małolaci!!

marcinm
Kontakt:

Post autor: marcinm »

chwile chwile chwile

czyzby juz sie zrodzil podzial na nas i was? wyhamujcie, przeciez to zulepnie niepotrzebne.

wystarczy piszac na forum kierowac sie paroma prostymi zasadami. jakie one bede to zalezy od kazdego z osobna, ale najfajniej chyba by bylo zeby te wlasnie zadasy, zamiast utrudniac, ulatwialy nam wspolne tutaj egzystowanie.
SzyszeQ
Kontakt:

Post autor: SzyszeQ »

"nas " znaczy sie kogo dokładnie?? a olać co dokladnie wasze posty?? oniee tego sie nieda olać .. jak koleś pisze takie pierdoly co tylko pochlaniaja miejsce na forum.
SzyszeQ
Kontakt:

dobrze powiedziane marcinm <tesh yestem marcin:P> i jak mądrze:D
stogi
Kontakt:

Post autor: stogi »

szyszeq bo niektórzy przesadzają,,,każdy zaczynał,a to ,że młodsi sie dopytują(czyli ja ,i nietylko) to jest chyba norlmalne zjawisko.
Niektórzy jeżdzą z was po pare lat,niektózy miesiąc,a niektózy dopiero będą zaczynać i tak będzie zawsze
bicer
Kontakt:

Post autor: bicer »

Panowie, skonczmy juz te bezsensowne klutnie. Ta strona zostala stworzona do POMOCY zaznaczam do POMOCY ludzia pooczatkujacym, jak i rownierz nie poczatkujacych w ich problemach dotyczacych sportu jakim jest "jazda na rowerze:D", wiec jak przystalo na cywilizowanych ludzi uspokujcie sie. Wiem ze po tym co teraz napisalem ktos mnie zbluzga, ale odrazu bedzie wiadomo kto jest w tym wypadku małolat. Zrozumcie to w koncu ze jak chce sie kogos pobluzgac to sie idzie na mecz a nie wypisuje na forum dyskusyjnym. Co taki kozak jestes ze potrafisz mnie zbluzgac przez internet? Ja jestem pewnien ze jak bysmy byli gdzies w np. w sroku lasu sam na sam to bys sie slowem nie odedzwal tylko sie mnie cichutko i grzecznie zapytal jak z tad wyjsc i bys za mna bujal bo bys sie bal zostac sam. Taka akcja. wielkie pozdro za intyligencje i orange'a dla "xxxxx" czy "xxxxxxxx" obojetnie.
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

stogi

elyta forumowych wyjadaczy pamietajace forum sprzed 2-3 lat

vs

pokolenie dragstar+duro buahah

kto wygra? uwaga uwaga rozpoczyna sie starcie! piiiip FAJT

a tak serio to nie wiem co rozumiesz 'przez olewanie was' mamy pozwolic gowniarzom intelektualnym smiecic, ********* 3 po 3 i wprowadzac ludzi w blad i rzucac kurwami na prawo i lewo?? hola hola to nie jest takiego intelektualnego gowniarza notatnik tylko forum publiczne i troche kultury i zasad by sie przydalo. forum sluzy do 'kulturalnej wymiany informacji' a nie jest to prywatny blog badz chat albo zamiennik z gg...
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

nic dodac nic ująć ... zaczęło się od kilku postów a potem wzajemne oskarżenia ... kończąc na ogólnym bałaganie i zniesmaczeniu ...

Cszyvy stare dobre forum sprzed paru lat .... aż się łezka w oku kręci :)

myśle że to konczy temat, chyba że ktoś ma coś do dodania??? (pomijam wypowiedzi kierowane do konkretnych użytkowników)
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
rastabandit
Kontakt:

Post autor: rastabandit »

ja pamiętam sprzed 4 ;)
tez zaczynałem od tematu "cześć jestem nowy bla bla bla" ale było spoko (to a'propos tematu niejakiej "bachy" - ja wiem ze sympatyczności na matmie nie uczą ani na egzaminie gimnazjalnym nie ma ale co szkodzi sie przywitać - zwłaszcza z dziewczyna [no chyba ze to taki wiek ze dziewczyny są "fe"])

wieeele razy temat dupnych tematów i chujowych wypowiedzi był poruszany i nadal nie wymyslono lepszego sposobu niż ignorowanie. trzeba być poprostu mądrzejszym. a że forum już nie te... se newrati - i trzeba sie z tym pogodzic.
pozdrawiam
http://www.pinkbike.com/photo/783857/
http://www.djshadow.com/videos/player/6/quality/hi
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

Ja ja powiem tak ogólnie, że nie które dzieci udzielające się na tym forum zasługują na porządne wpier#ol. Niekórym się wydaje że jak siedzą na forum mając 13 lat moga pojeżdzać innych, bo nikt im nic nie zrobi, są święci i anonimowi, i tak sobie uzywają na ludziach o kilka, kilkanaście lat starszych.

małe info dla coniektórych. mówcie to co powiedzielibyście stojąc twarzą w twarz z drugą osobą.
GARY
Kontakt:

Post autor: GARY »

Basia pisze:...
tak na marginesie troche innaczej sie pisze 'przestępstwó' ... przez u zwykłe :)
Ty na prawde jestes taka tepa, czy tylko udajesz?? Zamilcz dziewczynko, bo.. zal.
stogi
Kontakt:

Post autor: stogi »

Nie mówie ,że mamy was bluzgać bez powodu, a naprawde uciekać,jesteście starsi macie nad nami przewage . Ale niektórzy starsi forumowicze stwarzają problemy.
SzyszeQ
Kontakt:

jakie problemy stary <hehe> napisalem tylko ze jest taki psikus z tymi co piepszą głupoty na tym forum i przypuszczam ze są to małolaci. to tyle

ps. hehe GARY pozdro:P
GARY
Kontakt:

GARY pisze:
Basia pisze:...
tak na marginesie troche innaczej sie pisze 'przestępstwó' ... przez u zwykłe :)
Ty na prawde jestes taka tepa, czy tylko udajesz?? Zamilcz dziewczynko, bo.. zal.
GARY
Kontakt:

:o

co jest grane?? :>
usuncie te 2 posty
SzyszeQ
Kontakt:

gary o co z tym chodzi?:P
Dxx
Kontakt:

Post autor: Dxx »

cel tematu dobry ale to raczej nic nie zmieni jezeli nawet tu maja pretensje o wszystko...

ps: kolczasty jestes zajebisty:D:D:D:P:P:P:P (chcialo Ci sie po projectowaniu torusia jeszcze tu wpasc:D ..........ładnie=])
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
Psyke
Kontakt:

Post autor: Psyke »

To może niech panowie MOD-y niech wprowadzą takie coś jak jest na forum13stka. Jeżeli ktoś pisze temat musi on być zaakceptowany przez MOD-ów
http://www.pinkbike.com/photo/1277425/ auć :/
SzyszeQ
Kontakt:

dobre ale za wolne i malo efektywne.. przydałby sie jakis bot zeby wylapywał konkretne znaczenia w postach i usówał te które zawieraja nieprawidłowe wyrazenia lub sprzeczne z tematem :D
alicef
Kontakt:

Post autor: alicef »

Boże co Tu się do diaska dzieje...ludzie to miejsce sluzy do integracji naszego srodowiska a nie do podziałów i kłótni...Rozmiawiałem przed chwilą z jednym z władnych tego forum i powiedziałem mu co myślę o tym forum w tym stanie...Trzeba coś zmienić. Nie może tak być że jedni na drugich jadą...Zróbcie jakiś system kar czy coś...3 razy kara i ban na host'a zeby kolo nie zmienil IP i znow od początku...Prawda jest taka że gówniarstwo się zachowuje jakby to forum nalezalo do nich...inna sprawa to to że trzeba być mądrzejszym jest takie przysłowie:
Nie dyskutuj z debilem! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Jak zobaczycie jakiś ******** topic to stosujecie to przyslowie i topic umrze smiercia naturalna....
Does your ability match this stunt ?
www.bts.xt.pl | GG: 3690229 | http://tiny.pl/m4m8
Zablokowany