Gdzie kupić Mountain Cycles San Andreas?

konex
Kontakt:

Gdzie kupić Mountain Cycles San Andreas?

Post autor: konex »

Orientujecie sie gdzie można kupić ramkę San Andreas w Warszawie albo najlepiej w internecie?
Aha, chodzi o same ramki. Nie framesety..jak na downhill.pl
3,143k4r2
moderator
Kontakt:

Post autor: 3,143k4r2 »

Mieli kiedys w DC http://duncon.pl/news.php?news_id=37 Warto spytac
n0 ridE n0 fUN
Skylinegtr
Kontakt:

Post autor: Skylinegtr »

wiem że może nie odpowiadam na twoje pytanie...chcesz wiedzieć gdzie kupic..ale tylko tak na boku spytam czy nie lepiej coś innego...np bullit? w andreasie jest tak sztywny wachacz że masz uczucie że złapałeś detke..
MOnster Garage
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
3,143k4r2
moderator
Kontakt:

Post autor: 3,143k4r2 »

Jezdzilem na tej ramie za czasow kiedy wyszly GIANTy ATX ONE DH i seria BOX, rama swietna na owe czasy. Blokada skoku itd... Swetny futurystyczny wyglad przyzwoita praca zawieszenia jednym slowem gites ramka. Na chwile obecna znajdziesz wiele ciekawszych rozwiazan w zdecydowanie lepszych cenach. Poza tym nie wiem jak innym ale mi sie nie podobaja ramy ktore wygladaja jak puszka po konserwie.
n0 ridE n0 fUN
Furmek
Kontakt:

Post autor: Furmek »

3,143k4r2 pisze:... nie podobaja ramy ktore wygladaja jak puszka po konserwie.
no no, bez takich mi tu, ta rama ma blachy tak cienkie jak puszka po piwie a nie po konserwie :)
konex
Kontakt:

3,143k4r2 No wiem, dystrybutorem byl DUNCON, ale nie mają ich w ich sklepie int. Zawsze mozna spytać..

Skylinegtr Mam już coś a'la Bullit - czyli polskiego "Bullitka" FR3.0...:]
A o tą ramkę się z ciekawości pytam, bo chciałbym sie zorientować jak wyglada cenowo i tak dalej.

Zgadałem się z kumplem i za kilka dni moze ją przetestuje

Dzięki 3,143k4r2 za dość rzeczową odp.
mikael
Kontakt:

Post autor: mikael »

ale ty chłopie jestes zabawny:D jeden z tych co ciagle chca cos zmieniać, a do tego te foty na pinku:D sam sprzet, i komentarze- "fizik poległ" - przeceiż chyba kazdy tu wie że go sprzedałeś na allegro? Zachowujesz sie jak dzieciak, nie mam pytań:) Ta ramka cały czas wisi w paru sklepach, na pewno w krk secesja:) ale jakie tam sa ceny to wie kazdy
GÓRNIK
Kontakt:

Post autor: GÓRNIK »

wydaje mi się, że kiedyś mógł być na mkbike'u bo tam widziałem recenzje owej ramki :]
www.cykloza.pl

ave na przetrwanie | amen

http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
Biker_Gdynia
Kontakt:

Post autor: Biker_Gdynia »

Skylinegtr pisze: w andreasie jest tak sztywny wachacz że masz uczucie że złapałeś detke..

wahacz jest faktycznie bardzo sztywny ,ale na boki, nigdy nie bedziesz mial uczucia ,ze lata na prawo i lewo tak jak w niektorych ramach.... A co do pracy zawieszenia to kwestia dampera- jak wsadzisz do VP- free DNM'a Burnera to tez bedzie sie beznadziejnie jezdzic...
Kruk
Kontakt:

Post autor: Kruk »

Za 1-1,5k używki chodziły. I pytaj dc ztego co kiedyś zgościem gadałem to chyba mieli, bo sprzedawał....
Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!
konex
Kontakt:

mikael pisze:ale ty chłopie jestes zabawny:D jeden z tych co ciagle chca cos zmieniać, a do tego te foty na pinku:D sam sprzet, i komentarze- "fizik poległ" - przeceiż chyba kazdy tu wie że go sprzedałeś na allegro? Zachowujesz sie jak dzieciak, nie mam pytań:) Ta ramka cały czas wisi w paru sklepach, na pewno w krk secesja:) ale jakie tam sa ceny to wie kazdy

Kolejny kurwa topic w którym jedziesz mnie że coś chce zmieniać?? Ale nie masz pojęcia o tym co ja robie, jak robie. Po co i tak dalej. Na pewno nie zmienie FR-ki na S.A. na pewno nie po to się pytam.. Suntoura RuX-a też nie chce kupować.

A sprawa z Fizikiem jest taka że gościu go mimo wszystko kupił po obstrykaniu. Gadałem z nim, że mu zwróce kase bo sie uszkodziło ale był tak najarany że chciał je za wszelką cene. Może stwierdził ze spróbuje zareklamować..

A stan był taki, że prety były całe, ale poruszyły sie w konstrukcji siodła, przez co skorupa była krzywa. Rozjebało je tak na bok, że uchwyt do seat graba mocowany 3-ma śrubami został na jednej, a pozostałych dwóch już nie wkrecisz, bo gwinty sie przesunęły ze skorupą względem uchwytu.

I już mi dasz świety spokój czy musze sie tłumaczyć z każdego słowa/topicu/wypowiedzi/zdjecia na forum????????????????????
ODPOWIEDZ