zapytaj sie twojego lekarza pierwszego kontaktu, bo o ile sie domyslam chodzi ci o skonsultowanie wyników badan do licencji. Napewno bedzie wiedział...a jak nie to bankowo gdzies w GOPie jest przychodnia sportowa ;p
pozdrawiam
tak muszę załatwić pozwolenie i badania związane z licencją. Pytałem u mnie w przychodni ale jak to zazwyczaj bywa "nikt nic nie wie". W każdym bądz razie dzięki za odpowiedz, może jeszcze ktoś jeszcze coś wie?
Ja myśle że znajdziesz takiego w szpitalu, pewnie przyjmuje raz na jeden dzień w tygodniu w wyznaczonych godzianch, spytaj pani z rejestracji to Ci na pewno powie albo skieruje do najbliższego ośrodka gdzie taki lekarz bedzie. Pozdro 500
HMmm a napewno LEkraz sportowy? Znajomy Arek z Dh expert mowił mi ze dla niego do licencji wystarczył papier od lekarza rodzinnego ze jestes zdrowy i tyle.
http://www.pinkbike.com/photo/674223/ moze jeszcze kiedys wsiade na ciebie...
Jestem przekonany że musi być to badanie przprowadzone przez lekarza sportowego, ponieważ te wnioski są później skrupulatnie rozpatrywane i mogą być komplikacje.
Swoją drogą wie ktoś może czy wizyta u lekarza sportowego jest płatna jeśli tak to ile kosztję?
Jak pójdziesz w ośrodku zdrowia w godzinach przyjmowania tego lekarza sportowego, będziesz ubezpieczony i bedziesz posiadał skierowanie od lekarza rodzinnego (takie skierowanie konieczne) zarejestrujesz sie i poczekasz to bedziesz miał za free. no chyba że jakośprywatnie bedziesz chodził do jego prywatnego gabinetu to zapłacisz troche.