problem z kompem
problem z kompem
cze
mam problem z komputerem
poniewaz poszlem do qmpla z dyskiem i zeby on mi zainstalowal windowas xp no i zainstalowal u niego wszysto dzialalo no ale jak przyszlem do siebie to podlaczam dysk wlaczam kompa juz pojawia sie na ekranie ze windows xp cos tam ze sie laduje i nagle sie wylacza:/
nie wiecie co to moze byc?;/
mam problem z komputerem
poniewaz poszlem do qmpla z dyskiem i zeby on mi zainstalowal windowas xp no i zainstalowal u niego wszysto dzialalo no ale jak przyszlem do siebie to podlaczam dysk wlaczam kompa juz pojawia sie na ekranie ze windows xp cos tam ze sie laduje i nagle sie wylacza:/
nie wiecie co to moze byc?;/
pewnie uszkodziłes dysk mechanicznie :)
zrób format tego dysku i sprawdź bad sectory czy jakoś tak czyli ze uszkodzone obszary dysku.
Jakiś dobry w tych kwestiach nie jestem, ale wydaje mi sie ze taka operacja powinna wyłaczyć uszkodzone obszery z uzytku i po przeinstalowaniu windozy pliki powinny ominac te obszery dysku i wsio powinno działać.
Chyba ze uszkodzenie jest tak duze ze to nie pomoże. ALe format powienien pomóc.
zrób format tego dysku i sprawdź bad sectory czy jakoś tak czyli ze uszkodzone obszary dysku.
Jakiś dobry w tych kwestiach nie jestem, ale wydaje mi sie ze taka operacja powinna wyłaczyć uszkodzone obszery z uzytku i po przeinstalowaniu windozy pliki powinny ominac te obszery dysku i wsio powinno działać.
Chyba ze uszkodzenie jest tak duze ze to nie pomoże. ALe format powienien pomóc.
Ale pierdolenie o dupie maryny. Nie instaluje sie systemy na innym kompie a potem przenosci dysk do innego kompa. Zapewne instalowałes XP który ładuje wszelkie ustawienia, sterowniki mostków, procka, dysków, napędów itp itd przy samej instalacji. I dlatego ci się sypie. Musisz zrobić formata u siebie i zainstalwoac u siebie system.
Dam dupy za gar zimnej zupy....
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a nie sadzicie ze jak na innym kompie zainstalowal na swoim dysku wrzucil winddowsa to u niego nie bedzie chodzic? bo to jest inna plytka glowna do jakiej jest podlaczony? na zdrowy chlopski rozum to NIE ma prawa dzialac
Otoz to!
Juz myslalem, ze wszyscy napisza, ze mu hdek padl :D By chlopak polecial do skepu po nowy, potem replay do kolezki - instalka - i **** :D
haha
Otoz to!
Juz myslalem, ze wszyscy napisza, ze mu hdek padl :D By chlopak polecial do skepu po nowy, potem replay do kolezki - instalka - i **** :D
haha
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Lol, a ja was zaskocze. U mnie przez jakieś 2 lata woóle nie szło instalować Windowsa, żadnego i musiałem z dyskami latać po kumplach i kuzynach, komputery różniły się diametralnie, ale system po powrocie do mojego działał jak najbardziej normalnie, żadnych przywiech innych niż te co miałme w org itd... Jak mówisz, że nie działa, to idż do neigo i jeszcze raz zainstalujcie, wystarczy, że u niego dysk odpali to znaczy, że jest dobry. Tylko nie próbujcie instalować nic innego poza Windowsem...
http://dhcyc.pinkbike.com
-
- Kontakt:
No tylko windowsa zainstaluj, bo linux to na pewno nie bedzie dzaialal po takim zabiegu. A instalacje u niego zakoncz na tym jak juz bedzie zainstalowany system i komputer mowi ze po raz pierwszy uruchomiac sie bedzie, wtedy chyba bedzie najlepiej. Windows powinien chodzic jak najbardziej na innych ustawieniach, systemowych, sproboj na poczatku uruchomic w trybie awaryjnym, i poinstalowac sterowniki.
-
- Kontakt:
A CO POWIECIE NA TO..
ja wczoraj sobie normalnie sie dze na gg u siostry na laptopie i nagle mi sie komp wylaczyl
pomyslałem a moze bateria albo cus a wlaczylem tryb awaryjny bo tak kazaal windows i spoko laduje sie windows na ulamek sekundy jest ekran niebieski i reset od poczatku i nie da sie wlaczyc
jak TOOOOOOO??? naprawic???
ja wczoraj sobie normalnie sie dze na gg u siostry na laptopie i nagle mi sie komp wylaczyl
pomyslałem a moze bateria albo cus a wlaczylem tryb awaryjny bo tak kazaal windows i spoko laduje sie windows na ulamek sekundy jest ekran niebieski i reset od poczatku i nie da sie wlaczyc
jak TOOOOOOO??? naprawic???
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
-
- Kontakt: