MUZA IN BIKE MOVIE
"Pedofilski jebaku leśny wiedźmina, pakowany w dupe przez bande pedałów i bandę trędowatych zapałek. Zrobie ci z dupska chińską czape ty pedofilski mutancie. Twoje dupsko stanie sie moim trofeum myśliwskim. Ty wyjebany ciupagu, walony w kake przez stado pijanych pawianów z szyszkami w dupach i bułgarskiego alfonsa. Miętol bździocha i **** ci w tchawice wygrzmocony koguci prąciu. Masz grzyba na kutasie ty stolcolubny pampersie. Zafajdany włosie łonowy orangutana, sfilcowany przez stolca rumuńskiego żula i psa sąsiada. Zejdź mi z oczu bo jak na ciebie patrze, to ziemniaki mi w piwnicy gniją. Wyglądasz jakby cie cyganka w biegu wysrała ty niedomyty krowi buchaju rozjechany przez tira na autostradzie A4. Masz pryszcza na zębie ty zropiały gnido.
<Bluzgator rulez :>"
Do tego poziomu wypowiedzi znizaja sie tylko gnoje,albo niedowartosciowani ludzie z niewyparzona szczekaczka,którzy moga pokazac jacy sa mocni tylko piszac na forach / czatach / itd.
Mowie ze nie podoba mi sie jakis am rodzaj muzyki a Ty juz lecisz na mnie z ryjem. zastanów sie co gadasz. Na zywo tez komus tak wrzucasz jak mówi ze Twoja kochana kapelka jest do dupy ? nie wydaje mi sie.
Pomysl dwa razy zanim cos napiszesz.
No offence.
Pozdrawiam
<Bluzgator rulez :>"
Do tego poziomu wypowiedzi znizaja sie tylko gnoje,albo niedowartosciowani ludzie z niewyparzona szczekaczka,którzy moga pokazac jacy sa mocni tylko piszac na forach / czatach / itd.
Mowie ze nie podoba mi sie jakis am rodzaj muzyki a Ty juz lecisz na mnie z ryjem. zastanów sie co gadasz. Na zywo tez komus tak wrzucasz jak mówi ze Twoja kochana kapelka jest do dupy ? nie wydaje mi sie.
Pomysl dwa razy zanim cos napiszesz.
No offence.
Pozdrawiam
=--> El Bankierro Loco aka. § Paragraf § <--=
www.dh-zone.com/forum/search.php
www.dh-zone.com/forum/search.php
-
- Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
- Kontakt:
Detłicz...Zamknij wreszcie morde bo zachowujesz sie jak ostatni dzieciak co go mamusia wypuciła z widoku i zwyzywasz kazdego tylko o to ze nie słucha takiej muzy jak ty...Jestes beznadziejny, nie umiesz nawet nic wymyslec, musisz nawet z bluzgatora kozystac. Człowieku nie wiem jak Ty sie na tej socjologi trzymasz, zal mi Ci czasami, bo czasem zachowujesz sie jak człowiek na poziomie, a czasem jak gowniarz...Wez Ty troche pomysl nad tym co wyprawiasz...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
-
- Kontakt:
ja mysle ze idealna muza do gleb to mindless self indulgence :) nic bardziej porypanego nie znajdziecie(np. tornado, bring the pain,daddy... cokolwiek)... a posluchajcie here to stay korna w ich wykonaniu... hehehe
ktostam wspomnial o faith no more - zajebisty zespol, szkoda ze niewielu ludzi poznaje sie na ich muzie :)))
ktostam wspomnial o faith no more - zajebisty zespol, szkoda ze niewielu ludzi poznaje sie na ich muzie :)))
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
-
- Kontakt: