i komentarze- "fizik poległ" - przeceiż chyba kazdy tu wie że go sprzedałeś na allegro? Zachowujesz sie jak dzieciak, nie mam pytań:) Ta ramka cały czas wisi w paru sklepach, na pewno w krk secesja:) ale jakie tam sa ceny to wie kazdy
Kolejny kurwa topic w którym jedziesz mnie że coś chce zmieniać?? Ale nie masz pojęcia o tym co ja robie, jak robie. Po co i tak dalej. Na pewno nie zmienie FR-ki na S.A. na pewno nie po to się pytam.. Suntoura RuX-a też nie chce kupować.
A sprawa z Fizikiem jest taka że gościu go mimo wszystko kupił po obstrykaniu. Gadałem z nim, że mu zwróce kase bo sie uszkodziło ale był tak najarany że chciał je za wszelką cene. Może stwierdził ze spróbuje zareklamować..
A stan był taki, że prety były całe, ale poruszyły sie w konstrukcji siodła, przez co skorupa była krzywa. Rozjebało je tak na bok, że uchwyt do seat graba mocowany 3-ma śrubami został na jednej, a pozostałych dwóch już nie wkrecisz, bo gwinty sie przesunęły ze skorupą względem uchwytu.
I już mi dasz świety spokój czy musze sie tłumaczyć z każdego słowa/topicu/wypowiedzi/zdjecia na forum????????????????????