ile za ten rower i za samą rame DM fr 3
sprzedaje poniewaz :
1. zbieram na nowy motor ( wymarzony ktm :) )
2. przestaje mnie powoli ten sport bawić
3. powoli zaczynam miec problemy zdrowotne :(
hmm w sumie chce go w calosci sprzedac ale coraz wiecej ludu sie pyta o różne cześci dlatego bede musial jeszcze pomysleć :)
1. zbieram na nowy motor ( wymarzony ktm :) )
2. przestaje mnie powoli ten sport bawić
3. powoli zaczynam miec problemy zdrowotne :(
hmm w sumie chce go w calosci sprzedac ale coraz wiecej ludu sie pyta o różne cześci dlatego bede musial jeszcze pomysleć :)
http://www.pinkbike.com/photo/731941/
ciaćkodhZależy też ile chcesz za niego za całość? Bo ja jakiś czas temu próbowałem sprzedawać kumpla rower FR3.0 nową z Monsterem, na fabrycznych kołach Funn-a 48szprychowych, z Hayesem DH PRO i Grimecą SYS8, korbie DMR-a, Xt, Roox i na allegro maxymalną ofertą było 2000zł... Aż napisałem w opisie aukcji że "ta cena to chyba za sam amor :P"
Cięzko sprzedać zjazdówke w całości.
Cięzko sprzedać zjazdówke w całości.
-
- Kontakt:
Witam!
nie powiem CI nic na temat tej ramy bo na niej nie śmgałem, nie budzi jednak u mnei zaufania... firam powoli coraz lepsze rzeczy robi ale daleko jej do konurencji.
w tej cenie polowałbym na coś z USA. Jezęli dysponujesz kasą w granicach 2000 to masz w czym wybierać. (giant AC , kona stinky itd. jest dużo ram FR w tej kasie) jak sie postarasz to i big hita za 2300 idzie wychaczyć w dobrej cenie.
Ja dwa tyg temu odkupiłęm od koelsia stinkacza 2003 z vanilką(zwykłą bez regulacji) za 1400zł w idealnym stanie prawie zero obić i do tego dokupiłem foxa van. Rc i masz zajebistą rame która npewno więcej wytrzyma...
ale decyzja należy do CIebie
pozdrawiam Maciek
nie powiem CI nic na temat tej ramy bo na niej nie śmgałem, nie budzi jednak u mnei zaufania... firam powoli coraz lepsze rzeczy robi ale daleko jej do konurencji.
w tej cenie polowałbym na coś z USA. Jezęli dysponujesz kasą w granicach 2000 to masz w czym wybierać. (giant AC , kona stinky itd. jest dużo ram FR w tej kasie) jak sie postarasz to i big hita za 2300 idzie wychaczyć w dobrej cenie.
Ja dwa tyg temu odkupiłęm od koelsia stinkacza 2003 z vanilką(zwykłą bez regulacji) za 1400zł w idealnym stanie prawie zero obić i do tego dokupiłem foxa van. Rc i masz zajebistą rame która npewno więcej wytrzyma...
ale decyzja należy do CIebie
pozdrawiam Maciek
bikermac Giant AC, naprawde fajna ramka do Enduro i lekkiego FR wiec nie ta kategoria... Poza tym jeśli mówisz o 2005 to damper jest jeszcze gorszy od Burnerka RC.
Stinky, ciężko będzie, a te poniżej 2005 miały mniejszy skok (150mm) i potrafiły sobie pęknąć.
A FR-ka DM-a to nasz rodzimy produkt Polski, bez problemów gwarancyjnych. Bardzo iniwersalny, z szeroką regulacją ustawiń dampera/kątu główki i tak dalej. Przerzyje sporo, zarówno z amorkiem 130mm, jak i Monsterami..
Ale prawdą jest że można dorwać używaną ramkę w niezłym stanie z USa za porównywalną cenę co nówka DM. Metalbeast miał ode mnie kupować moją ale za niewiele więcej (poniżej 3000 bodajże) dorwał BigHita.
Stinky, ciężko będzie, a te poniżej 2005 miały mniejszy skok (150mm) i potrafiły sobie pęknąć.
A FR-ka DM-a to nasz rodzimy produkt Polski, bez problemów gwarancyjnych. Bardzo iniwersalny, z szeroką regulacją ustawiń dampera/kątu główki i tak dalej. Przerzyje sporo, zarówno z amorkiem 130mm, jak i Monsterami..
Ale prawdą jest że można dorwać używaną ramkę w niezłym stanie z USa za porównywalną cenę co nówka DM. Metalbeast miał ode mnie kupować moją ale za niewiele więcej (poniżej 3000 bodajże) dorwał BigHita.
konex:) spoko mozę i fajnie się na DM śmiga nie wiem chetnie iedyś spróbuję. Czy polski produkt... no ok ale pewnie spawany nie u nas:P. Ja widziałem stinkacze pęknięte na rurze podsiodłowej ale to jak kolesie przecenili mozliwości ramy. generalnie jezęli ktoś przeskakuje ze sztywniaka na fula to wydaje mi się zę i te 150 skoku styka:) a swojego odkupiłem od kolesia z Polski zęby nie było :P aż dziw zę za tyle... ale ramka powaga perfekt stan. koleś jeździł chyba dla lansu bo tej wnili nigdy przez 3 lata nawet z ramy nie wymontował :P A jak wagowo wygląda ten DM?? tak z ciekawości??
a co do skoku stinkacza to 2005 praktycznie niczym się nie różniły bo te 170 skoku co miały to i z tych starszych idzie wyciagnać dłuższy damper i o większym skoku(seryjnie jest 200) a wchodzi 215. tylko wtedy trzeba mieć z przodu minimum 150 dla zachowania geometrii
a co do skoku stinkacza to 2005 praktycznie niczym się nie różniły bo te 170 skoku co miały to i z tych starszych idzie wyciagnać dłuższy damper i o większym skoku(seryjnie jest 200) a wchodzi 215. tylko wtedy trzeba mieć z przodu minimum 150 dla zachowania geometrii
-
- Kontakt: