Jakiej sluchacie muzy?
w zasadzie to łucham rock-a i metalu (jak to brzmi . jka by co to chodzi mi o rodzaj muzyki :D ) . ale powiedzcie mi co ma to wspólnego z nasza jazda z rowerami i wogóle ? tu chyba nie chodzi o integracje ? ja osobisicie uwarzam że nie jest to warzne czy jest się metalem czy drechem (no może troche przesadzam ) liczy sie to by byc miłym dla innych rowerzystów (o ile na to zasługuja ) i to jak się jezdzi .
ale mimo wszystko miło wiedziei że wiekszości z nas słucha tej samej dobrej muzy (nie krytykuje tu tych którzy jej nie słuchaja każdy ma swój gust (jak np jednym podoba się point innym dragstar )
ale mimo wszystko miło wiedziei że wiekszości z nas słucha tej samej dobrej muzy (nie krytykuje tu tych którzy jej nie słuchaja każdy ma swój gust (jak np jednym podoba się point innym dragstar )
pozdro all pozytywni wariaci
gg3465517
gg3465517
wujek ale tu wcale nie chodzi o to z jaka kto sie utorzsamia grupa, czy jest drechem, punkiem, naziolem, czy skejtem... chodzi o to czym kazdy z nas raczy ucho kiedy siedzi w domu, lub przy czym najlepiej mu sie jezdzi. Ja slucham ostrej muzy, a wcale sie nie utorzsamiam z zadna z grup typu metale czy hardcory :) ta muza mnie nakreca...
nom moj pomysl z ankieta wypalil :P
a ja slucham glownie metalu choc inne sie tez znajda :P
OZZY, black sabbath, ACDC, deep purple, led zeppelin, whitesnake, scorpions, nirvana, MANOWAR, hammerfall, metallica, GODSMACK, audioslave, rage against the machine, red hot chilli peepers, soundgarden, offspring, papa roach, linkin park, limp bizkit, disturbed, queen iron maiden, rob zombie, cranberries, twiasted sister, aaf, aerosmith, blink 182, pod, europe, foo fighters, evanescence, budgie, sepulutura, slipknot, type o negative, system of a down, rammstein, oomph, startovaroius, rhapsody, oprocz tego perfect, elektryczne gitary, lady pank, budka suflera. no i ofcoz GORILLAZ :P
a ja slucham glownie metalu choc inne sie tez znajda :P
OZZY, black sabbath, ACDC, deep purple, led zeppelin, whitesnake, scorpions, nirvana, MANOWAR, hammerfall, metallica, GODSMACK, audioslave, rage against the machine, red hot chilli peepers, soundgarden, offspring, papa roach, linkin park, limp bizkit, disturbed, queen iron maiden, rob zombie, cranberries, twiasted sister, aaf, aerosmith, blink 182, pod, europe, foo fighters, evanescence, budgie, sepulutura, slipknot, type o negative, system of a down, rammstein, oomph, startovaroius, rhapsody, oprocz tego perfect, elektryczne gitary, lady pank, budka suflera. no i ofcoz GORILLAZ :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
jakiej słuchcie muzy?
nowa rockowa fala: strokes, franz ferdinand, black rebel motorcycle club, interpol, kills, yeah yeah yeahs, electric six, mars volta i wielu wielu innych...
nienawidzę linkina itp. - syf dla amerykańskich dzieciaczków (już czekam na chłostę ;P
nienawidzę linkina itp. - syf dla amerykańskich dzieciaczków (już czekam na chłostę ;P
-
- Kontakt:
jarzab gust to ty masz przyznaje.
w ankiecie nie ma tego co sluchal tylka sa jakies ogolniki.
tak wiec slucham:emo core(na czele z fugazi),popierdolonego wesolego punka z faworytem kanadyjska formacja nomeansno,klasycznego szybkiego i zadziorne hc, melodyjnego punka i oczywiscie moje ukochane,wesolutkie alkoholowe ska ktore nie mozna niczym innym zastapic to po prost ska i co tu duzo wiecej pisac.RUDE BOYS RESPECT! Oi!
w ankiecie nie ma tego co sluchal tylka sa jakies ogolniki.
tak wiec slucham:emo core(na czele z fugazi),popierdolonego wesolego punka z faworytem kanadyjska formacja nomeansno,klasycznego szybkiego i zadziorne hc, melodyjnego punka i oczywiscie moje ukochane,wesolutkie alkoholowe ska ktore nie mozna niczym innym zastapic to po prost ska i co tu duzo wiecej pisac.RUDE BOYS RESPECT! Oi!
Fuck the church!!!
-
- Kontakt:
http://maxdamagecarma.w.interia.pl/U%20 ... treeem.Mp3
Nie ma takiej opcji...
www.nordcore.de
www.g-mix.ru
TO sa klimaty poruszajace tlumami i wkrecajace takie fazy jak zadne dragi...
Nie ma takiej opcji...
www.nordcore.de
www.g-mix.ru
TO sa klimaty poruszajace tlumami i wkrecajace takie fazy jak zadne dragi...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
metal rulz :P tylko ze tak na szybko wiecej zespolow niepamietam :)
ale ja slucham praktycznie kazdej "muzyki" ale za muze wartosciowa to tylko metal i rock uwazam. ale metal ktory cos soba prezentuje a nie nawalanie bez sensu (jakies deathi i blacki. bez obrazy dla tych co lubia :P)
(ps wiecie jaka to lipa jak moja panna slucha muzy mocniejesej niz ja?! :d)
ale ja slucham praktycznie kazdej "muzyki" ale za muze wartosciowa to tylko metal i rock uwazam. ale metal ktory cos soba prezentuje a nie nawalanie bez sensu (jakies deathi i blacki. bez obrazy dla tych co lubia :P)
(ps wiecie jaka to lipa jak moja panna slucha muzy mocniejesej niz ja?! :d)
www.bikeaction.pl