mam ramke "pointa" amorek syfny lepiej niepisac z tyłu DM 24 na 24 cale i atkie badziewia.mieszkam niedaleko multikina ale nie w chucie no i jakos zyje
A ja od nazwiska Rosłoń a ze kiedys siedzialem sporo na icq a ludzie mieli proplemy z słoń to zostalo slon
a w prywatnym zyciu kuba
na biku bajker
a ostatnio uslyszalem master gapa niemusze chyba tlumaczyc od czego
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=333510 <= ja
W necie - Deathwitch - Od fajnego zespolu deathmetalowego
Na zywo mowia do mnie "Klawy Piotrze" pomimo, ze nie mam Piotr na imie. Nawet Pani w Spozywczym tak sie do mnie zwraca, na stacji benzynowej kolo wolskiego mam nawet zlota tabliczke "Tu tankuje Klawy Piotr" a w jednym ze sklepow prawdopodobnie takowa dostane gdyz sobie tam czesto siedze jak moja kobieta idzie na zakupy.
ine to .. straszna fura.. z wygladu ladna.. ale nie wymaga nic od prowadzacego!! ( wiem bo w niemczech jezdzilem ) ona ma wiecej komputerow niz w firmie ksiegowej!! systemy zyroskopowe zeby rozpoznawac polozenie samochodu, aktywne dyfry... szit... wole moje Clio..1,8 ...klatka bezpieczenstwa, kubly, zero wysciolek...zawieszenie bilstein, felgi magnezowe ( 1080 sztuka!! sic!!:/ )no i oczywiscie koniki :D a tych jest duzo ...
a co do ksyw...
to moja jest łatwa:
B(artek)K(rencik)illah zeby lepiej brzmialo:p
Makaron sie wzielo od mojego nazwiska - Fudali :P Podobno to jakies wloskie nazwisko no wiec moji kumple wymyslili Makaron :D a pisze m4kar0n bo tak jakos ladnie wyglada :P
na mnie roznie wolaja, budka, to jest moje nazwisko, ale niektórzy mowią: budzia, budzio(głownie dziewczyny) oraz: wielka stopa, kosmobut-moj rozmiar nogi to 51:)